Hiszpania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. jest firmą agrospożywczą, która rozpoczęła swoją działalność w 1986 roku, jako kontynuacja projektu kompleksowego obejmującego cały łańcuch od produkcji trzody chlewnej, rzeźni, sali uboju, aż po przetwarzanie produktów. Filozofia, z którą rozpoczęto ten projekt, zrodziła się z pomysłu czterech wspólników, aby dodać wartość do produkcji wieprzowiny i jednocześnie stworzy...
Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
...Głowa wieprzowa Czarny Byk Biały Byk Fasola Butifarra Pasztet wątrobowy Wiejska Butifarra Cular Butifarra Czarna Butifarra Katalońska Cular Sant Roc Jajeczna Butifarra Krwista Kiełbasa Biała Butifarra Malagueño Chorizo...
Hiszpania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA stawia na typowe produkty galicyjskie, takie jak tradycyjna kiełbasa i cebulowa, łopatka, boczek, głowa wieprzowa…, ale nie zapomina o bardziej ogólnych produktach, takich jak hamburger, kiełbasa czy criollo, oczywiście z jakością surowców z naszej ziemi oraz z umiejętnościami ekspertów i infrastrukturą technologiczną, która tylko przyczynia się do doskonałości naszych artykułów.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play