Belgia, Beringen
...Weź rostbef wołowy i pokrój go na steki. To daje ci kotlet żebrowy. Jeśli usuniesz kość ze steku, staje się on polędwicą scotch. Podobnie jak polędwica scotch, kotlety żebrowe są delikatne, pełne smaku i najlepiej smakują, gdy są smażone na patelni, grillowane lub pokrojone w cienkie plastry do stir-fry wołowego.
Hiszpania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) ma swoją siedzibę w Guijuelo (Salamanka) i zajmuje się niemal wyłącznie ubojem świń iberyjskich. Jej celem było zbudowanie rzeźni z sekcją rozbioru i wytapiania tłuszczu, która zapewniłaby ubój i rozbiór świń potrzebnych jej przemysłom, a także przetwarzanie słoniny na tłuszcz poprzez proces wytapiania, rozpoczynając działalność przemysłową w 1982 roku. Obecnie M...
Austria, Königsdorf
...Weź pieczeń wołową z żeber i pokrój ją na steki. To daje ci kotlet z żebra. Jeśli usuniesz kość ze steku, staje się on polędwicą wołową. Podobnie jak polędwica wołowa, kotlety z żebra są delikatne, pełne smaku i najlepiej smakują, gdy są smażone na patelni, grillowane lub pokrojone w cienkie plastry do stir-fry z wołowiny.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play