Francja, Castelnaudary
...Soczewica francuska, confit z kaczki, udko pochodzenia francuskiego, kiełbasa wieprzowa pochodzenia francuskiego, confit wieprzowy pochodzenia francuskiego, skórki, sos, czosnek, pomidor, sól, pieprz, przyprawy. RADY SZEFOWSKIE: Zdecydowałem się przygotować soczewicę jak Cassoulet. Po prostu podgrzewam je w naczyniu glinianym w piekarniku, do którego dodaję ½ szklanki wody. Smakuję je z Minervois i lekko czosnkową sałatą zieloną. Zjedzone 1 stycznia, soczewice przynoszą nam pieniądze przez cały rok, mówi legenda. Zjedzone na początku każdego miesiąca, przynoszą nam żelazo.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play