Hiszpania, Santoña (cantabria)
...Pyszne filety anchois z Cantabrii w oliwie z oliwek. Przygotowane według tradycyjnej metody, dojrzałe, czyste i w odpowiedniej ilości soli. Spożyć najlepiej przed upływem 1 roku od daty produkcji. Semikonserwa, przechowywać w temperaturze od +5ºC do +12ºC. Po otwarciu opakowania, przykryć oliwą i spożyć w ciągu 5 dni. Osoby z nietolerancją na ryby powinny unikać. Traktujemy nasze produkty z miłością i szacunkiem, co zauważysz na swoim stole. Składniki: Filety anchois, oliwa z oliwek i sól Waga netto: 50 g Waga po odsączeniu: 28 g SKU: RR-50...
Hiszpania, Santoña-Cantabria
...Boquerón (Engraulis encrasicolus) jest podawany w formie motyla – dwa filety połączone ogonem, pokryte olejem roślinnym, w bardzo wygodnych indywidualnych tackach do spożycia w danym momencie. Produkowany jest w formacie dużego zużycia, przeznaczonym dla gastronomii, w łatwym do otwarcia i przechowywania plastikowym pojemniku. Można dodać tradycyjny sos z oleju, czosnku i pietruszki.
Hiszpania, Santoña-Cantabria
Konserwy rybne. Bonito, jasny tuńczyk, anchois, ryby solone, sardynki, małże, chicharrillos, ventresca, pasztet rybny, sałatka owoców morza, gulasz itp.
Hiszpania, Laredo
Produkcja anchois w solance i oleju. Wyłączne użycie anchois z Kantabrii.
EKSKLUZYWNA PRODUKCJA I SPRZEDAŻ FILETA ANCHOVY W OLEJU SŁONECZNIKOWYM I OLIWIE OD 1949 R.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play