Belgia, Grez-Doiceau
...takich jak bożonarodzeniowa bûche, galette des rois..., jednocześnie zachowując klasyki, takie jak wilgotne ciasto czekoladowe, sernik z speculoos, tarta cukrowa czy quiche z boczkiem i serem. Nasza gama produktów cieszy się coraz większym powodzeniem, zarówno wśród profesjonalistów, jak i osób prywatnych oraz firm, dzięki pełnej ofercie ciast i tart, tartaletek, mignardises oraz ciast dla dzieci. Jeśli chcesz spróbować naszych produktów, złóż zamówienie i odbierz je w warsztacie lub zamów dostawę... lub skosztuj naszych produktów w niektórych brukselskich lokalach.
Włochy, Ponte Di Piave
Pasticceria Dal Santo powstała w 1992 roku w prowincji Treviso jako tradycyjna pracownia cukiernicza. Została założona przez obecnego właściciela Alessandro Dal Santo, cukiernika od 1979 roku, który z pasją i starannym poszukiwaniem nowoczesnych smaków w połączeniu z tradycją, przy pomocy swoich współpracowników, zawsze tworzy spersonalizowane produkty, które łączą jakość z rzemiosłem. Cukiernia s...
Francja, Villers Cotterets
AMERICAN DESSERTS produkuje i dystrybuuje wysokiej jakości mrożone wypieki, opracowane na podstawie własnych receptur: desery amerykańskie lub francuskie, ciasteczka, brownie, muffiny, crumble, ciasta, tarty itp. AMERICAN DESSERTS stawia na przyjemność smaku i autentyczność z wizualnym efektem „domowej roboty”. Nasze wypieki są przygotowywane z starannie wyselekcjonowanych składników bez GMO dla o...
Belgia, Chaumont-Gistoux
Les Tartes de Chaumont-Gistoux to sklep oferujący szeroki wybór tart, ciast i quiche.
Francja, Challans
...wanilia, tarta tatin, krem nugatowy, pasta owocowa lub krem calisson). Na Boże Narodzenie, Dzień Matki, Dzień Ojca, Walentynki lub każdą inną okazję, możesz wysłać pudełko do wybranej osoby. Najpierw dokonujesz wyboru w sklepie w Challans w Vendée lub na stronie internetowej, a następnie Délices d'Anvers zajmują się wysyłką Twojej paczki w ciągu 48 godzin z Twoją wiadomością. Efekt zaskoczenia jest...
Belgia, Namur
Włochy, Villar Perosa
Dobre tradycje rodzinne Działalność, która powstała w 1991 roku dzięki woli Marco Perro i jego rodziny, odkryła na nowo i doceniła przepisy Babci Lucii, która już na początku wieku piekła i sprzedawała na rynkach Piemontu pyszne ciasta oraz znakomite „Paste di Meliga”. Mała pracownia cukiernicza przekształciła się dziś w zakład o powierzchni ponad 2000 metrów kwadratowych, wyposażony w najnowocze...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play