Francja, Castelnaudary
...Zgodnie z tradycyjnym przepisem, Maison Rivière przygotowuje obfity i smakowity cassoulet, odzwierciedlający charakter regionu i jego mieszkańców. Do delikatnych fasoli duszonych w bulionie z świeżych warzyw dodawane są konfiturowane udka kaczki oraz kiełbasa toulouska, wytwarzana w naszych warsztatach z mięsa wieprzowego pochodzenia francuskiego. Aby cieszyć się tą specjalnością, wlej zawartość puszki do naczynia ceramicznego, najlepiej do cassole. Nagrzej piekarnik do 200°C i pozostaw do zapieczenia na małym ogniu przez...
Bułgaria, Rakovski
...Surowa suszona kiełbasa z kaczki, pakowana próżniowo Składniki: Mięso kacze, konserwant: sól azotynowa, przyprawy: biały pieprz, cukier, gałka muszkatołowa. Pochodzenie: Bułgaria. Produkt do bezpośredniego spożycia. Temperatura przechowywania: od 0 ° do 4 ° C. Cena: 10,65 €...
Francja, Auros
...KIEŁBASA PERCHE Z PIERSIĄ KACZKI Nasza największa sprzedaż. Kiełbasa drobiowa, bez wieprzowiny, 60% indyk, 40% kaczka, produkt uzależniający z tłuszczem z kaczki o aromatach przypominających smaki foie gras połączone z suszoną piersią kaczki (to nasza cola w świecie kiełbas). Kiełbasa o wadze 480g i długości 50 cm. Bardzo atrakcyjna cena. To nasz produkt nie do przegapienia. Nie wahaj się poprosić o nasz katalog produktów i ceny.
Francja, Castelnaudary
...Soczewica francuska, confit z kaczki, udko pochodzenia francuskiego, kiełbasa wieprzowa pochodzenia francuskiego, confit wieprzowy pochodzenia francuskiego, skórki, sos, czosnek, pomidor, sól, pieprz, przyprawy. RADY SZEFOWSKIE: Zdecydowałem się przygotować soczewicę jak Cassoulet. Po prostu podgrzewam je w naczyniu glinianym w piekarniku, do którego dodaję ½ szklanki wody. Smakuję je z Minervois i lekko czosnkową sałatą zieloną. Zjedzone 1 stycznia, soczewice przynoszą nam pieniądze przez cały rok, mówi legenda. Zjedzone na początku każdego miesiąca, przynoszą nam żelazo.
Francja, Foix
W naturalnym i autentycznym otoczeniu rodzina ROUCH od 1870 roku kontynuuje produkcję prawdziwych produktów regionalnych, rustykalnych i pełnych smaku. Szynka z Ariège, suszona kiełbasa wątróbkowa, kiełbasa pod popiołem z Ariège, foie gras, konfitury z kaczki, pasztety z dzika, jelenia itd... Wędliny ROUCH produkują swoje wyroby w laboratorium zatwierdzonym zgodnie z normami europejskimi, w Ferrières w Ariège.
Francja, Castanet-Le-Haut
La Valtiere to firma rodzinna założona 25 lat temu w południowej Francji. Od hodowli po konserwację, wprowadzamy innowacje w szerokiej gamie produktów na bazie tłustej kaczki, kurczaków i foie gras, z jakością uznaną w Oksytanii. Liczne referencje, takie jak kiełbasa z kaczki, chorizo, panierowany kurczak, szaszłyki; a także autentyczne i wyjątkowe foie gras. Przez cały rok i bez przerwy.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania