... dostępne: Czerwona, Żółta, Zielona
Waga: Sprzedawane na kilogramy lub na sztuki
Świeże i organiczne: Pozyskiwane z lokalnych farm, które stosują zrównoważone praktyki
Korzyści odżywcze: Wysoka zawartość witamin A i C, przeciwutleniaczy i błonnika
Zastosowania kulinarne: Idealne do sałatek, smażenia, grillowania lub jako chrupiąca przekąska
Instrukcje przechowywania:
Przechowywać w lodówce, aby zachować świeżość przez 1-2 tygodnie.
... podstawowych smaków (miód, syrop klonowy, cynamon, wanilia i piernik), ewentualnie w połączeniu z ziołami i/lub przyprawami, takimi jak: sól morska z Bretanii, chili (czerwonapapryka), rozmaryn, czosnek, kokos, koper włoski lub ulubione zioła/przyprawy.
Import i eksport świeżych owoców, warzyw, ziemniaków i cebuli. W sezonie (maj-listopad) dostępność holenderskich owoców i warzyw najwyższej jakości, takich jak pomidory na krzaku, ogórki, sałata lodowa, papryka, awokado, cebula czerwona i brązowa (różne rozmiary) oraz różne rodzaje ziemniaków. Poza sezonem interesuje nas import świeżych owoców i warzyw z Hiszpanii i Maroka. Kontakt w celu uzyskania informacji.
... Alicji w Krainie Czarów, a Noa odkryła lody księżniczki (smak waty cukrowej!). W sierpniu na pierwszym planie znajdują się smaki Tribal. Przedsiębiorcy Bjorn Cocu i Sabine Gubbels chcą zapewnić ludziom doznania smakowe. I to im się udaje dzięki niezwykle odważnym połączeniom! Kilka smaków z miesiąca Tribal to: Kokos, Czekolada gorzka z czerwonąpapryką, Wasabi, Sereh Imbir i Awokado, ale także prostsze smaki, które dzieci bardzo lubią, takie jak jabłko-gruszka, arbuz i mandarynka-kumkwat. Za każdym razem to niespodzianka! Oprócz lodów są też desery, kawa i czekolada!