Jesteśmy certyfikowanym producentem jajek rodzinnym IFS, z roczną produkcją przekraczającą 150 milionów sztuk oraz prawie 30-letnią tradycją i doświadczeniem, zlokalizowanym w samym sercu Europy.
Produkujemy różne rodzaje jajek kurzych, koncentrując się głównie na naszych dwóch kluczowych produktach:
"IQeggs" - Jajka wzbogacone w jod i selen, które są często zaniedbywanymi składnikami odżywczymi...
...L'Expérience to nietypowy kawior, to "czysta sól", dojrzewająca przez 1 do 3 miesięcy. Jest mocny i jodowy z nutami orzechów i wodorostów. Wybraliśmy termizację tego kawioru, aby uzyskać jędrną teksturę oraz dłuższy okres przechowywania (do 12 miesięcy).
Koszty wysyłki gratis od 90€ z VAT
Ekspresowa dostawa w 24/48h
Zachowanie łańcucha chłodniczego
100% Périgord
Referencja: PTCAVE30
Skład: Jaja z jesiotra, sól
Hodowla: Francja
Gatunek: Jesiotr syberyjski (Acipenser baerii)
Przechowywanie: W chłodnym miejscu między 1° a 6°. Data ważności wskazana na opakowaniu
Zalecana ilość: 15g / osoba...
... duże). Jaja z klasy wagowej S ważą mniej niż 53 gramy, jaja XL ważą więcej niż 73 gramy. Jaja M ważą od 53 do 63 gramów, ajaja L od 63 do 73. Waga ma również wpływ na cenę. Podział ten oparty jest na przepisach europejskich. Następnie jaja są transportowane do klientów. Maasland Eieren dostarcza jaja bezpośrednio do detalistów. Transport do klientów w kraju i za granicą odbywa się we własnym zakresie.
Nasza firma, SC ROMAVIS SRL, została założona w 2001 roku i specjalizuje się w hodowli drobiu, a jej główne działania to:
- Hodowla kur dla jaj i mięsa
- Produkcja paszy dla ptaków
Z kapitałem w 100% prywatnym, naszą firmą zarządza inż. Ioan Balan, który ma ponad 30-letnie doświadczenie w hodowli drobiu.
Nasza firma dysponuje dwoma magazynami do hodowli kur dla jaj, wyposażonymi w najnowszy sprzęt zapewniający dobrostan ptaków, a tym samym jakość produktów jajecznych.
Obecna zdolność produkcyjna wynosi 400.000 jaj pierwszej klasy tygodniowo.