Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
Od samego początku Max Zander wyróżnia się jakością swoich produktów, wytwarzanych ręcznie w oryginalnym niemieckim stylu. Od 1968 roku nieustannie pracujemy nad utrzymaniem tej samej jakości, która zyskała zaufanie naszych klientów. W Max Zander poddajemy nasze produkty rygorystycznemu systemowi zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, od wyboru świeżych surowców i składników najwyższej...
Hiszpania, Granollers
...Jelita wieprzowe. Dostępne w elastycznych lub sztywnych osłonkach, z lub bez separatorów. Idealne do kiełbas: Chorizos, fuet, gotowana butifarra. ROZMIARY: 32/34 - 34/36 - 35/38 - 38/40 - 40/42...
Hiszpania, Peligros
...Mieszanka dodatków, przypraw i przypraw do produkcji przetworzonego cieplnie produktu mięsnego o nazwie "Butifarra blanca (gotowana)" lub "Salchicha blanca (gotowana)". Format: worek 5 kg...
Hiszpania, Riudellots De La Selva
... odniesieniu do naszych produktów posiadamy szeroką gamę referencji pochodzących z bydła, trzody chlewnej, owiec i kóz, takich jak: * Bydło: kalibrowany stek, antrykot, policzki, polędwica, ogon, ossobuco,... * Trzoda chlewna: schab krojony na 5 mm, środek kotleta, golonka, sekret... * Owce i kozy: krojone kotlety, łopatki,... * Produkty przetworzone: hamburgery 100% cielęce, klopsiki, mielone mięso, butifarra,... * Mięsa konfiturowane (4. gama): policzki wieprzowe, golonka wieprzowa, żeberka cielęce, żeberka wieprzowe, nóżki wieprzowe,...
Hiszpania, Figueres
El Graner to rzeźnia z ponad 20-letnim doświadczeniem, z siedzibą w Alt Empordà, posiadająca lokale w Vilafant i Figueres oraz własny zakład, w którym wytwarzamy nasze wędliny w 100% w sposób rzemieślniczy. Oferujemy dwie linie wędlin: gotowane i dojrzewające. Fuet, longaniza, panceta, lomo, indyk, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... wszystkie te produkty są wytwarzane z dużą starannością w naszym zakładzie. Oferujemy również zestawy wędlin, aby spróbować naszych produktów w szczególnych okresach, takich jak Boże Narodzenie, lub aby zrobić oryginalne prezenty dla firm.
... świeżymi produktami z Katalonii. Maná 75 jest jednym z najpopularniejszych miejsc wśród lokalnych miłośników kuchni hiszpańskiej, owoców morza i ryżu. 80% stałych klientów powtarza swoje doświadczenia i już próbowało Paelli czarnej lub Paelli ryżowej z górskimi kiełbaskami butifarra i konfiturowanymi żeberkami wieprzowymi, specjalności naszego szefa kuchni. Ponadto nasze menu oferuje ryby...
...Wytwarzamy produkty takie jak salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, chorizo słodkie i pikantne, chorizo cular, chorizo corte, fuet, chistorra biała i czerwona, longaniza czerwona, butifarra czarna, blanquillo w jelicie i w słoiku, butifarra katalońska, salchichón gotowany, sobrasada pikantna i zwykła w jelicie i w pojemnikach, lomo embuchado, lomo z rozmarynem z skórą, szynki...
Hiszpania, Sevilla
... jej międzynarodowa sława przekracza granice i jest poszukiwana w wielu krajach. Oliwa z oliwek jest podstawowym i charakterystycznym składnikiem diety śródziemnomorskiej. Pochodząca z terenów Andaluzji, jest głównie stosowana w kuchni i ma wiele korzyści zdrowotnych. Posiadamy również inne produkty, takie jak: - Wino - białe, czerwone lub różowe - Chacina - Chaciny iberyjskie to mięsa konserwowane, marynowane lub wędzone. Do najbardziej znanych należą chorizo, salchichón, caña de lomo oraz inne wędliny, takie jak butifarra, morcón czy carne mechada. - Sery - Cabrales, Payoyo, Boffard lub manchego.
...takie jak boczek (bez skóry, bez ścięgien i bez iniekcji), chorizo i świeża longaniza, chistorra, butifarra oraz hamburgery (wyróżniający się jest hamburger z mięsa wołowego). Z Hermanos Bernal Hernández, S.L. rozpoczęła się trzecia generacja Bernal (od 1898 roku), nie zapominając o tradycji. W 2004 roku założyliśmy Cárnicas Palber SL, w partnerstwie z José Antonio Palacios Ezquerra, zajmującą się...
Hiszpania, La Roda
... rozmarynu, miód z tymianku i miód z kwiatu pomarańczy. Torty Cenceñas do gazpacho, torty gazpacho, torty rzemieślnicze, torty do gazpacho manchego, główne składniki gazpacho manchego. Najlepsze wędliny dojrzewające, gotowane i świeże z gór Albacete. Salchichón z pieprzem, chorizo la mancha, chorizo z piekła, czarna kiełbasa cebulowa, biała butifarra, chistorra, wędzone chorizo. Na zakończenie...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play