Niemcy, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 to premium suszony grzyb, ceniony za swój bogaty, ziemisty smak i nuty umami. Idealny do zup, sosów i risotto, dodaje głębi szerokiemu zakresowi zastosowań kulinarnych.
Belgia, Arlon
... dotyczące przygotowania Grzyby azjatyckie wymagają jedynie minimalnego czyszczenia. Należy je przetrzeć wilgotną szmatką (mycie ich w dużej ilości wody usunęłoby część ich smaku). W enoki wszystko jest dobre. Jest „gotowy do użycia”. Zalecamy jedynie odcięcie końcówki pokrytej podłożem. Enoki jest pyszny na surowo. Dekoruje i przyprawia sałatki oraz kanapki. Dodaje się go do zup (używany jak makaron) i potraw gotowanych w stylu orientalnym, dodając na końcu gotowania, aby zachować jego delikatny smak. Wskazówki...
ufs.country_names.RU, Moscow
... doskonałe do przygotowania pysznej omletu. Ich intensywniejszy smak niż świeżych grzybów sprawia, że są niezastąpione jako składniki do ciast lub jako dodatki do pizzy. Zupa z takich grzybów okazuje się niezwykle aromatyczna i smaczna. Zastosowanie Do zup, sosów, marynat, potraw mięsnych, drobiowych i dziczyzny. Smak Pikantny grzyb Wartość odżywcza na 100 g. Białka (g / 100g)… 42 Tłuszcze (g / 100g)… 9,5 Węglowodany (g / 100g)… 1,0 Wartość energetyczna (kcal / 100g)… 260...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play