Hiszpania, Peligros
Produkty Ruca zostały założone w 1948 roku w mieście Granada w wyniku współpracy kilku członków rodzin Martín Molina i Rubio Casero. Rozpoczęliśmy naszą działalność jako dostawcy przypraw i ziół do tradycyjnej "MATANZA" domowej uboju świń, a stopniowo specjalizowaliśmy się w produkcji "CONDIMENTOS PREPARADOS" do konserwacji tych wędlin. W tych pierwszych latach nasza działalność wymuszała ciągłe...
Hiszpania, Cassà De La Selva-Girona
Specjaliści od przygotowań z kaczki. Foie gras z kaczki. Produkty delikatesowe. Wędliny i potrawy gotowane. Mięso, łopatka i gotowane wędliny. Drób i pasztety. Specjalności z kaczki. Pieczone mięso.
Hiszpania, Figueres
El Graner to rzeźnia z ponad 20-letnim doświadczeniem, z siedzibą w Alt Empordà, posiadająca lokale w Vilafant i Figueres oraz własny zakład, w którym wytwarzamy nasze wędliny w 100% w sposób rzemieślniczy. Oferujemy dwie linie wędlin: gotowane i dojrzewające. Fuet, longaniza, panceta, lomo, indyk, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... wszystkie te produkty są wytwarzane z dużą starannością w naszym zakładzie. Oferujemy również zestawy wędlin, aby spróbować naszych produktów w szczególnych okresach, takich jak Boże Narodzenie, lub aby zrobić oryginalne prezenty dla firm.
Działalność Embutidos Bernal koncentruje się na dwóch blokach. Z jednej strony mamy Salę Rozbioru z świeżym mięsem wieprzowym, jagnięcym i wołowym. Ternasco i filet z polędwicy wołowej to nasze najbardziej wyróżniające się produkty. Z drugiej strony mamy Fabrykę Wędlin. Tutaj naszą specjalnością są kiełbaski w stylu niemieckim (gotowane i wędzone) oraz golonka. Oprócz tego mamy inne produkty...
Hiszpania, La Roda
... rozmarynu, miód z tymianku i miód z kwiatu pomarańczy. Torty Cenceñas do gazpacho, torty gazpacho, torty rzemieślnicze, torty do gazpacho manchego, główne składniki gazpacho manchego. Najlepsze wędliny dojrzewające, gotowane i świeże z gór Albacete. Salchichón z pieprzem, chorizo la mancha, chorizo z piekła, czarna kiełbasa cebulowa, biała butifarra, chistorra, wędzone chorizo. Na zakończenie...
...mięsa z grilla, wędliny z doliny, pasztety, dziczyznę oraz ryby rzeczne gotowane na drewnie, z klasykami międzynarodowej sztuki koktajlowej oraz nowymi kreacjami zaprojektowanymi specjalnie dla tej nowej przestrzeni. "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" przenosi nas w koncepcję "après ski", ciepłą, otoczoną dużym kominkiem i z ogniem z grilla widocznym dla gości. Schronisko w wysokich górach w sercu Arties.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play