...Oferujemy produkt spożywczy, który powstaje poprzez krystalizację oczyszczonego i filtrowanego syropu uzyskanego z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej, a następnie suszony i przesiewany w celu uzyskania najpopularniejszych klas cukru. Ma biały kolor i zawartość sacharozy wynoszącą 99,85 procent. Produkt ten może być określany jako Cukier Drobnoziarnisty lub Cukier Ekstra Drobnoziarnisty, w zależności od lokalizacji rynkowej.
...Cukier to ogólna nazwa dla słodkich, krótkich, rozpuszczalnych węglowodanów, z których wiele jest używanych w żywności. Są to węglowodany, składające się z węgla, wodoru i tlenu. Istnieje wiele rodzajów cukru pochodzących z różnych źródeł. "ICUMSA-45" to jakość powszechnie stosowana na świecie.
...Polaryzacja
99,6% min
99,7% min
Zawartość Wilgoci
0,07% max
0,06% max
Zawartość Cukru Inwertowanego
0,04% max
Przewodność Popiołu
0,07% max
0,04% max
Cukier Redukujący
0,05% max
Kolor Roztworu
150 max
45 ICUMSA max...