Hiszpania, Balaguer-Lleida
... poddano pasteryzacji. - Pasteryzowane żółtko płynne: Produkt uzyskany z jajka bez skorupki, z którego usunięto białko i poddano pasteryzacji. - Całe jajko gotowane (ze skorupką lub bez): Jajko gotowane w wodzie ze skorupką, sprzedawane ze skorupką lub bez. Dzięki naszemu długoletniemu doświadczeniu w branży, dziś posiadamy certyfikat jakości IFS. Pracujemy dla dużych sieci handlowych, przemysłu spożywczego, małych dystrybutorów, detalistów, kanału Horeca i innych.
... pakujące, które zapewniają efektywność produkcji oraz spełnienie najsurowszych standardów higieny. Wśród jej różnorodnej oferty produktów znajdują się płynne jajka pasteryzowane, oddzielone białka i żółtka, a także jajka gotowane, zarówno kurze, jak i przepiórcze, wszystkie zaprojektowane w celu zaspokojenia potrzeb przemysłu spożywczego, gastronomii oraz konsumentów końcowych. Jednym z...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play