Hiszpania, El Gordo
... sobie sprawę, że różnicę robią ludzie. Dlatego nasza koncepcja firmy rodzinnej ewoluowała w kierunku marki składającej się z młodego, innowacyjnego zespołu profesjonalistów, wykształconego i przygotowanego do zaspokajania potrzeb naszych klientów. Inwestujemy w technologię, aby poprawić i zwiększyć jakość naszych procesów. Posiadamy zaawansowane systemy informatyczne, które wspierają...
Hiszpania, Villarramiel (palencia)
Hiszpania, Cazorla
...pasztety mięsne, rybne, warzywne i smarowidła, konserwy z karkówki, chorizo i dziczyzny w oleju, rzemieślnicze sery, czekoladę i dżemy o różnych smakach, czysty miód, pyłek pszczeli oraz ekologiczne zioła i przyprawy. Nie wahaj się cieszyć naszymi rzemieślniczymi produktami o najlepszym smaku oraz kosmetykami, które pomogą zadbać o Twoją skórę.
Hiszpania, Guadalaviar
... dziczyzny. W czasach cesarstwa rzymskiego Botularium było nazwą miejsca, w którym produkowano wędliny. Dlatego Botularium to nasza marka, razem z rzemieślnikiem niosącym gliniany dzban. Nieustannie się rozwijaliśmy i rozpoczęliśmy produkcję zup, kremów, bulionów, sosów… Zachowując tę samą filozofię: składniki najwyższej jakości i tradycyjne przepisy. W Botularium jesteśmy… Rzemieślnikami smaku.
Hiszpania, El Gordo
Firma rodzinna z ponad 30-letnim doświadczeniem. Realizujemy cały proces mięsa dzikiego, od pola do klienta końcowego. Nowy zakład o powierzchni ponad 4000 m2, wyposażony w nowoczesne obiekty i infrastrukturę na najwyższym poziomie, zlokalizowany w gminie El Gordo w regionie Estremadura. Nasza linia biznesowa obejmuje mięso dzikie, byka walkowego, owce, wędliny z dziczyzny i wieprzowiny oraz własną winiarnię.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play