Hiszpania, La Llagosta-Barcelona
... sera w postaci wirującej.\n-Z poziomu panelu sterującego i za pomocą ekranu dotykowego konfigurujemy prędkości i przyspieszenia każdej taśmy, aby dostosować się do pożądanej produkcji."},"PRODUCT":{"description":"-Lasagne z odpowiednimi warstwami makaronu, bolognese, beszamelu i serem na wierzchu.\n-Dwa rozmiary produktu."},"ADVANTAGES":{"description":"-Zautomatyzowana produkcja do przetwarzania o...
Turcja, Izmir
... przez PLC - Ekran dotykowy ODPOCZYNEK POŚREDNI: Czas fermentacji 10 minut (dla 6.000 sztuk/godzinę) Tace do ciasta wykonane ze stali nierdzewnej z 6 kieszeniami Liczba aktywnych tac wynosi 139 sztuk 834 aktywne kieszenie Kieszenie z siatki UHMWPE, wymienne i zmywalne Łańcuch rolkowy 2″ do transportu tac Główna rama wykonana z rur ze stali nierdzewnej. Moc całkowita 1,5 kW Możliwości: 6.000 sztuk...
...Uformowane kawałki ciasta wychodzące z długiego formownika są układane na drewnianej palecie lub tacy w rzędzie pojedynczo, podwójnie lub potrójnie, w zależności od potrzeb. Nowo zaprojektowana linia załadunkowa tacy BROTMAS podnosi tacę, ładuje ją na wózek tacy i jednocześnie pobiera inną wolną tacę. Gdy proces załadunku wszystkich tac zostanie zakończony, wózek automatycznie przemieszcza się do...
...zanim wrzucisz makaron, aby nie leżał zbyt długo w wodzie i nie stał się zbyt miękki. 4. Wymieszaj z olejem Jeśli ugotowany makaron nie może być od razu dodany do bulionu lub użyty do dalszego gotowania, aby zapobiec sklejaniu się makaronu, natychmiast po ugotowaniu wymieszaj go z odrobiną oleju. 5. Moczenie w lodowatej wodzie Mocz ugotowany makaron w lodowatej wodzie przez jakiś czas, aby zachować jego teksturę i smak.
Francja, Moustoir-Ac
... podgrzewanie makaronu, zapewniając lepszą jakość i optymalizację zużycia energii. Linia, wyposażona w formierkę do nids i lasagne NEST, może produkować te dwa formaty w sposób całkowicie automatyczny. Na początku i na końcu linii można zautomatyzować całe zarządzanie tacami aż do formowania wózka, dzięki rozdzielaczowi i automatycznemu układaczowi tac ROBO/XD i ROBO/XI.
Włochy, Fidenza
... od 30 do 1.000 kg/godz. z automatycznymi prasami ekstruzyjnymi w trybie ciągłym, połączonymi z instalacjami do suszenia statycznego w niskiej temperaturze lub suszenia w trybie ciągłym. Linia Multipla, jedna instalacja do produkcji makaronu krótkiego, długiego, węzłów, lasagne i specjalnych formatów (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, lasagne faliste i festonate itp...
Włochy, Castellamare
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Austria, Satteins
Doradztwo i planowanie w zakresie produkcji makaronów, produkcji makaronów bezglutenowych, produkcji pelletów przekąskowych Kupno i sprzedaż (używanych i nowych) linii produkcyjnych (linia do krótkich makaronów, linia do długich makaronów, linia Nidi) Demontaż, dostawa, przegląd, montaż i uruchomienie linii produkcyjnych makaronów Wybór i dostawa wszystkich niezbędnych maszyn i urządzeń do...
Hiszpania, Tudela
W Conservas Medrano produkujemy żywność konserwową o wysokiej wartości kulinarnej. Używamy najlepszych surowców i składników do produkcji wykwintnych przetworów i dań gotowych do podania. Poznaj nasze marki: -La Tudelana: najlepsze z pól Nawarry, karczochy, szparagi i papryka piquillo, produkty z chronionym oznaczeniem pochodzenia i wskazaniem geograficznym. -Aimar: najlepsze przetwory z morza...
Turcja, Konya
Włochy, Pordenone
... naszych produktów. Sztuka robienia makaronu skłania firmę do przeniesienia produkcji do prowincji Modena, gdzie, oprócz PASTA 1 MINUTO, powstaje nowy produkt, który da początek marce VECCHIA MODENA. Pod tą marką kryje się linia mrożonego makaronu świeżego, który w porównaniu do tradycyjnego makaronu świeżego ma jako jedyny konserwant zimno. Linie są wspierane przez produkcję mrożonych sosów, a powstaje linia FORNO PRONTO, gdzie makaron i sosy, również mrożone, są mieszane i pakowane, aby następnie sprzedawane były jako dania gotowe.
... coraz bardziej autentycznych produktów, które spełniają oczekiwania najbardziej wymagających szefów kuchni. Od kilku lat w naszym katalogu znajduje się również linia Catering z formatami dostosowanymi do standardów gastronomicznych. Nasze produkty są JAK DOMOWE, dzięki technologii produkcji, która pozwala nam na użycie maszyny typu Anaconda, w której izolowane komory, parowniki i mocne wentylatory zapewniają doskonały przepływ powietrza, co umożliwia optymalną wymianę ciepła oraz szybkie i skuteczne mrożenie.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play