Holandia, Nijkerk
...Lecytyna sojowa to naturalna substancja pozyskiwana z soi. Jest powszechnie stosowana jako emulgator, stabilizator i środek zagęszczający w przemyśle spożywczym. Lecytyna sojowa pomaga w mieszaniu i wiązaniu składników, zapobiegając ich rozdzieleniu i poprawiając ogólną teksturę różnych produktów spożywczych. Jest również wykorzystywana w kosmetykach, farmaceutykach i innych zastosowaniach...
Holandia, Raalte
... kosmetycznym. Działa jako środek buforujący, emulgator i konserwant, co czyni go wszechstronnym składnikiem do wielu zastosowań. po trzecie, Stabilność i spójność: Kupując sód cytrynowy od nas, inwestujesz w stabilność i spójność produktu. Osiągnij jednolite wyniki za każdym razem. UTRATA W WILGOCI: 11,00-13,00% WARTOŚĆ PH (5% ROZTWÓR WODNY): 7,5-9,0 CZYSTOŚĆ: 99,00-100,50%...
Holandia, Capelle Aan Den Ijssel
...sekwestrując jony wapnia i magnezu, które mogą zakłócać proces czyszczenia. To poprawia skuteczność detergentów i pomaga zapobiegać osadzaniu się kamienia w pralkach i zmywarkach. Dodatek do żywności: W przemyśle spożywczym tripolifosforan sodu jest stosowany jako dodatek do żywności z numerem E451. Głównie używany jest jako konserwant i emulgator w różnych przetworzonych produktach spożywczych, w tym w owocach morza, mięsie i zupach w puszkach. Pomaga zatrzymać wilgoć w mięsie i owocach morza, poprawiając ich teksturę i wygląd.
Holandia, Zwiggelte
...Laktoza (z mleka). Mleko odtłuszczone, Oleje roślinne (olej słonecznikowy wysokolinolowy, olej kokosowy, olej rzepakowy, olej słonecznikowy), Galakto-oligosacharydy (GOS) (z mleka), Frukto-oligosacharydy (FOS), Olej rybny. Olej z Mortierella Alpina, Fosforan wapnia. Chlorek choliny, Cytrynian potasu, Węglan wapnia, Cytrynian sodu, Witamina C, L-Cysteina hydrochlorid, Chlorek magnezu, Emulgator...
Holandia, Boxtel
...Elastyczna masa cukrowa do warstwowania i modelowania. Dostępne są różne kolory. Rolowana masa cukrowa może być produkowana jako marka prywatna. Również w różnych kolorach lub naturalnych kolorach oraz według różnych przepisów na masę cukrową. Składniki masy cukrowej: cukier, syrop glukozowy, skrobia pszenna, olej roślinny (z orzechów palmowych, palmowy), tłuszcz roślinny (palmowy), woda, dekstroza, emulgator E472c, zagęszczacz E415, aromat, barwniki (różne w zależności od koloru, używane są barwniki azo).
...Proszek z żółtek jaj jest wytwarzany z pasteryzowanych żółtek jaj suszonych na spray. Jest bogaty w lecytynę i stanowi dobry emulgator. Suszone żółtka jaj można przechowywać w temperaturze pokojowej, o ile są trzymane w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu, żółtka jaj należy przechowywać w lodówce. Rekonstytuowane żółtka jaj powinny być używane natychmiast lub przechowywane w lodówce i...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play