... aromat, dla niezrównanego doświadczenia smakowego. Naturalny Barwnik : Użycie naturalnego barwnika w celu zachowania autentyczności produktu. Wskazówki dotyczące Użycia : Nasz Cukier Owoców Pasji jest idealny do dodania eksplozji smaków do różnych słodkich przepisów. Posyp go na swoje desery, jogurty, naleśniki, lody, lub użyj go do osłodzenia swoich gorących napojów lub koktajli, aby dodać tropikalnego i orzeźwiającego akcentu. Referencja:SUCRE00068B...
Francja, Merville
...Aromatyczne karmelki są używane do nadania karmelowego smaku końcowemu produktowi. W zależności od sposobu pieczenia i użytych cukrów, mogą nadawać różne smaki: słodki, gorzki, kwaśny itd. Są szeroko stosowane w przemyśle spożywczym, aby wprowadzić dobry karmelowy smak do gotowego produktu i dodać pewnej pełni. Aromatyczny karmel można podzielić na 3 kategorie: - karmel blond, o smaku miodu i...
...Organiczny Kwaszony Syrop Granatowy Energia (kJ i kcal): 54 kJ Kalorie kcal: 2,61 kcal Białko (g): 14,11 g Węglowodany (g): 13,13 g Cukier (g): 12,65 g Tłuszcz (g): 0,29 g Cholesterol (g): 0 mg Sód (g): 9 mg...
Hiszpania, Puntal, El (espinardo)
...Ocet to kwaśny płyn, który powstaje w wyniku fermentacji substancji zawierających cukier, takich jak owoce lub wino. Sprzedajemy ocet destylowany - złóż zamówienie u nas.
Polska, Wrocław
...Soczyste i aromatyczne owoce o ciemnofioletowej skórce. Ich drzewa można znaleźć w każdym polskim sadzie. Naszym przysmakiem jest kwaśny owoc zanurzony w pysznym słodkim smaku czekolady. Na opakowaniu ilustracja Bamberków na Starym Rynku w Poznaniu. Składniki: śliwka 69% (suszone śliwki, konserwant: sorbinian potasu), czekolada (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Zestaw: Miasta...
Belgia, Beringen
...KIWI Minimalna ilość zamówienia: 100kgs Zdolność dostaw: 50 ton miesięcznie Waga: 100-160g/Sztuka Smak: Słodki & Kwaśny Zawartość VC: 161,8mg / 100g Całkowity cukier: 8,7% Całkowita kwasowość: 1,58%...
Francja, Mietesheim
...Świeże ogórki konserwowe przygotowane według tradycyjnej receptury z Alzacji, która zachowuje doskonałą równowagę między octem a cukrem, aby uzyskać subtelny, słodko-kwaśny smak, jednocześnie zachowując chrupkość ogórków. Można je spożywać bez umiaru! Składniki: ogórki, woda, ocet, cukier, sól, aromat naturalny, koper, nasiona gorczycy. Dostępne również w słoiku 37cl, puszkach 5L w rozmiarach dużych, średnich i małych.
Hiszpania, Vva Castellon
...prezentujemy czarny wermut opracowany na podstawie naszej starej receptury, z wieloma ziołami i przyprawami, wszystkie pochodzące z upraw ekologicznych. W nosie wyczuwamy aromaty pomarańczy oraz przypraw, takich jak jałowiec i cynamon. W smaku jest lekko kwaśny i bardzo cytrusowy, ponieważ to skórka pomarańczowa nadaje mu ten charakter. Dodatkowo w jego skład wchodzi białe wino malvasia, cukier trzcinowy, jałowiec, cynamon oraz botanik i zioła z obszaru Morza Śródziemnego.
Francja, Gennevilliers
... to tradycyjny wyrób rzemieślniczy stworzony wyłącznie dla Seneafood.. Składniki:Madd (Zaban, saba senegalansis) 50%, cukier 45%, woda 4%, sól 1% Dominujący smak:Lekko kwaśny Tekstura:Zawiera pestki Zalecenia dotyczące degustacji:Doprawić według własnych upodobań (słony, pikantny lub słodki)...
Austria, Königsdorf
...KIWI Waga: 100-160g/ sztuka Klasa: AAAA Smak: Słodki & Kwaśny Zawartość VC: 161,8mg / 100g Całkowity Cukier: 8,7% Całkowita Kwasowość: 1,58%...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play