Hiszpania, Puente Genil
...Pyszne ciasto, mieszanka ciasta francuskiego z nutą ciasta słodkiego, pokryte spalonym cukrem na powierzchni. To bardzo delikatny i wysokiej jakości słodycz.
Hiszpania, San Vicente Del Raspeig, Alicante
...Jesteśmy producentami wszelkiego rodzaju podstaw do cukiernictwa i lodziarstwa. Oprócz pracy z biszkoptem, oferujemy szeroką gamę produktów do ciast i ich pochodnych, brownie, spody z ciastek, ciasto francuskie oraz sernik. A jeśli nie znajdziesz tego, czego szukasz, skonsultuj się z nami w sprawie nowych rozwiązań.
Pasujące produkty
Bazy piekarskie
Bazy piekarskie
Inne Produkty
Arkusze biszkoptowe
Arkusze biszkoptowe
Hiszpania, Santibáñez De La Peña-Palencia
PRZYJEMNOŚĆ Z SENSEM. Przemysłowe piekarnictwo i cukiernictwo. Ciasto francuskie, ciasteczka, produkty dietetyczne i pełnoziarniste.
Hiszpania, Leganés
...Wykwintny smak wytwarzany ręcznie. Cukiernia w Madrycie od 1974 roku - Smak i wykwintność. Producent wstążek francuskich. Cienkie płaty ciasta francuskiego z delikatną polewą z miodu i cukru, pokryte cukrem pudrem. Bayonesas. Cienkie warstwy ciasta francuskiego, wypełnione pysznym włosem anioła. Czekoladowe wstążki. Pyszne płaty ciasta francuskiego, zanurzone w miodzie i cukrze, pokryte wykwintną czekoladą. Pączki z Jerez. Pyszne ciasto francuskie, zanurzone w delikatnej polewie z miodu i cukru, pokryte cukrem.
Hiszpania, Marchena, Sevilla
Produkty wytwarzane ręcznie w Cukierni Klasztoru La Purísima Concepción (Santa María) w Marchenie, Sewilla, Hiszpania. Wybór słodyczy, które produkujemy, powstaje z naturalnych składników najwyższej jakości. Używamy przepisów, które przez setki lat stały się ulubionymi. Powidła, słodycze migdałowe, kokosowe, marcepan, ciasta francuskie... Nasze słodycze klasztorne nie smakują jak z fabryki, jak z industrializacji. Smakują jak dom i wiejska piekarnia. Wysyłamy zamówienia na terenie całej Hiszpanii.
Hiszpania, Pedro Muñoz
... winne, ciasto francuskie. Używamy nadzień z włosów anioła do empanadillas, mallorquinas i innych. Używamy nadzień z kremów do robienia pepitos, ciasta francuskiego i oponków. Używamy nadzień czekoladowych do robienia ciasta francuskiego. Wytwarzamy również pastę migdałową, orzechową i piniową z cukrem i bez cukru. Uważamy, że mamy szeroki wybór produktów wysokiej jakości.
Hiszpania, Pontevedra
Pastas Di Carlo zajmuje się produkcją, dystrybucją, importem i eksportem ciasta na empanady, ciasta na pastelitos, ciasta na uszy karnawałowe, nadziewanych canelones; ciast na empanady. Ravioli ze szpinakiem i ricottą, ravioli z ricottą, pascualiny, ciasta francuskie, spody do pizzy, makaron jajeczny, spaghetti jajeczne, fettuccine jajeczne, spaghetti, tapas do przekąsek, tapas criolla, ciasto na...
W La Crème de la Crème chcemy oferować najlepszą obsługę i najwyższą jakość. Dysponujemy wysokiej jakości hiszpańskimi i francuskimi wyrobami cukierniczymi, rzemieślniczymi ciastami, delikatnymi wypiekami (rogaliki maślane, ciasto francuskie, napolitanki), wyrobami cukierniczymi najwyższej jakości, czekoladami, makaronami, lodami rzemieślniczymi,... Najlepsze produkty na rynku, w dobrej relacji...
Hiszpania, BAEZA
...Firma założona w 1886 roku, zajmująca się produkcją wszelkiego rodzaju wyrobów piekarniczych i cukierniczych. W szczególności "Pastel Baezano", typowy słodycz z Baezy, w prowincji Jaén, to ciasto francuskie o delikatnej teksturze, idealne dla najbardziej wymagających podniebień. Ponadto, w Grupie Morral posiadamy szeroką gamę wszelkiego rodzaju ciast, tortów, wyrobów cukierniczych i piekarniczych.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play