Hiszpania, Cumbres Mayores
... pierwszy na świecie naturalny suszarnia Halal do dojrzewania wszystkich swoich produktów. Ta „Bodega” pozwala na tradycyjne suszenie naszych wędlin przy pomocy wiatru z pobliskiej góry. Produkty Balkis Gourmet, wytwarzane zgodnie z tradycyjnym rzemiosłem, charakteryzują się unikalnym smakiem dzięki tradycyjnym i ancestralnym metodom produkcji. Wszystkie nasze mięsa pochodzą od zwierząt żywych, które były hodowane na naturalnej paszy i wypasane na łąkach oraz w górach regionu. Tworzymy wszystkie nasze mieszanki przypraw.
Hiszpania, Valladolid
Castellana de Carnes S.A. to firma zajmująca się produkcją, hodowlą i tuczem, ubojem oraz rozbiórką ŚWIEŻEJ MIĘSA WOŁOWEGO WYSOKIEJ JAKOŚCI. Z tradycjami w hodowli bydła, od początku stawia na mięso wołowe wysokiej jakości, oferując swoje marki własne: Naturitycla, Debuey i Ternera Castellana. Obecnie Castellana de Carnes jest jednym z krajowych liderów w sprzedaży świeżego mięsa wołowego...
Hiszpania, Tarragona
eksport bydła, mięsa, produktów rolnych, surowców, produktów półfabrycznych, produktów tekstylnych oraz innych produktów, a także ich zakup i sprzedaż. doradztwo i zarządzanie w zakresie pośrednictwa handlowego dla innych firm we wszystkim, co związane z eksportem. Hurtowa sprzedaż wszelkiego rodzaju produktów spożywczych, napojów i tytoniu określonych w działach 6122 do 4639 - Hurtowa sprzedaż produktów spożywczych, napojów i tytoniu, nie specjalizująca się w danej branży.
Hiszpania, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS to rodzinna firma specjalizująca się w najlepszych suszonych kiełbasach. W Pirenejach od 1917 roku używamy tylko świeżego mięsa wieprzowego najwyższej jakości od lokalnych dostawców, mieszając je z wyselekcjonowanymi przyprawami i składnikami gastronomicznymi. Klimat Pirenejów umożliwia naturalny proces suszenia, co zapewnia autentyczny smak, aromat i teksturę. Ręcznie kontrolowane jedno po drugim, produkty FONT-SANS gwarantują doskonały prezent, wyjątkowe doświadczenie kulinarne.
Założona w Hiszpanii w 1730 roku, rodzinna firma Domecq specjalizuje się w opracowywaniu i produkcji wyrobów z wieprzowiny pochodzącej z rasy 100% iberyjskiej Lampiña, karmionej żołędziami i hodowanej na wolnym powietrzu w sercu naszej posiadłości. W piwnicy „mistrz szynkarz” czuwa nad odpowiednim dojrzewaniem każdej sztuki mięsa przez 3 lata. Jako hodowca i producent gwarantujemy wytwarzanie...
... rozbiorami i sprzedażą świeżego mięsa, poszerzając ofertę produktów. Nasi główni klienci znajdują się w branży HOSPITALITY. Ale również stawiamy na to, aby każdy, kto chce, mógł konsumować nasze produkty. Dlatego mamy Sklep Internetowy na naszej stronie internetowej oraz Punkt Sprzedaży w fabryce.
Hiszpania, Alhama De Murcia
...Marka spożywcza ElPozo od ponad 60 lat oferuje milionom konsumentów zaufanie i jakość, które odzwierciedlają troskę firmy o opracowanie szerokiej gamy zdrowych i przyjemnych produktów, które jednocześnie łatwo się przygotowuje i spożywa. Firma prowadzi segment "Zdrowie" w odniesieniu do mięsa i posiada specjalne linie produktów dla tych, którzy oprócz tradycyjnych artykułów, dbają również o szczególną dietę.
Hiszpania, Quart
Coopecarn to międzynarodowa firma z ponad 50-letnią historią. Znajduje się w pobliżu Barcelony, z dobrym dostępem do Francji. Firma specjalizuje się w produkcji marynowanego mięsa: wieprzowiny, wołowiny i drobiu. Rok 2008 był początkiem działalności w zakresie produktów marynowanych, a obecnie jest liderem na europejskim rynku produktów marynowanych. Jesteśmy strategicznie usytuowani w regionie...
Hiszpania, Churriana ( Granada )
Jesteśmy firmą zajmującą się importem i eksportem wszystkich produktów, które są potrzebne w lokalu kebabowym lub z mrożonkami, od mięsa po chleb, w tym wszelkiego rodzaju akcesoria, włącznie z każdą częścią maszyn. Pracujemy z najlepszymi produktami na rynku, bezpośrednio z fabryki, produkujemy również chleb pita.
Hiszpania, Lugo
RZEŹ I PODZIAŁ MIĘSA WOŁOWEGO, CIELĘCINY I BYKA...
Hiszpania, Cassà De La Selva-Girona
Specjaliści od przygotowań z kaczki. Foie gras z kaczki. Produkty delikatesowe. Wędliny i potrawy gotowane. Mięso, łopatka i gotowane wędliny. Drób i pasztety. Specjalności z kaczki. Pieczone mięso.
Hiszpania, Salamanca
Nazwa naszej firmy to OVEJAS Y CORDEROS C.B. Mamy ponad 10-letnie doświadczenie w eksporcie. Handlujemy z ludźmi w różnych krajach na zasadzie równości i wzajemnych korzyści. Jesteśmy fabryką owiec. Nasza firma głównie zajmuje się handlem wysokiej jakości mrożonym baraniną. Naszym celem jest zbadanie możliwości rozwoju handlu z Państwem.
Hiszpania, Ribarroja Del Turia
Jesteśmy zakładem zajmującym się odkostnianiem (EC 10.23402/V CE) elementów wieprzowych, wołowych i jagnięcych, specjalizujemy się w podrobach oraz w krojeniu w kostkę, plastry itp. Współpracujemy z kanałem Horeca, kanałem przemysłowym oraz z dużą dystrybucją (sieci supermarketów, cash & carry). Nasz zakład jest zatwierdzony na rynek UE, Hongkongu, Wietnamu i Filipin, a także w krajach zachodniej ...
Hiszpania, Girona
Od momentu założenia nasza firma rozwijała się nie tylko pod względem wolumenu, ale także jakości produktów. Kierując się naszym mottem: Jakość z zasady, obecnie posiadamy rozbudowaną strukturę biznesową, która gwarantuje pełną identyfikowalność wszystkich naszych produktów. Nasza rzeźnia jest największa w Hiszpanii, z 2 młynami paszowymi, a nasza szynka jest w 100% certyfikowana jako Pata Negra.
Hiszpania, Alberche Del Caudillo
FIRMA ZAJMUJĄCA SIĘ HODOWLĄ, FATURĄ I UBOJEM HALAL MIĘSA JAGNIĘCEGO I WOŁOWEGO HISZPAŃSKIEGO W NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI Z CERTYFIKATEM BIO. POSIADAMY RÓWNIEŻ MIĘSO ZAMROŻONE Z EUROPY. JESTEŚMY PRODUCENTAMI I KONTROLUJEMY TRAKTOBILNOŚĆ NASZYCH PRODUKTÓW. POSIADAMY WŁASNE OBIEKTY DO REALIZACJI CAŁEGO PROCESU ŻYWIENIA I UBOJU ZGODNIE Z NORMAMI POPRAWNEGO HALAL.
Embutidos García Lizana to firma zajmująca się produkcją wędlin, mięs i szynki od ponad 50 lat. Od tego czasu wytwarzamy wędliny, szynki i mięsa najwyższej jakości o autentycznie rustykalnym smaku. Nasze wędliny są przygotowywane z najlepszych kawałków i naturalnych składników przez naszych ekspertów w naszych zakładach w Loja (Granada, Hiszpania) o powierzchni ponad 4000 metrów kwadratowych...
Hiszpania, Villajoyosa
... makaronu pokrytych wyśmienitymi sosami po mięsa i ryby z wyjątkowym akcentem szefa kuchni, a także zapraszamy do spróbowania zarówno libańskich dań halal, jak i naszych autentycznych włoskich pizz z cienkim, chrupiącym ciastem.
Hiszpania, Alcobendas
W DOMPAL mamy najlepszy wybór szynki i wędlin, mięsa iberyjskiego, ekskluzywnych serów, AOVE, win oraz najbardziej wyselekcjonowanych konserw warzywnych i morskich. Każdy z naszych produktów jest wynikiem starannej selekcji, aby zapewnić najlepszą obsługę naszym klientom. Z zakładu suszenia i produkcji w Jabugo (Huelva) oraz naszej głównej siedziby w Alcobendas (Madryt) docieramy do wszystkich...
Hiszpania, SAN AGUSTIN DEL GUADALIX
Firma zajmująca się produkcją, rozbiórką, pakowaniem i dystrybucją wszelkiego rodzaju produktów mięsnych, której główną produkcją jest zarówno mięso wieprzowe, jak i wołowe. Od początku naszej działalności stawiamy na eksport dużych wolumenów produkcji, wspieranych rygorystycznymi normami jakości, co pozwoliło na uzyskanie różnych międzynarodowych zezwoleń. Większość naszej produkcji jest skierowa...
Hiszpania, Peñacastillo-Cantabria
Codzienny rozbiór wieprzowiny w naszych zakładach. Produkujemy wszystkie rozbiórki wieprzowiny, w chłodzeniu i mrożeniu. Dla zakładów przetwórstwa mięsnego, suszarni szyn, itd... Dystrybuujemy na poziomie krajowym i międzynarodowym własnymi pojazdami oraz zatwierdzonymi agencjami transportu chłodniczego.
Hiszpania, Utiel
Ekstruzja polietylenu o wysokiej i niskiej gęstości. Rolki do późniejszego wytwarzania różnych produktów wykorzystywanych w przemyśle chemicznym i farmaceutycznym. Rury, półrury i folie do produkcji produktów wykorzystywanych w sektorze motoryzacyjnym | spożywczym | rolnictwie. Rolki do pokrowców i folii termokurczliwej. Folia polietylenowa do maszyn pakujących automatycznie. Rolki do produkcji torebek, elementów ochronnych oraz mrożenia mięsa w sektorze chłodniczym | rzeźniach.
Hiszpania, Les Preses
Hiszpańska wytwórnia mięsa specjalizująca się w przemysłowej produkcji mięsa jagnięcego. Pracujemy zawsze na zasadach mrożenia i codziennie rozbieramy od 1000 do 1500 zwierząt. Nasze produkty spełniają najwyższe standardy jakości, posiadając certyfikaty BRC oraz IFS. Produkujemy również zgodnie z certyfikatami Halal i przestrzegamy Europejskich Standardów Dobrostanu Zwierząt.
Hiszpania, A Estrada-Pontevedra
W ARTEMA produkujemy wszelkiego rodzaju przybory i akcesoria gastronomiczne z drewna. Talerze drewniane. Talerze do ośmiornicy. Deski z uchwytem i bez uchwytu w różnych kształtach i rozmiarach. Deska do sosów. Podkładki. Nóż do chleba. Kosze na chleb. Ręka chińska. Ręka koktajlowa. Moździerze. Miski. Wałek do ciasta. Wałek. Dywaniki. Tłuczek do mięsa. Tłuczek do owoców morza. Tłuczek przemysłowy...
...Conservas Casa Alicia, zlokalizowana w sercu świata konserwowego, w Lodosa (Navarra), oferuje szeroki wybór konserw z oznaczeniem pochodzenia oraz bez D.O. "Szparagi, Papryka, Warzywa, Rośliny strączkowe, Owoce, Pomidory, Pieczarki, Grzyby, Ryby, Owoce morza, Produkty morskie, Mięsa dzikie."...
La Garriga (Barcelona i Madryt) działa w Hiszpanii w branży delikatesów od ponad 50 lat. Od 2012 roku prowadzimy nasz nowy dział eksportu. Naszym celem jest oferowanie najlepszych krajowych i zagranicznych produktów oraz artykułów delikatesowych. Szczególnie specjalizujemy się w szynce iberyjskiej („Pata negra”) oraz wyrobach wędliniarskich. Nasz asortyment obecnie obejmuje m.in. mięsa i wędliny iberyjskie.
Hiszpania, Madrid
Serwujemy pyszne tapas, wyśmienite hamburgery i pizze, a także różnorodne mięsa i ryby z grilla. Mamy ładną restaurację w centrum Madrytu oraz drugą przy Avda. Manoteras 44. Obsłużymy Cię z przyjemnością, a w naszej restauracji poczujesz się bardzo mile widziany.
Hiszpania, Aracena
Jesteśmy producentami szynki, łopatki i iberyjskich wędlin z Sierra de Huelva. Dostarczamy świeże i mrożone mięso z wieprzowiny iberyjskiej, wołowiny, jagnięciny i koziego mięsa.
Hiszpania, MADRID
Hemosa to firma zlokalizowana w centralnej strefie, specjalizująca się w dostarczaniu świeżego mięsa i przetworzonych produktów wieprzowych do różnych sieci hipermarketów i supermarketów.
Hiszpania, Sant Quirze del Vallés
Frimosa to firma spożywcza specjalizująca się w podrobach i drobnych częściach mięsa pochodzenia wołowego, owczego i wieprzowego. Oferujemy nasze produkty w wersji surowej lub gotowanej, zarówno w świeżych, jak i mrożonych wariantach. Możliwości prezentacji i pakowania naszych produktów są liczne i różnią się w zależności od potrzeb klienta. Pakowanie może odbywać się w tackach w atmosferze...
Hiszpania, Tudela-Navarra
... stosowana w przemyśle spożywczym od dziesięcioleci. Żywność taka jak makaron czy przekąski jest wytwarzana tą metodą, a w naszym przypadku możemy to uznać za ciągły proces gotowania. Wynikiem tego ambitnego i innowacyjnego projektu jest nowy produkt, który nazywamy Legumeat®, posiłek o teksturze mięsa, odpowiedni dla każdego, z przeciętną zawartością białka wynoszącą około 50%. Produkt jest...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play