Portugalia, Santarém
...Kiełbasa to klasyczna portugalska kiełbasa, którą Monte Safira doprowadziła do perfekcji dzięki swojemu zaangażowaniu w jakość i autentyczność. Wykonana z najlepszych krajowych mięs, ta kiełbasa jest przyprawiana mieszanką tradycyjnych przypraw, oferując mocny i pełen smaku smak, który jest wyjątkowo portugalski. Proces wędzenia przy użyciu drewna korkowego dodaje charakterystycznego aromatu, co...
Holandia, Halle
...Sausages 2 sztuki, cena za kg 12,90 € Nasze kiełbasy są rzemieślniczo wytwarzane i przyprawiane przez rzeźnika, idealnie nadają się do podania z tłuczonymi ziemniakami, standardowymi warzywami, daniami z ziemniaków i mięsa, a także smakują wyśmienicie z grilla. Pochodzenie: Mięso pochodzi z prawdziwych świń z wolnego wybiegu z regionu Achterhoek, bezpośrednio z naszej małej farmy. Nasze świnie...
Francja, Saint-Jean-Le-Vieux
Założona w 1993 roku, Maison Mayté to rzemieślnicza wędlina baskijska. Maison produkuje szeroką gamę suchych wędlin z Kraju Basków: szynki, kiełbasy, suszone kiełbasy, płaskie lub zwinięte brzuchy (ventrêches), chorizo, suszone lomo... Maison oferuje również swoje specjały na bazie kaczki (foie gras, piersi, konfitury, rillettes, pasztet z foie gras), wieprzowiny (pasztet baskijski, pasztet...
Francja, Vigan (Le)
Firma THOCAVEN specjalizuje się w hodowli kaczek. Kaczki karmimy ziarnem kukurydzy, aby zapewnić zdrowe i naturalne produkty. Oferujemy pełną gamę mięsa z kaczek, w tym foie gras, piersi, konfitury, tournedos, rillettes, kiełbasy, udka...
Austria, Irnfritz
Rzeźnia i ubojnia: Korzenie naszej firmy sięgają roku 1917. Od tego czasu w Irnfritz istnieje specjalistyczny sklep mięsny. Prowadzimy działalność od lipca 1977 roku. Nasza rzeźnia przeżyła duży rozwój, gdy w 1980 roku zaczęliśmy hodowlę i sprzedaż cieląt mlecznych. W 1992 roku dobudowano zakład produkcyjny do wytwarzania wędlin, co poszerzyło ten obszar.
Belgia, Kapelle-Op-Den-Bos
Nasze smarowidła są wytwarzane przez dwóch producentów. Po pierwsze, jest to belgijski Sanpareil, a drugim producentem jest Alimpex Maso s.r.o., z siedzibą w Dobřejovicach niedaleko Pragi. Współpraca z tymi dwoma firmami rozpoczęła się już w 2005 roku, a w 2010 roku firma Sanpareil ostatecznie została włączona do grupy ALIMPEX FOOD a.s. Obecnie obaj producenci ściśle współpracują i eksportują do prawie całej Europy oraz do kilku państw poza nią.
Francja, Laguiole
DROSERA GOURMANDE to firma specjalizująca się w rzemieślniczej produkcji regionalnych specjałów spożywczych. DROSERA GOURMANDE produkuje wiele produktów na bazie kaczki, takich jak foie gras, bloki foie gras, musy foie gras, żołądki, konfitury, piersi kaczki itp. Firma oferuje również tripoux, kiełbasy, pasztety, fritony, cassoulet, galantyny, terriny na aperitif oraz terriny z dziczyzny.
Włochy, Caltrano
...Salumificio Sant'orso znajduje się w Calltreno w prowincji Vicenza, u stóp płaskowyżu Asiago. Produkujemy kiełbasy bez GMO, bez produktów mlecznych, bez glutenu, bez alergenów. Nasza produkcja obejmuje pełną gamę kiełbas słodkich i pikantnych, a także szeroki wybór surowych i gotowanych boczków, wszystkie formowane dla lepszej wydajności podczas użycia. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej: www.salumisantorso.it...
Wysoka jakość mięsa jest dla nas oczywistością. Zakład mięsny GEZER dysponuje najnowocześniejszym wyposażeniem europejskiego standardu i certyfikowanego zakładu mięsnego w Niemczech.
Słowenia, Ljubljana
Producent świeżego mięsa i wyrobów mięsnych. Tradycja od 1881 roku. Certyfikaty HACCP, ISO, IFS, Halal. Produkty bez GMO. Szeroki asortyment produktów: - Świeże mięso (produkty gotowe Macro i Micro) - Emulgowane wyroby mięsne (kiełbaski frankfurterki, salami paryskie ...) - Kiełbasy gotowane - Mięso wędzone - Półsuche przetwory mięsne - Surowe (fermentowane) wyroby mięsne - Produkty w puszkach...
... pikantna, dodatki do pizzy, wędliny włoskie, wina włoskie, sery włoskie, kiełbasy gotowane w próżni, buraki w plastrach i tarty w puszkach i słoikach, marchew w plastrach i tarta w puszkach i słoikach, czarne i zielone oliwki w plasterkach, tarty seler, fasola mung, olej słonecznikowy o wysokiej zawartości oleju, specjalny olej do smażenia w puszkach, gotowane i mrożone krewetki, przysmaki morskie, filet pangi, tuńczyk w plastrach. Zaczęliśmy sprzedawać w Portugalii, a obecnie jesteśmy również obecni w Angoli, Mozambiku, Zielonym Przylądku i Gwinei Bissau.
Niemcy, Netzschkau
Rzeźnia o regionalnym charakterze. Produkcja kiełbas i wyrobów mięsnych z Vogtland i Saksonii oraz ich dystrybucja w handlu detalicznym i sklepie internetowym z kiełbasami.
Pyszne rustykalne dania z wiejskiego rzeźnictwa i sklepu wiejskiego Kläsener w Bottropie. Dostarczamy do firm w najbliższej okolicy na spotkania, jubileusze, szkolenia i wydarzenia sprzedażowe.
Produkcja kiełbasy wątrobowej, kiełbasy mięsnej, boczku oraz kiełbasy wędzonej i gotowanej.
Największa czysta ekologiczna rzeźnia w zachodniej Austrii. Konsekwentna filozofia ekologiczna i najnowocześniejsza technologia produkcji oferują pełną gamę produktów ekologicznych w mocnej tyrolskiej najwyższej jakości.
Niemcy, Buchen
Niemcy, Reutlingen
Niemcy, Dachau
Mamy prawdopodobnie najlepszą grubą domową kiełbasę na świecie.
Dystrybucja ketchupów curry Ruhrpott.
Usługi odkostniania i rozbioru dla przemysłu mięsnego.
Niemcy, Königsbach-Stein
Rzeźnia Michael Fuchs, własne uboje, świeża kiełbasa bezglutenowa i bezlaktozowa, usługi cateringowe, dania dnia...
Niemcy, Düsseldorf
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play