Hiszpania, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
...którego szukasz: z / bez glutenu, z / bez cukru, z / bez białka, oraz ze wszystkimi składnikami, które chcesz, aby się wyróżnić. Gwarantujemy ekskluzywność. Nasze opracowania charakteryzują się użyciem surowców najwyższej jakości (orzechy, kakao itd.) połączonych w najlepszy sposób, aby osiągnąć najlepszy smak. Klient decyduje o opakowaniu: pojemność i materiały.
Hiszpania, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
... kombinacja orzechów i czekolady. Wytwarzane ręcznie z migdałów Marconas, pokryte wyśmienitym białym praliną i końcową warstwą najlepszego kakao w proszku. Asortyment uzupełniają cztery inne smaki: Catànies® z czekoladą gorzką (Dark Chocolate), Catànies® z kawą i czekoladą (Coffee Chocolate), Catànies® o smaku jogurtu greckiego (Yogulates) oraz Catànies® o smaku limonki (Green Lemon).
Hiszpania, Barcelona
... wymagają specjalnych odmian pod względem smaku oraz wysokiej jakości aromatycznej. Oferujemy szeroką gamę produktów: Ziarna kakao, Nibs kakao, Pasta kakao, Masło kakaowe, Proszek kakaowy, Pokrycia czekoladowe, Maszyny „Bean to Bar”, Skórki kakao (ogrodnictwo) Dysponujemy różnymi formatami i rozmiarami: 250g - 400g - 500g - 800g - 1kg - 1.5kg - 5kg - 15kg - 25kg - kontenery 20 lub 40 FCL Sprzedaż...
Hiszpania, Villajoyosa
... tradycyjnych cukrów, z lub bez orzechów (migdały i orzechy laskowe), a także z bezglutenowym ciastkiem i owocami (pomarańcza, cytryna, owoce leśne). Nasze przygotowania w proszku do kakao na kubek są gotowe do przygotowania gorącej czekolady, z lub bez cukrów. Ponadto, nasze polewy czekoladowe oraz nasze płatki i nitki vermicelli służą jako surowce dla sektorów takich jak turrón i lody...
Hiszpania, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
Bevande Italiane jest producentem półproduktów dla lodziarni i kawiarni, przygotowanych do lodów typu soft, zimnych kremów kawowych, granitów, czekolad do picia, naleśników, gofrów, dodatków, kremów, ... Realizujemy produkcję pod marką własną, współpracujemy z palarniami i dystrybutorami. Nasza marka, Bevande Italiane, jest obecna w ponad 10 krajach Europy i Afryki. Wyróżniamy się jakością, nasze ...
Hiszpania, Villajoyosa
Czekolady Marcos Tonda są spadkobiercą tradycji i prestiżu rodziny czekoladników, związanej z branżą od 1793 roku, która zawsze charakteryzowała się bliskością do klienta oraz jakością produktu. Teraz stawia czoła przyszłości z zamiarem dodania innowacji, jakości i efektywności do swoich wartości, łącząc przeszłość z przyszłością.
Tworzenie i dystrybucja rzemieślniczych produktów cukierniczych i słodyczy. Nugaty, peladillas, blaty, Sant Donis. Wytwarzanie najlepszych rzemieślniczych nugatów w Hiszpanii w Casinos. Rzemieślniczy nugat z Casinos, najlepszy rzemieślniczy nugat na świecie. Nugat cytrynowy, nugat śmietankowy, nugat marcepanowy, nugat owocowy, nugat miękki, nugat twardy, nugat z żółtkiem, nugat truflowy. Rzemieśln...
Hiszpania, Vigo
W Arvicacao zajmujemy się sprzedażą ziarna kakao i jego pochodnych. Naszą zasadą jest jakość produktu oraz jakość usług dla klientów. Współpracujemy z producentami z Wenezueli, Ekwadoru i Peru. Bezpośrednio od producenta do klienta końcowego.
Hiszpania, Jabaga
Hiszpania, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
... swoich wyrobów. Z tą fuzją pomysłów, dużą pasją i zaangażowaniem narodziło się to, co dziś nazywamy Bubó. Obecnie nadal wytwarzamy produkty rzemieślnicze, wykorzystując surowce najwyższej jakości. Nadal wprowadzamy innowacje z bardziej naturalnymi składnikami, nowymi wzorami, smakami i teksturami, z uwagą na rolnictwo ekologiczne i zrównoważoną uprawę w kluczowych produktach, takich jak kakao. Nasz...
Hiszpania, Vilanova i La Geltru
Tostery do kawy, orzechów i kakao Pełne instalacje do przetwarzania kawy Projekty dla instalacji kawowych Linie pakujące do kawy i orzechów. Linie do kapsułek, monodoz, pakowania próżniowego i pakowania kawy Doradztwo i inżynieria dla przemysłu kawowego...
Hiszpania, Barcelona
Przygoda Casanella Xocolaters rozpoczęła się w 1998 roku, kiedy Xavier Casanella wprowadził innowacje w tradycyjnym słodyczu swojego rodzinnego miasta Vilafranca del Penedès (Barcelona), bazując na migdałach Marcona pokrytych czekoladą. W 2002 roku stworzył Crackanię, małą i słodką przyjemność z migdałów Marcona, wprowadzając innowacje w zakresie smaków poprzez staranny dobór surowców. W swoim rze...
Hiszpania, Santander
... konsorcjum. Nasze produkty są zdrowe i wyśmienite. Są wytwarzane z najlepszych surowców i są w 100% naturalne, bez konserwantów ani dodatków. Produkujemy i eksportujemy ekologiczne borówki, anchois i konserwy rybne, jogurty i desery mleczne, dżemy owocowe, pasztety rybne, dania gotowe z roślin strączkowych, mrożone krokiety, sery, czekolady, kakao rozpuszczalne oraz czekolady do picia. Posiadamy...
Hiszpania, Xàtiva
Od ponad 50 lat zajmujemy się produkcją i pakowaniem orzechów oraz suszonych owoców. Specjalizujemy się zarówno w formatach dla sieci supermarketów, jak i w formatach dla gastronomii. Codzienne prażenie, tradycyjne smażenie oraz ścisłe normy dotyczące pakowania i przechowywania orzechów sprawiają, że jesteśmy skutecznymi i wszechstronnymi dostawcami. Nasza firma posiada certyfikację jakości IFS or...
Hiszpania, Malagon
...tylko jajko, cukier i mąka. Szarlotki biszkoptowe z biszkoptów, paski biszkoptowe z czekoladowymi prążkami, paski biszkoptowe z płatkami lub posypką migdałową. Bazy do sernika, ciastka, masło, cukier i mąka, ciastko Maria lub z kakao, ciastko typu „digestive” lub z imbirem. Brownie, biszkopt tłusty kakaowy, ciasto amerykańskie, kostki o boku 1 cm. Biszkopt Sacher. Biszkopt wycinany w różnych...
Hiszpania, Fuenlabrada
Hiszpania, Barcelona
Nasza grupa przedsiębiorcza EIFFEL FOOD S.A zajmuje się sprzedażą (eksportem) zielonej kawy oraz kakao (nasiona F1, F2, proszek i masło) w 100% iberyjskiego pochodzenia z Ameryki Południowej do Hiszpanii, oferując standard jakości i ceny, które są nieporównywalne. Stawiamy na lepszy rynek i wprowadzamy konkurencyjne ceny. Ceny bezkonkurencyjne na rynku... Będziemy do Państwa dyspozycji...
Hiszpania, Melilla
...PRZETWARZAMY KAKAO NATURALNE 10/12 I ALAKALIZOWANE W RÓŻNYCH ODCIENIACH...
Hiszpania, Sta. Coloma De Gramenet
Jesteśmy katalońską firmą, która produkuje słynny Cacaolat (koktajl kakaowy).
Hiszpania, Gurb
Jako producenci i pakowacze mleka w proszku, jesteśmy gotowi na nawiązanie współpracy z importerami z Algierii. Naszą specjalnością jest przygotowywanie mieszanek dla przemysłu spożywczego (białka, witaminy, wzbogacenie mineralne, kakao, wanilia itp.), a także pakowanie pod marką prywatną klienta. Pracujemy z mlekiem pełnym, odtłuszczonym, wzbogaconym witaminami, wzbogaconym, aromatyzowanym itp...
Hiszpania, Alicante
Trevorix to grupa przedsiębiorstw zajmująca się sprzedażą różnych produktów spożywczych: Wino, Miód, Kawa, Kakao, Olej. Jesteśmy liderem w branży spożywczej z kilku powodów: - Wizja Zaspokajanie potrzeb konsumentów.... Nasze marki są przygotowane z wyraźną ambicją przywództwa. Wszystkie nasze produkty spożywcze charakteryzują się doskonałą jakością. Staramy się rozwijać zarówno na rynku...
Hiszpania, Sevilla
FABRYKA CZEKOLADY W SEWILLI W HISZPANII. WSZYSTKIE PRODUKTY SĄ RĘCZNIE ROBIONE. CZEKOLADOWE LOLLIPOPY, CZEKOLADOWE TABLICZKI, CZEKOLADOWE PAELLE. UŻYWAMY CZEKOLADY I POWŁOK W WYSOKIEJ JAKOŚCI. WYBÓR BEZLAKTOZOWY, WEGETARIAŃSKI I WEGAŃSKI. SPRZEDAJEMY W WIELKIEJ BRYTANII, PORTUGALII, HISZPANII, CHINACH.
Hiszpania, Benidorm
Hiszpania, Santa Margarida i Els Monjos
Hiszpania, Barcelona
Hiszpania, Sant Cugat Del Valles
Hiszpania, La Mata

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play