Hiszpania, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... rezultacie ma charakterystyczną "naturalną mgłę" i zachowuje w pełni swoje właściwości oraz witaminy. Jest to oliwa o aromatycznym i intensywnym smaku trufli. Zaleca się do przygotowywania różnych potraw, takich jak: risotta, makarony, mięsa, jajka sadzone, tortilla i ryby. Nasze oliwy bogate w polifenole zawierają hydroksytyrozol, do którego dodawane są ekstrakty trufli. Termin przydatności do spożycia i okres przechowywania: 24 miesiące.
Hiszpania, Santoña (cantabria)
...Pyszne filety anchois z Cantabrii w oliwie z oliwek. Przygotowane według tradycyjnej metody, dojrzałe, czyste i w odpowiedniej ilości soli. Spożyć najlepiej przed upływem 1 roku od daty produkcji. Semikonserwa, przechowywać w temperaturze od +5ºC do +12ºC. Po otwarciu opakowania, przykryć oliwą i spożyć w ciągu 5 dni. Osoby z nietolerancją na ryby powinny unikać. Traktujemy nasze produkty z miłością i szacunkiem, co zauważysz na swoim stole. Składniki: Filety anchois, oliwa z oliwek i sól Waga netto: 50 g Waga po odsączeniu: 28 g SKU: RR-50...
Hiszpania, Finestrat
...Marynowany tuńczyk w oliwie z oliwek, oleju słonecznikowym, pomidorach lub w wodzie z solą. Różne rozmiary i jakości (Skipjack, Yellowfin) Dostępne są również inne marynowane produkty rybne (makrela, małże, sercówki, małże)...
Hiszpania, Moraleja De Enmedio
... zamówienie w zależności od przetwarzanego produktu: warzywa, ziemniaki, pączki, ryby i inne. Taśma transportowa do zanurzania produktu w celu uzyskania optymalnego smażenia. Automatyczny system filtracji i pompa recyrkulacji oleju w wysokich temperaturach. Zespół grzewczy oleju termicznego lub grzanie z bezpośrednią komorą w zależności od potrzeb. Kontrolowane wydalanie gazów. Centralnie sterowany panel, regulacja czasów i automatyczna kontrola całego procesu. Palniki gazowe lub olejowe renomowanych marek w zależności od potrzeb klienta.
Hiszpania, Santoña-Cantabria
Konserwy rybne. Bonito, jasny tuńczyk, anchois, ryby solone, sardynki, małże, chicharrillos, ventresca, pasztet rybny, sałatka owoców morza, gulasz itp.
Hiszpania, Boiro (a Coruña)
Jealsa to rodzinna firma galicyjska założona w 1958 roku, z siedzibą główną w Boiro (A Coruña – Hiszpania), zajmująca się produkcją i sprzedażą konserw rybnych i owoców morza. W ciągu ponad 60-letniej historii firma konserwowa z Galicji osiągnęła wiele sukcesów. Innowacje, zrównoważony rozwój oraz dążenie do dywersyfikacji działalności są głównymi filarami, na których opiera się rozwój Jealsy. Obecnie firma składa się z 23 spółek, zgrupowanych w 4 obszarach działalności: • Żywność • Rybołówstwo i usługi • Gospodarka cyrkularna • Energia...
Hiszpania, Laredo
Ponad 50 lat ręcznego wytwarzania naszych filetów z anchois w oleju dało nam wystarczające doświadczenie, aby uzyskać produkt nieporównywalny. Jeśli dodamy do tego fakt, że nasze filety są wytwarzane wyłącznie z anchois pochodzących z Morza Kantabryjskiego, możemy sobie pozwolić na gwarancję obecności, tekstury i smaku, które tylko REZUMAR S.A. może zaoferować.
Hiszpania, Laredo
Produkcja anchois w solance i oleju. Wyłączne użycie anchois z Kantabrii.
EKSKLUZYWNA PRODUKCJA I SPRZEDAŻ FILETA ANCHOVY W OLEJU SŁONECZNIKOWYM I OLIWIE OD 1949 R.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play