Hiszpania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
...zdrowych tłuszczów i błonnika do diety. Są doskonałym wyborem dla tych, którzy szukają zdrowego i smacznego składnika do swoich kulinarnych kreacji. Ich staranna produkcja gwarantuje, że każdy filet zachowuje swój unikalny smak i teksturę, oferując niezrównane doświadczenie kulinarne.
Hiszpania, Cox (alicante)
...Ogórki o smaku anchois wyróżniają się delikatnym smakiem i chrupiącą teksturą. Te marynaty mają mały rozmiar, który waha się między 300 a 400. Dodatkowo, zawierają wiele korzyści dla naszego organizmu, takich jak: - Jest to pokarm wspomagający trawienie, moczopędny i oczyszczający - Zapobiega chorobom sercowo-naczyniowym - Ich zawartość witaminy C sprawia, że są elementem antyoksydacyjnym, stymulując w ten sposób układ odpornościowy.
Hiszpania, Sevilla
..."Sea Delight" poprzez swoją markę "Manuel Claros" nadaje rzemieślniczy charakter anchoisom w bardzo staranny sposób. Nasze kawałki są duże, wysokiej jakości, ręcznie obrabiane, dobrze napięte i mają smak, który czyni je wyjątkowymi dla najbardziej wyrafinowanych podniebień. Smak oliwy z oliwek extra virgin przeplata się z smakiem anchois w ich optymalnym przetworzeniu, wszystko po to, aby uzyskać maksymalną jakość.
Hiszpania, Santoña (cantabria)
...Anchoa del Cantábrico w oliwie z oliwek, 140 gramów, marka „A COMER DEL MAR” To naprawdę zaskakujące, zaopatrz się w swoje anchois z Cantábrico z perełkami roquefortu i pomidorkami cherry, a ich smak Cię zaskoczy. Spożyć najlepiej przed upływem 1 roku od daty produkcji. Półkonserwa, przechowywać w temperaturze od +5ºC do +12ºC. Po otwarciu opakowania, przykryć oliwą i spożyć w ciągu 5 dni...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play