Hiszpania, Orkoien-Navarra
...Składniki: MĄKA PSZENNA*, SYROP PSZENNY*, biała polewa czekoladowa* (cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, sproszkowane mleko pełne*), oleje i tłuszcze roślinne bez uwodornienia* (słonecznikowy*, kakaowy*), JAJKA*, kakao w proszku bez tłuszczu*, aromat (naturalny ekstrakt waniliowy) oraz środek spulchniający (wodorowęglan amonu). Referencja pszenna: Agcaccb-p2 EAN pszenna: 8413115002500 Wartość...
Hiszpania, Puntal, El (espinardo)
Hiszpania, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
...Oryginalne Catànies® to najbardziej charakterystyczne dzieło Cudié: nieodparta kombinacja orzechów i czekolady. Wytwarzane ręcznie z migdałów Marconas, pokryte wykwintnym białym praliné i końcową warstwą najlepszego kakao w proszku. Gama produktów uzupełniona jest o cztery dodatkowe smaki: Catànies® z ciemną czekoladą (Dark Chocolate), Catànies® z kawą i czekoladą (Coffee Chocolate), Catànies® o smaku jogurtu greckiego (Yogulates) oraz Catànies® o smaku limonki (Green Lemon).
Hiszpania, Els Hostalets De Pierola-Barcelona
...Produkt wyrafinowany i aromatyczny, z najlepszymi składnikami, który wywoła wiele uśmiechów u tych, którzy go skosztują. Zawiera 16% kakao i odtłuszczone mleko. Prawdziwa uczta dla miłośników autentycznego smaku dobrego czekolady. Wysoka gęstość i duża wydajność spożycia na kg produktu: 15g/100ml, co daje 67 porcji na kg. Produkt bezglutenowy, o bardzo zrównoważonych wartościach odżywczych. Niska...
Hiszpania, Alicante
...OFERTA HANDLOWA DOJRZAŁYCH ZIAREN KAKAO DO EKSPORTU (POCHODZENIE Z WYBRZEŻA KOŚCI SŁONIOWEJ) 1. CHARAKTERYSTYKA TECHNICZNA a. Główna nazwa towaru: Dojrzałe ziarna kakao – pochodzenie z Wybrzeża Kości Słoniowej b. Klasyfikacja jakości: „Dobrze sfermentowane” c. Kampania zbiorów: październik – marzec (główny sezon zbiorów) i kwiecień – wrzesień (mały sezon pośredni) d. Inne specyfikacje...
Hiszpania, Alzira
...POSIADAMY WIELE ODMIAN KAKAO W BARDZO KONKURENCYJNYCH CENACH. KAKAO CHUAO KAKAO AMAZONAS KAKAO RIO CARIBE KAKAO POŁUDNIE JEZIORA KAKAO CARENO KAKAO OCUMARE CERTYFIKATY POCHODZENIA, PRÓBKI BL...
Hiszpania, Villajoyosa
Chocolates Clavileño jesteśmy producentem czekolady od 1882 roku, z siedzibą w Villajoyosa, Alicante (Hiszpania). Produkujemy tabliczki czekolady, przygotowania kakao w proszku, polewy i drażetki czekoladowe, z wydajnością produkcyjną, aby zaspokoić potrzeby rynku detalicznego i sektora przemysłowego, zachowując silne zaangażowanie w tradycję i innowacje. Oferujemy tabliczki czekolady z i bez tr...
Hiszpania, Barcelona
... wszystkich naszych klientów w Hiszpanii, Europie i części Azji, z szybkim i efektywnym systemem dostaw. Rodzaje produktów i pochodnych: ziarna kakao, kawałki kakao, pasta kakaowa, proszek kakaowy, masło kakaowe, polewy czekoladowe Wybrane pochodzenia: Wenezuela, Madagaskar, Ekwador, Ghana, inne pochodzenia Sprzedaż hurtowa, detaliczna oraz dla osób prywatnych. Wszystkie nasze produkty są dostępne w naszym sklepie internetowym https://cacaovenezueladelta.com/...
Hiszpania, Alcala De Henares
Frudesh Natural, z siedzibą w Alcalá de Henares (Madryt). Jesteśmy dynamiczną firmą z ponad 25-letnim doświadczeniem. Firma zajmująca się handlem, pakowaniem i dystrybucją owoców suszonych (rodzynki Málaga D.O.P, suszone figi i ich pochodne) na rynku krajowym i międzynarodowym. Mamy ponad 30 różnych formatów pakowania (worki, pudełka, kosze, rzemiosło itp.). Nasza działalność koncentruje się na ...
Hiszpania, Valencia
...Kakao z Togo zazwyczaj ma pełny smak, podobnie jak ziarna ghańskie. Można również znaleźć nuty ziołowe, drewniane, kokosowe i migdałowe. Te akcenty odróżniają je od ziaren z innych sąsiednich regionów. Jeśli chodzi o tabliczkę czekolady togolejskiej, będzie miała słodki smak. 70% czekolady togolejskiej może być tak słodkie jak tabliczka 60%, która jest znacznie bardziej słodka, pochodząca z innych źródeł. Czekolada togolejska to rzadki przysmak, ale taki, który może mieć znaczący wpływ na społeczność, która ją produkuje.
Hiszpania, Canet De Mar
...które zachowuje ekskluzywne cechy użytych surowców i ma unikalną jakość. Smaki Nola Cream: Pistacja - Czekolada gorzka, pomarańcza i imbir - kakao i orzechy laskowe Smaki Panettone: Czekolada i gruszka - Czekolada biała i cytryna - Pistacja - Jabłko, imbir i cynamon - Rodzynki i pomarańcza - Tiramisu - Ananas, kokos i mango...
Hiszpania, Murcia
...Wykwintny alkohol wytwarzany w sposób rzemieślniczy według starożytnej receptury odziedziczonej po Donie Carmelo Rodríguez, założycielu naszej destylarni. Mieszając z delikatną starannością najlepsze kakao, są one miażdżone i mieszane, aż utworzą pyszny pralin, do którego dodajemy najlepszy sekret, dwanaście składników opartych na owocach i alkoholu, które sprawiają, że czekolada Yara jest...
...Starannie wyselekcjonowane migdały, obrane i pokryte wysokiej jakości czekoladą mleczną i proszkiem kakaowym; pakowane indywidualnie, aby zapewnić smak i świeżość.
Hiszpania, Totana
Sklep internetowy z czekoladą, herbatą i artykułami dekoracyjnymi, produktami ekologicznymi i wegańskimi. Wypróbuj nasze czekolady ekologiczne i wegańskie lub odkryj naszą koszulkę Cocoanature, idealną na prezent. Pozwól swoim zmysłom rozkoszować się naszymi naturalnymi produktami.
Hiszpania, El Casar
Jesteśmy eksporterami kakao w ziarnach, pochodzącymi z Ekwadoru, prowincji Guayas i miasta Guayaquil. Nasze kakao jest najwyższej jakości. Należy do odmiany CCN 51, która jest rodzajem kakao uprawianym w Ekwadorze, stworzonym na jego własnym terytorium. CCN 51 został uzyskany przez agronoma Homero Castro w 1965 roku w wyniku krzyżowania innych odmian, według Krajowego Stowarzyszenia Eksporterów Kakao.
Hiszpania, Barcelona
Przygoda Casanella Xocolaters rozpoczęła się w 1998 roku, kiedy Xavier Casanella wprowadził innowacje w tradycyjnym słodyczu swojego rodzinnego miasta Vilafranca del Penedès (Barcelona), bazując na migdałach Marcona pokrytych czekoladą. W 2002 roku stworzył Crackanię, małą i słodką przyjemność z migdałów Marcona, wprowadzając innowacje w zakresie smaków poprzez staranny dobór surowców. W swoim...
Jesteśmy globalną siecią skoncentrowaną na dostarczaniu kawy specialty i premium kakao bezpośrednio z najlepszych regionów Kolumbii, z pełną przejrzystością w każdym produkcie i procesie. Oparta na zrównoważonym łańcuchu dostaw, w ALMA promujemy sprawiedliwy handel, uznając wysiłek rolnika, dobre praktyki rolnicze oraz dbałość o ekosystem, kupując bezpośrednio od producentów i wspierając rodziny...
Hiszpania, Escalona-Toledo
Własna palarnia kawy, pakowanie produktu i bezpośrednia dystrybucja z fabryki do każdego lokalu. Pełna obsługa kawowa dla sektora HoReCa z szeroką gamą produktów: kawa ziarnista, kawa z różnych regionów, kapsułki kawy kompatybilne, czekolada do picia, kakao w proszku, cukier i słodzik, herbaty i napary. Spersonalizowana obsługa z pełnym zaopatrzeniem w maszyny dla każdego lokalu: ekspres do kawy, młynek do kawy, naczynia oraz serwis techniczny w zestawie.
Hiszpania, Vigo
W Arvicacao zajmujemy się sprzedażą ziarna kakao i jego pochodnych. Naszą zasadą jest jakość produktu oraz jakość usług dla klientów. Współpracujemy z producentami z Wenezueli, Ekwadoru i Peru. Bezpośrednio od producenta do klienta końcowego.
Hiszpania, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
... swoich wyrobów. Z tą fuzją pomysłów, dużą pasją i zaangażowaniem narodziło się to, co dziś nazywamy Bubó. Obecnie nadal wytwarzamy produkty rzemieślnicze, wykorzystując surowce najwyższej jakości. Nadal wprowadzamy innowacje z bardziej naturalnymi składnikami, nowymi wzorami, smakami i teksturami, z uwagą na rolnictwo ekologiczne i zrównoważoną uprawę w kluczowych produktach, takich jak kakao. Nasz...
Hiszpania, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
Bevande Italiane jest producentem półproduktów dla lodziarni i kawiarni, przygotowanych do lodów typu soft, zimnych kremów kawowych, granitów, czekolad do picia, naleśników, gofrów, dodatków, kremów, ... Realizujemy produkcję pod marką własną, współpracujemy z palarniami i dystrybutorami. Nasza marka, Bevande Italiane, jest obecna w ponad 10 krajach Europy i Afryki. Wyróżniamy się jakością, nasze ...
Hiszpania, Sant Joan Les Fonts-Girona
Firma rodzinna założona w 1962 roku, która poświęca wszystkie swoje wysiłki na palenie i sprzedaż kawy. W 2008 roku firma przeniosła się do nowego zakładu produkcyjnego zlokalizowanego w strefie przemysłowej Begudà w Sant Joan les Fonts (Girona) i zyskała pozycję w segmencie rynku gastronomicznego. Palarnia kawy, herbaty, czekolady, żywności i gastronomii.
Hiszpania, BARCELONA
Hiszpania, Villajoyosa
Czekolady Marcos Tonda są spadkobiercą tradycji i prestiżu rodziny czekoladników, związanej z branżą od 1793 roku, która zawsze charakteryzowała się bliskością do klienta oraz jakością produktu. Teraz stawia czoła przyszłości z zamiarem dodania innowacji, jakości i efektywności do swoich wartości, łącząc przeszłość z przyszłością.
Tworzenie i dystrybucja rzemieślniczych produktów cukierniczych i słodyczy. Nugaty, peladillas, blaty, Sant Donis. Wytwarzanie najlepszych rzemieślniczych nugatów w Hiszpanii w Casinos. Rzemieślniczy nugat z Casinos, najlepszy rzemieślniczy nugat na świecie. Nugat cytrynowy, nugat śmietankowy, nugat marcepanowy, nugat owocowy, nugat miękki, nugat twardy, nugat z żółtkiem, nugat truflowy. Rzemieśln...
Hiszpania, Jabaga
Hiszpania, Las Rozas de Madrid
Sprzedaż i dystrybucja czekoladek gourmet. Komputery, oliwki, kwiaty, róże, figurki, fondant, sery, salami, likier czekoladowy i wiśnie, oliwa z oliwek z czekoladą, oliwa z oliwek do smarowania na tostach, rzemieślnicze dżemy itp.
Hiszpania, Melilla
...PRZETWARZAMY KAKAO NATURALNE 10/12 I ALAKALIZOWANE W RÓŻNYCH ODCIENIACH...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play