Włochy, Barletta
... krótkiej wstępnej maceracji na zimno, a następnie fermentacji w zbiornikach stalowych z użyciem wyselekcjonowanych drożdży przez około 10 dni w temperaturze 24-26°C oraz maceracji na skórkach. Następnie następuje końcowe odciśnięcie z użyciem miękkich pras oraz fermentacja malolaktyczna w stali. Wino dojrzewa w beczkach z francuskiego i amerykańskiego dębu przez 18 miesięcy.
Hiszpania, Málaga
Marketing win zarówno krajowych, jak i zagranicznych. Starannie dobrana selekcja najlepszych winnic pozwala nam dostarczać naszym klientom wina wysokiej jakości i lepszego smaku. Oferujemy naszym klientom wina hiszpańskie, francuskie, portugalskie, niemieckie, austriackie, greckie, chilijskie, argentyńskie, południowoafrykańskie, australijskie, nowozelandzkie, urugwajskie. Jesteśmy firmą...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play