Hiszpania, Montcada i Reixac-Barcelona
Od samego początku Max Zander wyróżnia się jakością swoich produktów, wytwarzanych ręcznie w oryginalnym niemieckim stylu. Od 1968 roku nieustannie pracujemy nad utrzymaniem tej samej jakości, która zyskała zaufanie naszych klientów. W Max Zander poddajemy nasze produkty rygorystycznemu systemowi zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, od wyboru świeżych surowców i składników najwyższej...
Francja, Castelnaudary
...Rozkoszujcie się tym pysznym Rougail z kiełbasą Montbéliard i chili L’Oiseau z Reunionu we dwoje. Zainspirowany najlepszymi browarami, ten przepis nie zawiera barwników, sztucznych aromatów ani konserwantów.
...La Spianata Romana to surowa kiełbasa o typowym kształcie „spłaszczonym”. W masie znajdują się charakterystyczne kostki słoniny. Jest pakowana w jelito syntetyczne i dojrzewa przez kilka miesięcy. Dostępna w wersji słodkiej lub pikantnej, z dodatkiem papryczki chili w masie. Bezglutenowa i bez produktów mlecznych.
Włochy, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. w Mesoraca, w prowincji Crotone, zajmuje się własną i rzemieślniczą produkcją oraz pakowaniem typowych wędlin, w tym kiełbas, capocollo i pancetty. Dzięki wykwalifikowanemu personelowi z doświadczeniem w branży, Salumificio Lavigna potrafi zaspokoić nawet najbardziej wymagające podniebienia.
Belgia, Bruxelles
Jesteśmy firmą handlową zajmującą się eksportem produktów spożywczych, mrożonych oraz FMCG (pieluchy, taśmy,…). Działamy w Europie i Afryce. Na przestrzeni lat znacznie poszerzyliśmy naszą ofertę produktów oraz rozszerzyliśmy naszą sieć dystrybucji, aby zadowolić naszych drogich klientów. Eksportujemy do całej Afryki subsaharyjskiej, kontrolując proces od pola/fabryki (UE, Ameryka,…) aż do dostawy...
...Nduja di Spilinga w słoiku Nduja di Spilinga to pikantna kiełbasa do smarowania, która ma swoje korzenie w Kalabrii, a dokładniej w Spilinga, terenie położonym między zboczami Monte Poro a Capo Vaticano. To w tej urokliwej miejscowości powstaje ten produkt, zgodnie z rygorystycznymi lokalnymi tradycjami. Nduja jest przygotowywana z starannie wyselekcjonowanych mięs oraz najlepszego lokalnego...
Włochy, Spilinga
Firma, która działa zgodnie z najbardziej tradycyjnymi i rzemieślniczymi technikami produkcyjnymi, stara się poszerzyć swoje horyzonty, rozszerzając oferowany asortyment oraz rynki, które chce osiągnąć, dzięki ciągłemu i stałemu procesowi badań i rozwoju, mającemu na celu, w dłuższej perspektywie, wprowadzenie swoich produktów na rynki zagraniczne. Livasì to firma rodzinna, która powstała z pragni...
Włochy, Crosia
Mirto Crosia 10/05/2013 Nasza firma powstała w 2006 roku, z celem dostarczenia na Wasze stoły prawdziwych smaków i aromatów naszej ziemi. Wszystko to było możliwe dzięki współpracy czterech małych firm, które dzięki swojemu doświadczeniu w swoich branżach mogły zaoferować szeroką gamę produktów wysokiej jakości, aby zapewnić naszym klientom doskonałą obsługę w jednym pakiecie. Poszukujemy eksporte...
... pikantna, dodatki do pizzy, wędliny włoskie, wina włoskie, sery włoskie, kiełbasy gotowane w próżni, buraki w plastrach i tarty w puszkach i słoikach, marchew w plastrach i tarta w puszkach i słoikach, czarne i zielone oliwki w plasterkach, tarty seler, fasola mung, olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju, specjalny olej do smażenia w puszkach, gotowane i mrożone krewetki, przysmaki morskie, filet pangi, tuńczyk w plastrach. Zaczęliśmy sprzedawać w Portugalii, a obecnie jesteśmy również obecni w Angoli, Mozambiku, Zielonym Przylądku i Gwinei Bissau.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play