ufs.country_names.RU, Varna Village
...Makaron przygotowywany jest z podstawowych składników: mąki gryczanej, mąki pszennej, wody i soli. Wszystkie wartości odżywcze i korzystne właściwości ziaren pozostają niezmienione. Dzięki porowatej strukturze, makaron wchłania smaki bulionu. Gotuje się szybko, co znacząco oszczędza czas. Nowoczesny sprzęt, w pełni zautomatyzowany proces produkcji, zgodność z normami i zasadami HACCP oraz kontrola jakości produktu na wszystkich etapach - od wyboru surowców po pakowanie i transport. Waga: 400g Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące...
Włochy, Dorgali
... pikantnego. Jego cylindryczny kształt i niejadalna skórka są symbolem rzemieślniczej dbałości i jakości. Pecorino Intramontes jest idealnym bohaterem przystawek, przekąsek i deserów, dzięki swojemu wyrafinowanemu i nigdy nie nachalnemu smakowi. Idealny do spożywania samodzielnie lub starty na makaron i risotto, to ser, który zachwyca podniebienie i wzbogaca każdy stół o odrobinę elegancji i autentycznego smaku.
Włochy, Altamura
Szanowny Panie, Jesteśmy tradycyjnym włoskim producentem lokalnej żywności. Nasza firma specjalizuje się w produkcji i dystrybucji wypieków, takich jak słodkie lub słone taralli, frize, grzanki, ciastka i ciasta oraz domowy lub wytwarzany przez ekstrudowanie przez mosiężne formy makaron. Rozpoczęliśmy również produkcję biologicznych ciastek wykonanych z specjalnych mąk, takich jak kamut, ryż, soba, orkisz i kukurydza, a także pakowanie i dystrybucję suchych, międzynarodowych i włoskich roślin strączkowych.