Włochy, MILANO
...'Giuseppe Verdi' Emilia IGT lambrusco secco 075- Cantine Ceci Lambrusco Terre Verdiane ma bogaty i zdecydowany smak, przyjemny o świeżym i owocowym aromacie. Doskonale komponuje się z drugimi daniami typowej kuchni lokalnej, takimi jak pieczenie, duszone mięsa i gulasze, nie mniej Lambrusco Terre Verdiane uwielbia towarzystwo typowych wędlin znanych na całym świecie. OPAKOWANIE Z 6 1 SZT = EURO 2,90 1 PALET 72 OPAKOWANIA Z 6 MINIMALNE ZAMÓWIENIE 20 PALET...
Włochy, Misano Adriatico
...Ten Chiarli Lambrusco Salamino di Santa Croce DOC Amabile to pyszna butelka o pojemności 750 ml. Z zawartością alkoholu wynoszącą 12%, to wino jest idealne na specjalne kolacje i wyjątkowe okazje. Jego słodki i zrównoważony smak, z nutami owoców leśnych i delikatną musującą strukturą, sprawi, że każda chwila będzie wyjątkowa i niezapomniana.
Finlandia, Turku
Włochy, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicazione Geografica Tipica Zona di produzione: Emilia Vitigno: Lambrusco Gradazione Alcolica: 8 % vol. Colore czerwony rubin Aroma wino i owocowe Gusto dolce, przyjemne i harmonijne Accostamenti czerwone mięso, dziczyzna Temperatura di servizio 18°-20° C.
...Usługa sprzedaży e-commerce specjalności gastronomicznych z Emilii-Romanii, z Gusto Emiliano, wysyłana kurierem ekspresowym do całej Europy. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradycyjny ocet balsamiczny, wina Lambrusco, Cotechino i Zampone z Modeny, Szynka parmeńska, Coppa di Canossa, Salame Canusino, przetwory z wiśni Vignola, Perły w occie balsamicznym, Savoret.
Historia Lambrusco zawiera w sobie urok pierwszych świadectw poetów i pisarzy z epoki klasycznej (Wergiliusz, Katon), którzy w swoich dziełach opowiadają o „Labrusca vitis”, czyli dzikiej winorośli, która rodziła owoce o kwaśnym smaku. Lambrusco, czerwone wino, które może być musujące lub szampańskie, o jasnoczerwonym rubinowym kolorze, powinno być podawane w temperaturze 12-14 °C, aby w pełni...
Włochy, Reggio Emilia
... toskańskie, ale oferta obejmuje również szeroki wybór win jakości DOCG, białych, czerwonych i musujących, takich jak malvasia słodka i wytrawna, lambrusco różowe DOC, rubicone czerwone I.G.T., pignoletto, bonarda, barbera d'Asti i d'Alba superiore, z Monferrato i Oltrepò Pavese, colli di Scandiano i Canossa Sauvignon, Sangiovese di Romagna, gutturnio Colli Piacentini, chardonnay Rubicone I.G.T., trebbiano di Romagna, cortona sangiovese i wiele innych. Firma oferuje również wina do butelkowania.
Włochy, Modena
...Usytuowana w sercu "Emilia Food Valley", nasza firma przez lata specjalizowała się w produkcji wina musującego Lambrusco oraz win musujących, wśród których najbardziej znane to Prosecco i Moscato. W ciągu tych lat zdobyliśmy kompetencje i wiedzę na temat rynków zagranicznych, co pozwoliło naszej firmie eksportować ponad 90% naszej produkcji na całym świecie. Najważniejszymi rynkami są te z...
... arlekiny i gras pistà, deski wędlin lub serów z sosami słodko-kwaśnymi lub musztardą, melon z culatello, bogate sałatki owocowe, lody rzemieślnicze i wiele innych. W Roverbelli, w naszym sklepie firmowym, można kupić produkty z gospodarstwa, takie jak owoce i warzywa z lokalnych upraw, sosy słodko-kwaśne, dżemy, musztardy, jajka oraz wino Merlot i Lambrusco. Znajdziecie nas także na lokalnych targach km0 organizowanych przez Konsorcjum Agroturystyczne Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena i Legnago).
Włochy, Montecchio Emilia
... jakość. Produkty typowe, wina wysokiej jakości, Malvasia wytrawna i słodka, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato i Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Włochy, Montecchio Emilia
Lambrusco, wina i wina musujące...
Włochy, San Giorgio Di Mantova
... Lambrusco, wierząc, że nawet z "zwykłej" odmiany winorośli, jaką często uważa się Lambrusco, można uzyskać niezwykłe emocje. Stąd pochodzą nasze wina, w tym, oprócz "tradycyjnych" Lambrusco, posiadamy Lambrusco w metodzie klasycznej czerwone i różowe, późny zbiór Lambrusco oraz passito z Lambrusco.
Włochy, Bagnolo San Vito
... kostki Wędliny ogólnie: speck, mortadela, bresaola z udźca, salami Milano, salami Napoli słodkie i pikantne, spianata romana pikantna, pancetta Kremy serowe: z grzybami, z truflami, z octem balsamicznym, z 4 serami, z Parmigiano Reggiano Natomiast jeśli chodzi o napoje, sprzedajemy wina pochodzące z różnych regionów Włoch: Wenecja: Prosecco i Amarone Emilia-Romania: Lambrusco, Sangiovese i Pignoletto Marche: Passerina...
Włochy, Bagnolo In Piano
Nasza firma została założona w 1929 roku przez pana Angelo Dallari. To jego syn Roberto rozpoczął, pod koniec II wojny światowej, działalność wydobywania enocjaniny z wytłoków winogron Lambrusco i Ancellotta, które są szczególnie bogate w czerwone pigmenty. Antocyjany są wykorzystywane do barwienia napojów alkoholowych i bezalkoholowych, wermutów, dżemów i galaretek, soków owocowych, lodów; są...
Lambrusco Mantovano d.o.c.
Włochy, Rio Marina
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play