Włochy, Roma
...Kawior z jesiotra amurskiego (Acipenser schrenckii), hodowany z sukcesem i w sposób zrównoważony w prawdopodobnie najnowocześniejszej hodowli wodnej na świecie w Chinach. Aby uzyskać kawior, jesiotry muszą osiągnąć dojrzałość w wieku co najmniej 12 lat lub więcej. Perlość od półstałej do zwartej z granulacją od 3,1 do 3,3 mm, a nawet większą. Spektrum kolorów od jasnobrązowego do złotego. Jego smak jest delikatny, orzechowy, z owocową nutą i kremowym wykończeniem. Lekko słony z procesem Malossol. Data ważności: 6 miesięcy. Dostępne formaty: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
... rozmiarom, wczesnemu pojawieniu się, powolnemu wzrostowi i długości życia przekraczającej sto lat, jesiotry są uważane za "żywe skamieniałości" w wodzie. Dlatego do zbierania kawioru wykorzystuje się jesiotry, które osiągnęły co najmniej dziesięcioletni wiek. W zależności od gatunku, kawior może mieć odcień od szarego do ciemnoszarego i brązowego. W dobrze oświetlonych warunkach wydaje się przezroczysty i...
Szwecja, Göteborg
..."/Mix (Acipenser Schrenkiid & Huso Dauricus) -Mammadov Oscietra "Ryssland" (Acipenser Guildenstaedti). Kawior uważany jest za bardzo zdrowy afrodyzjak i zawiera aminokwasy, minerały, lizynę oraz zaledwie 157 mg cholesterolu/100 gram. O jakości kawioru decyduje częściowo pochodzenie jesiotra, a częściowo sposób jego przetwarzania. Istnieją różne metody przetwarzania kawioru. Nasza oferta przygotowywana jest w tradycyjny sposób - "Malossol", co oznacza "mało soli" po rosyjsku. Chętnie odpowiemy na Twoje pytania. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji!

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play