Wielka Brytania, London
... najwyższej, pierwszej i drugiej klasy. Grupa B: wykonany z mąki pszenicy miękkiej szklistych najwyższej i pierwszej klasy. Grupa C: wykonany z mąki pszennej do pieczenia najwyższej i pierwszej klasy. Twarde odmiany pszenicy mają wyższą zawartość glutenu i niższą zawartość skrobi niż pszenica miękka. Makaron z nich ma niższy indeks glikemiczny. Stopień ugotowania makaronu może się różnić w zależności od jego rodzaju i lokalnych tradycji. #makaron #spaghetti #makaroniki #wermiszel #mąka...
Hiszpania, Zarza De Tajo
...Makaron ryżowy marki KANGLE wykonany z ryżu i skrobi. Zdrowy produkt, niskosodowy i niskotłuszczowy, bezglutenowy. Torba 400g. Grubość: 0,85 mm Dostępny do sprzedaży zarówno na rynku krajowym, jak i na eksport. Data ważności: 2 lata...
Litwa, Kaunas
... witaminy z grupy B, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania układu pokarmowego, a także witaminę E i białka niezbędne dla organizmu. Podczas gotowania makaron zachowuje swoją wartość odżywczą, cenne właściwości ziarna i nadaje potrawom wyjątkowy smak. Wartości odżywcze: 100 g Wartość energetyczna: 1494 kJ / 357 kcal Tłuszcz W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g 0,5 g Węglowodany W tym cukry: 76,0 g <0,3 g Białko: 11,0 g Sól: 0,5 g*...
Usytuowany w Domu Diecezjalnym w Dijon przy 9 bis Boulevard Voltaire, Sklep Ciel et Terre otworzył swoje drzwi w marcu 2021 roku, aby oferować książki religijne, produkty pochodzące z tradycji monastycznych oraz przedmioty religijne mieszkańcom Dijon i ich sąsiadom. Współpracujemy z klasztorami i opactwami z całej Francji. Dziś współpracujemy z prawie 40 różnymi instytucjami religijnymi, wspierają...
Bułgaria, Plovdiv
...Poprawiacz do spaghetti, makaronu, wermiszelu, klusek, makaronu. Produkt ten umożliwia produkcję makaronu i klusek z "mąki pszennej nie durum". Poprawiacz pozwala na użycie - mąki pszennej zwyczajnej, ryżowej i kukurydzianej lub mąki mieszanej. Makaron i kluski są tej samej jakości co tradycyjny makaron z mąki durum. Cena gotowego produktu spada ponad trzykrotnie. Nie ma różnicy w jakości w...
Bułgaria, Stara Zagora
Największy bułgarski producent makaronów od 1958 roku. Wysokiej jakości makaron z semoliny pszenicy durum. Spaghetti nr 8, 400 g w opakowaniach PP, 30 opakowań w kartonie 12 kg, 50 kartonów na palecie - 600 kg. Vermicelli (włoskie nitki), 400 g w opakowaniach PP, 25 opakowań w kartonie 10 kg, 25 kartonów na palecie - 250 kg. Makaron, krótki makaron, duże muszle, małe muszle, spirale, ślimaki, kuskus, stokrotki: 400 g w opakowaniach PP, 25 opakowań w kartonie 10 kg, 30 kartonów na palecie - 300 kg. Pakowanie 400 g w opakowaniach PP w kartonach. Wydajność 1250 MT miesięcznie.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play