...Lodyjogurtowe są niezastąpione. Słodkie i lekko kwaskowate, doskonale komponują się zarówno z innymi sorbetami, jak i z całymi świeżymi owocami, sosem owocowym czy nawet z kruchymi ciasteczkami.
Nasze lody i sorbety są przygotowywane w naszym warsztacie według naszych oryginalnych receptur, wykorzystując wyłącznie szlachetne i starannie wyselekcjonowane składniki. Nie używamy ani barwników...
...Sernik nowojorski bez laktozy, lodyjogurtowe z aktywnymi bakteriami kwasu mlekowego lub batony musli z prebiotykami … dodatkowa korzyść zdrowotna zawsze dobrze wpływa na zwiększenie sprzedaży.
...Syrop kukurydziany o wysokiej zawartości maltozy to dodatek do żywności stosowany jako słodzik i konserwant. Większość cukru to maltoza. Jest mniej słodki niż syrop kukurydziany o wysokiej zawartości fruktozy i zawiera mało lub wcale fruktozy. Jest jednak wystarczająco słodki, aby być użytecznym jako słodzik w komercyjnej produkcji żywności, takiej jak cukierki i lodyjogurtowe. Aby otrzymać...
... roślinnych polew w puszkach, zarówno w opakowaniach konsumpcyjnych, jak i w dużych opakowaniach.
Napoje jogurtowe.
Incopack rozpoczął produkcję napojów jogurtowych w 2004 roku.
Również w tej specyficznej produkcji różne cechy techniczne produktów i możliwości opakowań są dostosowywane do potrzeb klienta.
Desery na bazie ryżu mlecznego w indywidualnych kubkach.
Incopack produkuje ryż mleczny i śmietankowy w kubkach w różnych smakach i z różnymi dodatkami, również w kubkach dwukomorowych.
Od kilku lat produkujemy i sprzedajemy jogurtowelody i rzemieślnicze lody w naszych punktach sprzedaży bezpośredniej z dużym sukcesem. Pozytywne opinie, które otrzymujemy każdego dnia, zmotywowały nas do otwarcia kolejnych punktów sprzedaży i stworzenia franczyzy.