Włochy, Trepuzzi
...RUST, Amaro concettuale to naturalny amaro, wytwarzany poprzez zimną infuzję dużej ilości jagód jałowca, chininy i bzu, cienkich skór cytrusowych, miąższu fig, dzikich roślin i ziół ze strefy śródziemnomorskiej, w tym mięty i eukaliptusa. RUST, Amaro concettuale jest produkowany i butelkowany we Włoszech przez PEDRO FERREIRA.
Włochy, MILANO
...Vecchio Amaro del Capo to włoski likier produkowany przez Distilleria Caffo w Limbadi, w prowincji Vibo Valentia. Nazwa pochodzi od Capo Vaticano, lokalizacji przedstawionej na etykiecie, w pobliżu Tropei. likier składający się z dwudziestu dziewięciu ziół, kwiatów, owoców i korzeni, w tym lukrecji, mięty, anyżu, rumianku, jałowca, hyzopu i różnych cytrusów. Uzyskany likier ma bardzo ciemny kolor, słodki smak, lekko migdałowy, z dość aromatycznym posmakiem. OPAKOWANIE 8 SZT. 1 SZT. = EURO 4,50 1 PALET 72 OPAKOWANIA PO 8 MINIMALNE ZAMÓWIENIE 30 PALET...
Francja, Le Lauzet Ubaye
... najbardziej sprzeczne plotki na jego temat. Czy Zielona Wróżka doprowadzała do szaleństwa, czy do geniuszu? Pierwsze francuskie produkty na bazie ziół absyntowych pojawiły się ponownie w 1999 roku. Nazwa „absynt” została następnie ponownie zatwierdzona przez ustawę z 17 maja 2011 roku, aby przeciwdziałać bezsensownej próbie szwajcarskich producentów przywłaszczenia sobie tej nazwy. Nasz absynt należy degustować z dodatkiem świeżej wody i kilku kostek lodu, aby uzyskać „szalone” aperitif w gronie przyjaciół!
Francja, Poitiers
...Baume Noir de Riga Espresso to równowaga między słodyczą a goryczą. Nuty palonej kawy i cynamonu łączą się z goryczą ziół aromatycznych, tworząc całość, w której pojawiają się również karmelizowane akcenty, dodające słodyczy.
Francja, Pontarlier
...Likier z pąków jodły z Haut-Doubs Wynaleziony w 1902 roku przez pana Armanda GUY, ten likier jest efektem destylacji roślin leczniczych oraz pąków jodły zbieranych wokół Pontarlier. Naturalne zabarwienie uzyskane dzięki roślinom. Wielokrotnie nagradzany złotem podczas krajowych i międzynarodowych konkursów. 40% obj. 20cl, 35cl, 50cl, 70cl, litr, magnum...
Niemcy, Valwig
...Eifelfeuer jest wytwarzany z ziół, korzeni, jagód, nasion i kwiatów, według starych i sprawdzonych przepisów, a produkcja odbywa się zgodnie z najnowszymi odkryciami.
...MANNOLU Likier Digestivo alla Manna MANNOLU to likier digestywny o działaniu leczniczym, produkowany ręcznie z mieszanki ziół aromatycznych i leczniczych, korzeni, pomarańczy, kory, liści, nasion jesionu oraz naturalnej, czystej i oryginalnej many, pozyskiwanej z nacięcia drzew jesionowych w rejonie Pollina/Castelbuono (Manna eletta delle Madonie) w prowincji Palermo. Manna przypisywane są...
Francja, Condom
...{"Finale":"Zrównoważony w goryczy i złożoności, piękna długość.","Nez":"Kompleksowy z nutami starego wina likierowego, miodu, goryczy, złożonymi nutami ziołowymi.","Bouche":"Harmonijny i bardzo złożony w aromatach ziół, dość gorzki, słodycz i złożoność przypraw. Obecne są maślane nuty fermentacji malolaktycznej."}...
Finlandia, Turku
...Disaronno to słodko-gorzki włoski likier o smaku amaretto. Disaronno zachowuje swoją oryginalną, tajną formułę niezmienioną od 1525 roku i jest produkowane tylko z starannie wyselekcjonowanych składników, takich jak czysta esencja 17 wybranych ziół i owoców nasączonych olejem z pestek moreli. Serwowany jako aperitif, może być spożywany czysty, z lodem lub w koktajlu. Spróbuj go wstrząśniętego z sokiem z cytryny i odrobiną cukru, aby uzyskać idealne Disaronno Sour. Objętość: 700ml...
Hiszpania, Murcia
...Ten likier jest produkowany w sposób rzemieślniczy poprzez macerację ziół typowych dla miasta marc brandy. Intensywne smaki bogatych przypraw zachwycają podniebienie, a podczas degustacji likieru wyczuwalne są nuty rumianku, tymianku i lukrecji, które mieszają się z szałwią, jałowcem i akcentami innych ziół. Pudełko: 31x24x32cm Pudełko: 12 butelek...
Hiszpania, Santa Ponça
...Zioła z Majorki definiuje się jako napój spirytusowy o smaku anyżu, uzyskiwany głównie poprzez ekstrakcję aromatów z różnych roślin pochodzących z wyspy, takich jak: koper włoski, rozmaryn, melisa, rumianek, cytryna, pomarańcza i melisa cytrynowa. Historia ziół sięga klasztorów, gdzie mnisi wytwarzali szeroki wachlarz destylatów i napojów spirytusowych z ziół i owoców. W destylarniach Jordi...
Francja, Paris
... Nos: kandyzowane skórki gorzkich pomarańczy, piernik i suszone winogrona Tekstura: aksamitna Usta: kremowa, bogata i delikatna dzięki równowadze między skórką pomarańczową, wanilią, pełnią starego rumu i cukrem trzcinowym. Finisz z nutami miodu, gorzkiej pomarańczy i ziół leczniczych.
Włochy, Campobasso
Saporicentroitalia stworzyło gamę produktów o niskiej zawartości alkoholu: amaro, likiery, eliksiry, wykorzystując alkohol jako środek dezynfekujący i konserwujący esencje wyciągnięte z ziół, a także jako nośnik substancji wydobywanych dla naszego ciała. Rzemieślnicza firma produkująca produkty wysokiej jakości. Wino, likiery i amaro oficinalis bez użycia konserwantów: - amaro ziołowe na trawienie; - likiery z terenu centralnych Włoch; - likier do produkcji naturalnych koktajli: GRUMEN...
Hiszpania, Las Rozas-Madrid
... orzechowy z miodem, przyprawy, chimichurri, yerba mate, herbata, naturalne napoje z ziół górskich, akcesoria do grilla, termosy, węgiel. WINO: Malbec, Cabernet Sauvignon, Chardonnay z winnic BIANCHI, Navarro Correas, San Telmo, Rutini, Fin del Mundo, cydr, likier dulce de leche i limoncello.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play