...Kwiat lipy, Liść lipy, Kurkuma, Goździk, Cynamon, Galangal, Nowa Wiosna, Ekstrakt hibiskusa, Cukier buraczany, Woda
SUGESTIA PRZYGOTOWANIA;
Wymieszaj dwa lub trzy nasze kostki herbaty z 100 ml wrzącej wody. Twoja herbata jest gotowa do picia.
RADY DOTYCZĄCE PRZECHOWYWANIA;
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w chłodnym i suchym miejscu. Nie zawiera konserwantów, zagęszczaczy itp. chemikaliów.
Importowanie i selekcjonowanie wysokiej jakości przypraw i pieprzy to podstawa naszej działalności. Projektujemy i produkujemy nasze mieszanki przypraw. Tworzymy również aromatyczne herbaty i napary, nie dodając żadnych aromatów. Mamy własny sklep: dzięki temu możemy doradzać delikatesom w zakresie ich asortymentu przypraw, pieprzy i herbat. Współpracujemy także z szefami kuchni i innymi profesjon...
...REF. 1300
OPIS PRODUKTU
Najsmaczniejszy Chai Latte z naszym najlepszym mlekiem półtłustym oraz naturalnymi aromatami cynamonu, imbiru, anyżu i kardamonu.
Wspaniały deser, który zaskoczy w Twoich maszynach i bardzo wszechstronny do podawania na gorąco lub na zimno, zarówno z maszyną, jak i bez.
DAWKOWANIE
12-14 g/100 cc wody.
1 kg wystarcza na ponad 83 porcje
OPAKOWANIE
Jednostka: 1 kg | Jednostek wpudełku: 10 | kg wpudełku: 10 | kg na palecie: 450 (krajowy) – 630 (międzynarodowy).
... smakowych: mają neutralny smak, który nie zmienia smaku Twoich napojów.
IDEALNE DO BUBBLE TEA LUB BARDZO GĘSTYCH NAPOJÓW.
Ta słomka ma kątowe cięcie.
Ilość wpudełku: 150 słomek
Waga: 260 gramów
Minimalne zamówienie: 12 pudełek (1 800 słomek)...
... narzędzi. b) Może być używany z szeroką gamą napojów: Piwo, Lemoniada, Cydr, Wino, Soda, Kombucha, Toniki, Soki, Herbata Matcha itp. c) Nie ma potrzeby modyfikacji istniejącego sprzętu do zakrywania/linii napełniających. d) Ekskluzywny design dla Twojego napoju prowadzi do zwiększenia sprzedaży. Ponadto nasza firma posiada wszystkie niezbędne dokumenty, w tym raport z testów oraz Deklarację Zgodności UE dla kontaktu z żywnością, potwierdzającą jakość kapsli do kontaktu z żywnością w Unii Europejskiej.