Holandia, Nijkerk
... Metoda testowa: GB/T20884-2007 Zapach: Z charakterystycznym zapachem maltodekstryny i bez innych Smak: Bezsmakowy lub lekko słodki, bez innego smaku Normy: Standardy Ekwiwalent dekstrozy, % (m/m) (Cukier redukujący (dekstroza) w stałej postaci, %): 18-20 Test skrobi: Negatywny Wilgotność % (m/m): ≤6.0 Rozpuszczalność % (m/m): ≥98.0 PH: 4.5-6.5 Popiół % (m/m): ≤0.6 Eksperyment jodowy: BRAK reakcji niebieskiej As mg/kg: ≤0.5 Pb mg/kg: ≤0.5 Cu mg/kg: ≤5.0 Pozostały dwutlenek siarki mg/kg: ≤10...
Holandia, Etten-Leur
...Oferujemy produkt spożywczy wytwarzany przez krystalizację oczyszczonego i filtrowanego syropu pozyskanego z buraków cukrowych lub trzciny cukrowej, który następnie jest suszony i przesiewany, aby uzyskać najpopularniejsze klasy cukru. Ma biały kolor i zawartość sacharozy wynoszącą 99,85 procent. Produkt ten może być określany jako Cukier Drobnoziarnisty lub Cukier Ekstra Drobnoziarnisty, w zależności od lokalizacji rynkowej.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play