CANU to wiodąca firma w zakresie przetwarzania i sprzedaży Kamienia Naturalnego, specjalizująca się w realizacji projektów architektonicznych i budowlanych na wysokim poziomie. Z siedzibą w Almerii, Hiszpania, posiadamy własny kamieniołom, co pozwala nam w pełni zarządzać procesem wydobycia, selekcji i przetwarzania materiałów, gwarantując kontrolę jakości na każdym etapie. Nasze zaangażowanie w d...
...CECHY MASZYN :
- Linia produkcyjna składająca się z sześciu stacji :
Ładowarka tac.
Dystrybutor pojemników.
Dystrybutor cukierków.
Tunel chłodzący.
Dawkownik musztardy.
Termozgrzewarka.
- Na początku linii ręcznie umieszczamy tace w ładowarce.
- W następnym module dystrybutor automatycznie umieszcza pojemniki zkremem w różnych pozycjach na tacy.
- Następną jednostką jest...
...Żel zkremem ze śluzu ślimaka i propolisu.
Ekstrakt ze śluzu ślimaka okazał się jednym z naturalnych składników aktywnych o najwyższej zawartości białka, witamin A i C, alantoiny oraz elastyny, niezbędnych do odżywienia i regeneracji skóry.
Te właściwości, połączone z działaniem dermoprotekcyjnym, nawilżającym i wspomagającym tworzenie włókien kolagenowych propolisu, rewitalizują funkcje skóry...
... tretinoinę, pochodną Retinolu (witaminy A), która stymuluje regenerację tkanki naskórkowej. Zmniejsza blizny, rozstępy i zmarszczki, zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry oraz rozjaśnia jej plamy.
Odpowiedni dla wegan.
Sposób użycia: Należy stosować, delikatnie masując, aż do całkowitego wchłonięcia. Nie zaleca się stosowania bezpośrednio na tłustą skórę z trądzikiem. Może być stosowany samodzielnie lub wymieszany z naszą Kremem do Twarzy z Dzikiej Róży.
C.N:186778.0...
...Smak: Intensywny
Aromat: Charakterystyczny dla sera owczego z aromatem borowika
Kolor: Jasnożółty z okrą żyłkami pochodzącymi z kremu borowikowego
Konsystencja: Twarda...
...Ciasto czekoladowe wypełnione kawałkami czekolady, pokryte kremem czekoladowo-orzechowym i udekorowane krokantem migdałowym. Zaleca się przechowywanie produktu w lodówce i spożycie go w kolejnych dniach. Nie zamrażać ponownie.
... połączenia: Bardzo dobrze sprawdza się jako przystawka z foie, serami pleśniowymi, pasztetami i empanadami moruna. Również z deserami, piononos, ciastkami, tortami i kremem katalońskim.
Anchurón znajduje się w hiszpańskiej prowincji Granada. Winnice rozciągają się na zboczach Sierra Nevada, w Parku Naturalnym Sierra de Huétor i Parku Naturalnym Sierra de Baza, na średniej wysokości 1000 metrów nad poziomem...
...
Likier zkrememz czarnej trufli jest wytwarzany z destylatu truflowego i cynamonu i jest prezentowany w szklanej butelce o pojemności 200 ml. Jego prawidłowa degustacja wymaga bardzo niskiej temperatury, unikając przechowywania w zamrażarce, aby wzmocnić jego właściwości trawienne i zdrowotne.
Jest to produkt solidarnościowy, ponieważ został stworzony z nieocenioną pomocą Aspromivise, organizacji, która wspiera osoby z różnorodnością funkcjonalną i jest wiodącym stowarzyszeniem w walce o inkluzję, widoczność i różnorodność.
...Chrupiący makaron, do którego nie dodajemy cukru. Tylko z olejem słonecznikowym i maltitolem. Idealne na przekąski i do kawy, doskonała przekąska o każdej porze dnia. Możesz nadać im inny smak, smarując je dżemem, masłem lub kremem kakaowym, według własnych upodobań.
Nie zawierają mleka (bez laktozy, bez białka mleka) i orzechów.
Mogą zawierać śladowe ilości soi i musztardy.
... maszynie.
Taką samą aplikację można wykonać zkremem, wanilią i czekoladą. Otrzymasz pyszny zamrożony jogurt, krem, wanilię lub czekoladę.
Dodatkowo mamy małe puszki z owocowymi smakami, które po dodaniu (do jogurtu lub do kremu) mogą nadać smak. Na przykład zamrożony jogurt o smaku mango.
Musimy dodać cztery litry mleka, wsypać torebkę przygotowanego jogurtu, dodać małą puszkę pełną smaku mango...
Produkcja cukru, słodzików i saszetek zkremem do kawy. Format detaliczny i przemysłowy. Spersonalizowane lub standardowe projekty. Innowacyjne formuły słodzików oparte na sukralozie i stewii.
Sprzedajemy rzemieślnicze Ensaimadas z Palma de Mallorca w całej Hiszpanii, oferując szeroki wybór: zkremem, czekoladą, sobrasadą, włosami anioła, nugatem itp.
Firma z ponad 40-letnim doświadczeniem w branży żywności wysokiej jakości, oferująca typowe produkty, takie jak carquinyolis, bardzo cenione w Katalonii, Francji i Włoszech, z typowymi składnikami śródziemnomorskimi, takimi jak migdały i orzechy laskowe, marcepan z piniami, herbatniki. Wszystko to z rzemieślniczym kunsztem, pieczone w piecu opalanym drewnem (bukowym), asortyment ciast francuskich robionych na maśle, jak dawniej, soczyste nadziewane kremem, czekoladą, konfiturami, wszystko najwyższej jakości.