Estonia, Tallinn
... MLEKO W PROSZKU CAŁYM Nasze FCMP i IFCMP są produkowane z świeżego mleka krowiego. Zostały one wysuszone metodą sprayową w wysokich temperaturach. Po ponownym wymieszaniu z wodą zachowują oryginalny i jednolity smak świeżego mleka. MLEKO W PROSZKU Z DODATKIEM TŁUSZCZU Jako zdrowa i ekonomiczna alternatywa dla mleka pełnotłustego, nasze FFMP i IFFMP są produkowane poprzez mieszanie tłuszczów roślinnych z naszym najwyższej jakości odtłuszczonym mlekiem w proszku. Produkt ten jest głównie stosowany w cukiernictwie, piekarnictwie i innych branżach, a także jako zdrowy zamiennik napojów.
Polska, Warszawa, Poland
... produkcji lodów, jogurtów, napojów, produktów mięsnych oraz głównie w żywieniu sportowym. Koncentrat instant rozpuszcza się łatwo nawet w zimnej wodzie. WPC 80 Instant jest dostępny w opakowaniach 15/20/25 kg lub „Big Bag” 500-1000 kg. Średni okres trwałości WPC 80 Instant wynosi około 12 miesięcy. Zawartość białka: min. 80 % Zawartość tłuszczu: max. 8 % Zawartość popiołu: max. 3,5 %...
Belgia, Bruxelles
...Natychmiastowy proszek mleczny z dodatkiem tłuszczu 28% w worku 25 kg. Załadunek - 1100 worków Ten produkt jest idealny do picia, produkcji jogurtu i zastosowań przemysłowych.
Węgry, Szolnok
...INSTANTNE MLEKO W PROSZKU Marka: Peak Tekst puszki 2,5 kg: Francuski i Angielski 6 puszek x 2500 gms Puszka 20 'fcl 600 kartonów (3,600 Puszek) Skontaktuj się z nami przez https://www.holding-bv.com...
Węgry, Celldömölk
...Instantne pełne mleko w proszku Wilgotność: maks. 2,5% Laktoza: min. 36,0% Tłuszcz: min. 26,0% Białko: min. 24,0% Popiół: maks. 7,0% Wskaźnik rozpuszczalności: maks. 1,0 Kwasowość tytrowalna: maks. 0,15 Kolor: Kremowy/Biały Smak: Przyjemny Liczba bakterii ogólna: maks. 50000 cfu/g Koliformy: maks. 10 cfu/g Staphylococcus: maks. 10 cfu/g Salmonella: Negatywna E. Coli: maks. 10 cfu/g S. Aureus: maks. 10 cfu/g Drożdże i pleśnie: maks. 250 cfu/g Osad dysku: (/25g) Dysk 2 maks. Białko: > 24% Wilgotność: > 5% Tłuszcz: > 26% Popiół: < 6,5%...
...Jako Makendi Industrial Products Ltd. jesteśmy jednym z dostawców/producentów składników spożywczych. Mamy również własną markę - KENDI - instantne pełnotłuste mleko w proszku. Nasza siedziba główna znajduje się w Stambule, Turcja.