Hiszpania, Santoña (cantabria)
... Traktujemy nasze produkty z miłością i szacunkiem, co zauważysz na swoim stole. Składniki: Filety anchois, oliwa z oliwek i sól Waga netto: 50 g Waga po odsączeniu: 28 g WARTOŚĆ ENERGETYCZNA: 217 kcal (908 kJ) TŁUSZCZE: 13 g WĘGLOWODANY: < 1 g SÓL: 13 g...
Hiszpania, Barcelona
... produkt wysokiej jakości gotowy do degustacji. Nasz personel specjalizuje się w ręcznym usuwaniu ości i obróbce ryb. Posiadają szerokie doświadczenie w trudnej i delikatnej sztuce ręcznego przetwarzania anchoi i z dumą cenią sobie swój tradycyjny zawód. Oferujemy nasze produkty w różnych formatach i rozmiarach, aby dostosować się do Państwa potrzeb. Nasze obiekty spełniają wymagane normy higieny i bezpieczeństwa oraz są wyposażone w najnowsze technologie.
Hiszpania, Laredo
Produkcja anchois w solance i oleju. Wyłączne użycie anchois z Kantabrii.
Hiszpania, Colindres-Cantabria
W Linda Playa zajmujemy się produkcją i sprzedażą anchois w solance. Odpowiadamy na potrzeby rynku krajowego i międzynarodowego. Wykonujemy rzemieślniczą produkcję anchois i solanek. Nasza siedziba znajduje się w Colindres, strategicznej lokalizacji w Kantabry.
Hiszpania, Astillero
Produkcja i eksport filetów anchois, marynowane anchois. Doskonała jakość. Specjalizacja w gastronomii i delikatesach. Kanał Horeca.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play