Francja, Luitré-Dompierre
... Państwu produktów najwyższej jakości, przy jednoczesnym przestrzeganiu rygorystycznych norm bezpieczeństwa żywności. Nasze zaangażowanie w jakość skłania nas do wyboru mięs pochodzących wyłącznie z Francji i Unii Europejskiej, dostępnych w opcjach świeżych i mrożonych. Dążymy do budowania trwałych relacji z naszymi partnerami, oferując rozwiązania dostosowane do ich specyficznych potrzeb...
Belgia, Liège
...Aby lepiej Państwu służyć, od około dwudziestu lat specjalizujemy się wyłącznie w mięsie jagnięcym. A. Lonhienne to mięso "naturalne" w najlepszym wydaniu, o smaku i delikatności, które nigdy nie miały sobie równych! Mieszkając w pobliżu rzeźni w Liège, dysponujemy bardzo korzystną infrastrukturą, zarówno pod względem komunikacji (autostrady-rzeka-lotnisko), jak i profesjonalnych instalacji. Z naszych chłodni przechodzimy przez nasze warsztaty rzeźnicze, aż do wysyłki, gdzie co tydzień, w codziennych dostawach, przewija się ponad 55000 kilogramów mięsa z różnych źródeł.
Belgia, Mouscron
Horemeat jest firmą zajmującą się importem i eksportem certyfikowanych mięs, z siedzibą w Belgii, na Marché International Mouscronnois. HOREMEAT oferuje szeroki wybór wyjątkowych mięs oraz wysokiej jakości foie gras. Importujemy mięso irlandzkie od grupy Dawn Meats i zajmujemy się jego krojeniem oraz porcjowaniem dla sektora Horeca. Naszymi klientami końcowymi są hurtownicy i restauratorzy...
Belgia, Aubel
G H L GROUPE jest hurtownią mięsa, która oferuje różne produkty, takie jak mięsa (wołowina, wieprzowina, cielęcina, jagnięcina) przetwarzane na różne sposoby (mięsa krojone, mielone) i w różnych formach (fondue, świeże, mrożone). Firma, znana również jako Jean Gotta, posiada różne marki związane z konkretnymi projektami i potrzebami: l’Equilibrium (mięso przetworzone w celu uzupełnienia...
Belgia, Bruxelles
Van Engelandt w Anderlechcie to hurtownik mięsny, który posiada własny sklep, co umożliwia klientom indywidualnym bezpośredni zakup mięsa po cenach hurtowych. Dysponujemy również własnym warsztatem, w którym wykwalifikowani rzeźnicy kroją i pakują mięso zgodnie z zasadami sztuki. Wybór jest szeroki: mięso jagnięce, wołowe, końskie, bawołowe, wieprzowe, cielęce, dziczyzna i drób, kilka specjałów wędliniarskich oraz szeroki asortyment wysokiej jakości produktów mrożonych, takich jak mięso egzotyczne i jagnięcina z Nowej Zelandii.
Wielka Brytania, Birmingham
TOMATIS jest agencją reprezentacyjną w zakresie mięsa jagnięcego i wołowego. Proponujemy najlepsze kanały dystrybucji z producentami pierwotnymi. Tworzymy współpracę między tymi, którzy produkują, a tymi, którzy sprzedają. Nazwa TOMATIS od wielu lat jest związana z sektorem mięsnym.
Luksemburg, Ehlerange
... połączyć te wartości z nowymi technologiami internetowymi, aby ułatwić Ci codzienne życie. Nasz zaufany i wyłączny partner dostawczy: Artisal i Kern. Nasze produkty: Rzeźnia: wołowina, wołowina Angus, cielęcina, wieprzowina, prosięta, jagnięcina, drób, koń, dziczyzna i mięso egzotyczne. Wędliny: produkty włoskie, produkty gotowane, kiełbasy, salami i wędliny. Catering: sałatki i pasztety. Ryby: szaszłyki rybne, koktajle owoców morza, skorupiaki, filety rybne, steki rybne. Produkty COLOP, TRODAT, REINER, AMANO...
Hiszpania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Doskonały wybór mięs Wszystkie z nich są najwyższej jakości i spełniają rygorystyczne normy sanitarno-epidemiologiczne, potwierdzone certyfikatem CE. Usługi dostawcze dla przemysłu. Oferujemy mięsa własnej produkcji: - Jagnięcina. - Młode jagnięta i kotlety jagnięce. - Wołowina, koźlęcina, wieprzowina. - Prosięta, różnorodne wędliny. Hurtownia mięs. Magazyn chłodniczy i sala rozbioru. Fabryka wędlin. Dystrybucja do hoteli, restauracji, szkół i instytucji.
Francja, Rungis Cedex
Specjalista w handlu świeżym mięsem i podrobami wołowymi, cielęcymi, jagnięcymi i wieprzowymi, a także w mięsie wołowym z całego świata oraz mięsie wyjątkowym.\nOferujemy ofertę dostosowaną do naszych klientów, aby jak najlepiej zaspokoić potrzeby rzeźników, wędliniarzy, catererów, dużych sieci handlowych i gastronomii.\nDzięki ścisłej współpracy z naszymi dostawcami, nasi klienci korzystają z gwarantowanej świeżości i wyjątkowej jakości produktów.\nStrategiczna lokalizacja na rynku krajowym (MIN) w Rungis pozwala nam na codzienne dostarczanie do całej Francji.
Francja, Rungis Cedex
Grupa Ovimpex jest wiodącym graczem w handlu, cięciu i pakowaniu mięsa wołowego i owczego od 1964 roku. Specjalizujemy się w imporcie mięsa głównie z Europy. Nasza siedziba znajduje się w Rungis, ale mamy zasięg krajowy. Grupa OVIMPEX: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Nasze produkty: jagnięcina w tuszy, cięcie jagnięciny, cięcie baraniny, wołowina w tuszy, cięcie wołowiny, kawałki jagnięciny, cielęcina w tuszy, cięcie cielęciny, baranina w tuszy.
Rumunia, Suceava
... porównaniu do rynku pracy w regionie, co doprowadziło do stworzenia zespołu pracowitego i chętnego do osiągania wyników zarówno na płaszczyźnie zawodowej, jak i materialnej. Wyposażenie techniczne fabryki w pełni odpowiada obowiązującym normom UE. Najnowocześniejsze maszyny i instalacje zapewniają ubój, rzeź i produkcję wędlin na najwyższym poziomie. Usługi oferowane Uboj zwierząt (ubój) – bydło, owce Sprzedaż tusz (bydlęcych, owczych) Przetwarzanie mięsa z własnej rzeźni (bydlęcego, owczego) Produkcja i sprzedaż wędlin Zlecenia na produkty rzeźnicze, przetwory i półprodukty pod własnymi markami klienta...
Belgia, Wayaux (les-Bons-Villers)
... handlowym i kilku restauracjom. Aby zapewnić naszym zwierzętom jak najmniejszy stres i umożliwić nam kontrolowanie całego procesu produkcji, sami przewozimy nasze zwierzęta do rzeźni. Po dokonaniu uboju w naszych warsztatach dostarczamy produkty za pomocą naszej własnej floty chłodni. Zarządzamy całym procesem od A do Z...
Belgia, Antwerpen
Derycker Daniël rozpoczął działalność w 1972 roku jako hurtownia mięsa. W latach 90-tych do asortymentu dodano mrożone produkty rybne. Derycker oferuje szeroki asortyment świeżego mięsa: wołowina, wieprzowina, jagnięcina, dziczyzna i drób, a także mrożone mięso i mrożoną rybę: filety rybne, obrane krewetki, krewetki królewskie i scampi.
Francja, Rungis Cedex
... ma tajemnic dla EUROVOLAILLES, który oferuje foie gras wysokiej jakości. W EUROVOLAILLES jakość jest najważniejsza, z bardzo szeroką gamą i licznymi referencjami: drób wiejski i kawałki Label Rouge z Zachodu i Orleanu, perliczki i kawałki z Landes lub Normandii, piersi z kaczki z Gers, kaczki z Loué oraz gołębie duszone lub imperialne. Nie zapominając o kilku specjalnościach, które wyróżniają firmę, takich jak koźlę, jagnięcina Label Rouge. Tradycyjne rzemiosło i tradycja dla kapona z suchym piórkiem. Możliwość dostawy.
Hiszpania, Pontevedra
... nowe referencje poza sektorem drobiowym, takie jak wieprzowina i jagnięcina w mrożonkach. W styczniu 2007 roku rozpoczęła działalność nowa automatyczna linia do cięcia, będąca jedną z najnowocześniejszych w Europie. Specjalizuje się w rozbiorze kurczaka zarówno w wersji świeżej, jak i mrożonej, rozbudowano obiekty i zaczęliśmy importować jagnięcinę z wieloma nowymi referencjami i specjalnościami...
Francja, Rungis
GRG SA - Hurtownik mięsa rzeźniczego na MIN w Rungis od 1984 roku. GRG SA jest największą strukturą rzeźniczą na rynku. Wołowina, cielęcina, jagnięcina, wieprzowina, podroby, w tuszy lub pakowane w mięso bez kości i próżniowo, znajdziesz wszystkie główne kategorie mięs. Niezależnie od tego, czy Twoi klienci szukają produktu wyjątkowego, czy też dużych ilości w niskiej cenie, dostosowujemy się do...
Hiszpania, Baeza
...Nasza firma zbiera podroby i jelita z kilku hiszpańskich rzeźni (wieprzowina, kurczak, jagnięcina, wołowina). Nasze numery zakładów to ES 10.08033/TO CE i ES 10.14976/J CE.
Belgia, Stembert
PG Vian oferuje ogromny wybór produktów (kilka tysięcy). Ta szeroka gama pozwala najlepiej zaspokoić potrzeby naszych klientów. Dlatego PG Vian najpierw zaprasza do zapoznania się z rodzinami swoich produktów. Na życzenie: wędliny, wołowina, cielęcina, wieprzowina, drób, jagnięcina, mięso zagraniczne oraz dziczyzna w sezonie. Gdy już wybierzesz wysokiej jakości produkt na miejscu, nasza...
Nasza szeroka gama produktów pozwala naszym klientom cieszyć się szczęściem produktów, które dostosowaliśmy do doświadczenia roku 1998 - Wołowina - Jagnięcina - Kurczak...
Belgia, Bruxelles
... Etablissements Allaert to jedna z naszych priorytetów. Dzięki etykietowaniu konsument ma możliwość zidentyfikowania związku między produktem a zwierzęciem lub grupą zwierząt, z których pochodzi, rzeźnią, w której zostało ubite, oraz warsztatem, w którym zostało przetworzone. Cięcia i pakowanie naszych produktów odbywają się na życzenie klienta, z zachowaniem zasad bezpieczeństwa żywności. Jakość jest naszym hasłem przewodnim, dlatego z największą uwagą wybieramy nasze produkty.
Belgia, Merksem
Rzeźnia Gysels to firma rodzinna, która oferuje świeże mięso (wołowina, cielęcina, wieprzowina, jagnięcina, koń, kurczak, dziczyzna), usługi wędliniarskie, usługi cateringowe, usługi grillowe itp.
Francja, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Firma handlowa zajmująca się mięsem, z siedzibą w Rungis, specjalizująca się w imporcie/eksporcie mięsa wieprzowego. Możemy kupić lub zaoferować wszelkiego rodzaju cięcia: tusza, łopatka, kark, schab, pierś, szynka, odpady, tłuszcz, podroby. Z tą samą jakością obsługi, jak w przypadku wieprzowiny, naszej specjalności, zajmujemy się również wołowiną, jagnięciną i drobiem.
Belgia, Lessines
Beauval specjalizuje się w mięsie wołowym, jagnięcym oraz w przetworzonych i krojonych produktach mięsnych. Firma kieruje swoją ofertę do szerokiego grona klientów, od restauratorów po dystrybutorów. Klient ma zatem do wyboru szeroką gamę produktów (gotowych do krojenia, porcjowanych i przetworzonych), pakowanych na różne sposoby (w folii, w atmosferze, próżniowo lub mirabella).
Francja, Ploeren
Niezależne rzemieślnicze MŚP, specjalizujące się w sprzedaży świeżych mięs i ich porcjowaniu dla instytucji. Mięsa pochodzenia FRANCJA wyłącznie (z wyjątkiem jagnięciny). Krótkie łańcuchy dostaw w przypadku wołowiny, cielęciny i wieprzowiny. Mięsa bezpośrednio z francuskich rzeźni. Handel drobiem i wędlinami (pochodzenie Francja). Dostawa realizowana przez nas na terenie całej BRETAGNI. Udział w przetargach publicznych. Referencje w grupach gastronomii zbiorowej i grupach zakupowych.
Hiszpania, Valladolid
Vaya Lechazo, sklep internetowy, w którym znajdziesz najlepsze mięso z lechazo i najwyższej jakości. Oferujemy ponad 100 produktów, w tym lechazo IPG, produkty świeże, przetworzone, wędliny, konserwy oraz zestawy stworzone dla Twojej wygody. Jesteśmy specjalistami w dziedzinie lechazo i mięsa najwyższej jakości. Teraz jednym kliknięciem możesz cieszyć się najlepszym mięsem w swoim domu. Sukces...
Francja, Saint-Viance
... markami, siła Viandes de Corrèze wynika z regularnego partnerstwa między różnymi uczestnikami branży mięsnej. Bliskość do hodowców oraz bezpośredni kontakt z terenami wiejskimi pozwala na rozwijanie produktów wysokiej jakości, które odpowiadają potrzebom klientów. Viandes de Corrèze zdecydowało się na zaopatrzenie w 100% z Francji, głównie z Limousin. Viande de Corrèze cieszy się posiadaniem zespołu składającego się z pasjonatów mięsa i jakości. Cięcie i przygotowanie mięs odpowiada na specyficzne potrzeby tradycyjnych rzeźni, hurtowników, GMS oraz gastronomii zbiorowej.
Włochy, Torre De Passeri
Włoska przemysłowa produkcja mięsa - Jagnięcina, Owca, Koza, Arrosticini, Wieprzowina, Wędliny - Certyfikacja Halal Włochy...
Włochy, Messina
Wołowina, wieprzowina, jagnięcina Drób, jaja, wędliny i sery...
Turcja, Aksaray
Francja, Bordeaux
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play