Francja, Soreze
... dodaniu trocin, jak w przypadku wędzenia na zimno. Wędzenie na zimno (aby nadać smak wędzenia i konserwować) odbywa się natomiast poprzez maksymalne ograniczenie wzrostu temperatury w wędzarni. W tradycyjny sposób wystarczy usunąć węgiel, który może służyć do zapalenia, gdy tylko trociny się spalą. Wędzenie na zimno jest ułatwione w tym modelu, ponieważ można wyjąć szufladę na trociny z wędzarni i...
Francja, Thiais
...Profesjonalny dehydrator idealny do suszenia żywności w niskiej temperaturze. Suszarka do żywności ma dużą powierzchnię suszenia wynoszącą 4,70 m², rozłożoną na 15 poziomach, aby wysuszyć do 100 kg owoców i warzyw.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play