Włochy, Imperia
...Firma Giuseppe Calvi & C. srl to stara olejarnia, założona w 1921 roku przez Giuseppe Calvi, a obecnie zarządzana przez Gianniego i Lucę Calvi, wraz z małą, ale wartościową grupą współpracowników. Siedziba znajduje się od zawsze pod numerem 56 przy via Garessio w Imperia Oneglia, podczas gdy zakład tłoczenia oleju znajduje się w Pontedassio, wśród gajów oliwnych doliny Oneglia. Nasza strategia biznesowa jest bardzo prosta: oferować dobre i naturalne produkty, przygotowane z wiedzą i elegancko zapakowane. Tak więc ...
Włochy, Salerno
... podkreślają znaczenie selekcji surowców, kontroli produktu, transformacji i przygotowania. Wszystkie etapy odbywają się pod czujnym okiem, aby zapewnić standardy produkcji zgodnie z obowiązującymi przepisami. Przyjdź i odkryj nasz nowy sklep, od dzisiaj także Lounge Bistrot, na Piazza Portanova w Salerno, korzystaj z naszej spiżarni, aby zabrać coś do domu, ale pozwól się doradzić mądrości naszego...
Włochy, Cicciano
...Przetwarzanie produktów rybnych pod własną marką "Ittimar" oraz dla osób trzecich, produkuje rzemieślnicze konserwy rybne promujące Made in Italy, a także produkuje różne linie produktów od tuńczyka po okonia morskiego, amberjack itp.
Anchois Roque oferuje konserwy rybne, owoce morza i regionalne specjały z Pirenejów Wschodnich. Anchois, oliwki, miód, dżemy i tapenady.
...Firma specjalizuje się w produkcji wyrobów bez konserwantów, co świadczy o wysokim standardzie higienicznym na produkcji. Poczuj przyjemny smak, delektując się wyrobami firmy Piątek. Smak ryby łączymy ze smakiem świeżych warzyw i ziół. Bogate receptury sprawią, że nawet smakosz o delikatnym podniebieniu znajdzie wśród naszych produktów coś dla siebie. Każdy wie, że ryby to samo zdrowie. Ważne jest jednak by były znakomicie przygotowane. My to gwarantujemy. Posiadamy wszystkie niezbędne certyfikaty odnośnie transportu krajowego i międzynarodowego.
Portugalia, Olhao
Firma produkująca konserwy i pasztety rybne w Olhão. Produkcja odbywa się metodami tradycyjnymi, zawsze dbając o jakość i świeżość surowców. Produkujemy pasztety z sardynki, makreli, tuńczyka, owoców morza oraz konserwy z sardynki, makreli, tuńczyka, dorsza i łososia.
We are a family farm from Poland, established in 2014. Our focus is to produce a high quality snail meat. We are offering wholesale quantities of live, dried snails Helix aspersa maxima. Additionally we would like to establish a long term trading partnership. Please do not hesitate to contact us if you have any more questions...
Francja, Saint Jean De Luz
...Konserwarnia Jean de Luz znajduje się w Kraju Basków. Produkuje ręcznie robione i ekologiczne konserwy rybne, które sprzedaje w delikatesach i specjalistycznych sklepach ze zdrową żywnością. Sardynki w oleju nie są smażone, lecz suszone; zostały uznane za najlepszy produkt morski 2021 roku przez Le Monde de l'épicerie fine.
Włochy, Paterno'
Sycylijska firma rzemieślnicza produkująca wysokiej jakości przetwory warzywne od ponad 50 lat. Obsługiwane obszary: Włochy, Europa, Bliski Wschód, Azja, USA, Kanada, Australia. Dostawy w kontenerach 20 lub 40 stóp. Pełne palety. Dystrybucja detaliczna dla Włoch i Europy. Sosy pomidorowe, pesto, pasztety, kremy słodkie, przetwory w oliwie z oliwek lub occie, takie jak antipasti, oliwki zielone i czarne, oliwki nadziewane, karczochy, papryki, bakłażany, papryczki chili, grzyby, pieczarki, pleurotusy, nameko, suszone pomidory S. Marzano i pomidory koktajlowe.
Hiszpania, Santoña-Cantabria
Konserwy rybne. Bonito, jasny tuńczyk, anchois, ryby solone, sardynki, małże, chicharrillos, ventresca, pasztet rybny, sałatka owoców morza, gulasz itp.
Dania, Kobenhavn
... naszymi profesjonalnymi usługami (audyt fabryczny / kontrola jakości / monitorowanie ładunku / rozwój produktu). Dzięki naszej rozległej sieci, wyjątkowo doświadczonym dyrektorom, doświadczonemu zespołowi QC, profesjonalnej obsłudze i szybkiej komunikacji, zbudowaliśmy solidną reputację w sektorze ryb i owoców morza w Skandynawii jako niezawodny partner, który zaspokaja wszystkie Twoje potrzeby...
GRUPA FRANCISCONDE to firma zajmująca się handlem żywymi ślimakami. Posiadamy magazyn z chłodniami, o pojemności około 1200 ton, gdzie ślimaki są przetwarzane i selekcjonowane w najlepszych warunkach higienicznych. Dziś Grupa otworzyła europejskie granice w zakresie eksportu ślimaków. Produkujemy ślimaka śródziemnomorskiego (Theba Pisana), najczęściej spożywanego w Portugalii i Hiszpanii oraz...
Polska, Grudziądz
Polska, Bielice
Jesteśmy hodowlą ślimaków...
Hiszpania, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. to firma rodzinna, która zajmuje się rzemieślniczą produkcją szerokiej gamy półkonserwowanych produktów rybnych, takich jak anchois, ryby solone, marynowane sardynki, szaszłyki w połączeniu z piklami itp.
Turcja, Kocaeli
Holandia, Bv Nijkerk
... surowców, w tym produktów rolnych, źródeł energii, metali i innych surowców. Nasza zróżnicowana oferta obejmuje szeroki wybór owoców, warzyw, zbóż, roślin strączkowych oraz mrożonych/żywych/świeżych owoców morza pochodzących z całego świata. Oferujemy szeroki asortyment świeżych produktów wysokiej jakości, takich jak jabłka, banany, pomarańcze, jagody, pomidory, ogórki, sałata, marchew, ziemniaki...
Norwegia, Sandhornøy
... atlantycki, steki z łososia atlantyckiego, filety z łososia atlantyckiego, skorupiaki - żywe, krab śnieżny na żywo, krab królewski na żywo, mrożone produkty rybne: mrożony pstrąg, mrożony saithe, mrożony łosoś, mrożony dorsz HG, mrożony śledź, mrożony kapelan, mrożony łupacz, mrożona makrela.
Portugalia, Póvoa De Varzim
Konserwy A POVEIRA są obecne w najbardziej wymagających krajach na świecie, a ich marki są uznawane za synonim jakości, doskonałości i tradycyjnego rzemiosła. Doświadczenie, wysokie standardy jakości oraz ciągła innowacja to cechy charakterystyczne A POVEIRA, która dąży do dostarczenia konsumentowi najlepszego produktu w branży konserw. Nasze konserwy są znane na całym świecie z powodu swojej wysokiej jakości i pysznego smaku. Produkowane są z świeżej ryby, złowionej u wybrzeży Portugalii, i wytwarzane według tradycyjnej metody wstępnego gotowania.
Portugalia, Malveira-Mafra
Marka MESTRE GOURMET ® - Została stworzona z myślą o wymagających konsumentach. Oferujemy szeroki wybór produktów rzemieślniczych, takich jak: oliwy, konserwy, dżemy, słodycze, herbaty, napary, miód, orzechy, wina. Jesteśmy otwarci na sprzedaż naszych produktów rzemieślniczych do sklepów gourmet na poziomie krajowym i międzynarodowym.
Hiszpania, Sevilla
Jesteśmy producentami wysokiej jakości produktów gourmet pochodzących z morza. Naszą specjalnością jest produkcja ręcznie przygotowywanych anchois z Cantabrii, niskosolonych i bez ości, usuwanych ręcznie za pomocą pincety. Ponadto oferujemy inne produkty gourmet w konserwach lub mrożone, takie jak marynowane sardynki czy carpaccio z krewetek czerwonych z Carboneras, między innymi. Posiadamy również własną markę oraz franczyzy. Jesteśmy obecni na rynku krajowym i międzynarodowym. Więcej informacji na aquisantona.com...
Portugalia, Olhao
Conserveira do Sul to firma rodzinna założona w 1954 roku w mieście Olhão. Conserveira do Sul zajmuje się produkcją konserw i pasztetów rybnych. Produkujemy konserwy z sardynki, makreli, tuńczyka i karpia w oleju roślinnym oraz w różnych sosach, takich jak sos pomidorowy, sos octowy i cytrynowy. Zakład przemysłowy Conserveira do Sul zapewnia odpowiednie traktowanie technologiczne oraz higieniczno-sanitarne produktów rybnych, przekształcając je w konserwy. Firma spełnia wszystkie wymagania przewidziane w obowiązujących przepisach.
Hiszpania, Guadalajara
Miejsce, w którym hoduje się ślimaki, znajduje się na gospodarstwie, którego cechy zapewniają optymalne warunki do hodowli tego mięczaka; jest to gleba wapienna i wilgotna, z podziemnymi ciekami wodnymi, które tworzą idealny mikroklimat dla rozwoju ślimaka. Żywienie, które zapewniamy zwierzętom, jest ściśle naturalne, oparte na koniczynie i uzupełnione ekologiczną paszą, wytwarzaną z surowców...
Bułgaria, Nova Zagora
Dostarczam 100% zrównoważone i naturalne ślimaki Helix Aspersa Maxima, hodowane w czystym, ekologicznym otoczeniu Pitovo, Sliven, Bułgaria, przy użyciu 100% metod przyjaznych dla środowiska. W całym procesie stosowane są wyłącznie naturalne metody, bez użycia jakichkolwiek szkodliwych procesów lub substancji niebezpiecznych dla środowiska.
13.000 m2 hodowli ślimaków Helix Aspersa Muller. Hodowla i sprzedaż ślimaków gastronomicznych oraz produkcja kosmetyków na bazie śluzu ślimaka. Nasze ślimaki są hodowane we Włoszech (Bergamo) i karmione wyłącznie roślinami, które rosną spontanicznie na naszych polach. Oferujemy tylko produkty najwyższej jakości i autentyczności. Tylko włoskie hodowle.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play