Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
124km
... mleko owcze Rodzaj produkcji: Koagulacja enzymatyczna Podpuszczka: Podpuszczka zwierzęca z jagnięcia Rodzina: Ser dojrzewający z prasowanej masy, niegotowanej, z pleśniową/umywaną skórką Dojrzewanie: Od trzech do pięciu miesięcy.
Hiszpania, Totanes
96km
...Pasteryzowane mleko owcze z czarnym truflem. Dojrzewanie przez co najmniej 3 miesiące. Lekko kwaśny i aromatyczny smak, uzupełniony niuansami, które daje trufla. Dopasowanie: Cava, szampan lub białe wino fermentowane w beczce.
Hiszpania, Campo De Criptana
159km
DANSO DOP MANCHEGO to firma specjalizująca się w serze Manchego, składająca się z osób z dużym doświadczeniem. Nasza oferta obejmuje również sery kozie, owcze oraz iberyjskie (50% krowiego, 25% koziego i 25% owczego), wszystkie wytwarzane z mleka najwyższej jakości. Nasze sery DANSO i CANTARERO mają twardą konsystencję, a ich aromat i smak są łagodne w młodszych (półdojrzewających), bardziej...
Hiszpania, Zamora
161km
... owczego, jak i mieszanki (owca, koza i krowa), wyróżniają się sery owcze z oznaczeniem pochodzenia DO „Queso Zamorano” oraz nasz ser CASTELLANO, który posiada IGP „Castellano”. Warto również podkreślić naszą specjalność Ser „Ibérico”. Produkowany z wyjątkowej mieszanki surowego mleka owczego, koziego i serowego. Produkujemy również sery z mleka pasteryzowanego.
Hiszpania, Daimiel
175km
Serowarnia rzemieślnicza położona 15 km od Daimiel (Ciudad Real). Sery Zacatena cieszą się dużym uznaniem wśród różnych grup ludzi, odnosząc szczególny sukces zarówno w gastronomii, jak i w konsumpcji rodzinnej, od dzieci po dorosłych. Oferujemy sery owcze dojrzewające, półdojrzewające i świeże.
Hiszpania, Madrid
46km
... zawartość tłuszczu i poziom cholesterolu), a także kiełbas z dzika, tradycyjnie wytwarzanych, aby zachować ich jakość i zawartość białka. Dlatego możemy powiedzieć, że głównym celem „El Gourmet de Luna Manchega” jest dostarczenie poprzez nasze produkty oraz czystą, prawdziwą i łatwą do przygotowania gastronomię „La Mancha” najbardziej delikatnych smaków dla wyrafinowanych podniebień, razem z talentem unikalnego smaku i jakości, które mogą zaoferować tylko sery owcze, jedzenie z jelenia i dzika.
Hiszpania, Coslada
57km
Firma dystrybucyjna i eksportowa produktów spożywczych o bardzo wysokiej jakości, wytwarzanych w sposób rzemieślniczy. Eksportujemy do całej UE: Morcillę z Burgos, Chorizo Riojano (słodkie i pikantne), dojrzewające sery owcze, burgery Wagyu, burgery wołowe, wina z Ribera del Duero, wina z Rioja.
Hiszpania, Madridejos
134km
Jesteśmy zlokalizowani w Madridejos (Toledo - HISZPANIA), w samym sercu La Manchy. W strategicznej lokalizacji, otoczeni doskonałymi pastwiskami i w kolebce sera manchego. Obecnie zbieramy mleko owcze z ponad 50 wyselekcjonowanych hodowli. Produkujemy różne rodzaje sera, w zależności od jego dojrzewania. Dystrybuujemy na terenie całej Hiszpanii, ale nasza największa sprzedaż koncentruje się na...
Hiszpania, Villamayor De Calatrava
205km
Jesteśmy Quesos Finca La Cruz, producentami rzemieślniczego sera z czystego mleka owczego. Nasze produkty są wytwarzane z czystego mleka od naszych własnych owiec, co pozwala na uzyskanie jednorodnego rezultatu pod względem jakości, aromatu i tekstury. Dodatkowo, są pakowane próżniowo i zamykane lnianą szmatką, aby zapewnić lepsze odwadnianie.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play