Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
... Proces produkcji: Marynowanie, przyprawianie, pakowanie, suszenie i dojrzewanie Składniki: Lędźwie wieprzowe z iberyjskich świń, sól, aromat naturalny, papryka, przyprawy naturalne i jelito syntetyczne Waga: 0,7-1,2 kg...
Włochy, Mesoraca
...Capocollo Calabrese uzyskuje się z obróbki górnej części karku wieprzowego oraz części barku. Mięso jest solone i starannie masowane ręcznie, a następnie pakowane w naturalne jelito i dojrzewa przez ponad 90 dni w kontrolowanej temperaturze i wilgotności. W trakcie solenia dodawane są przyprawy i zioła charakterystyczne dla kalabryjskiej receptury, w tym niezastąpiony mielony chili. Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 500/550g Waga: 0.550 kg Składniki: Mięso wieprzowe, Sól, Aromaty naturalne i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252...
Hiszpania, Binefar
... żeberka wieprzowe, 9-12 cm, 15 kg karton Mrożone żołądki wieprzowe, 10 kg karton Mrożona skóra wieprzowa, 20 kg karton Mrożony tłuszcz wieprzowy do cięcia, 20 kg karton Mrożony tłuszcz wieprzowy, 20 kg karton Mrożone języki wieprzowe, cięcie szwajcarskie, w kartonie Mrożony kark wieprzowy, z kością, w kartonie Mrożona noga wieprzowa bez kości, poliblock Mrożony schab wieprzowy z kością, karton...
Od 1976 roku... aż do dziś zajmujemy się obróbką jelit wieprzowych na każdym etapie, z imperatywem utrzymania zawsze wysokiego poziomu jakości. Jelito wieprzowe: - Żołądki do użytku spożywczego w różnych długościach: oryginalne, odtłuszczone, szyte i kalibrowane, związane i kalibrowane - Filzetta ogonowa, odtłuszczony różowy koniec w pęczkach lub w związanych i kalibrowanych kawałkach...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play