Włochy, Giuliano
Od ponad czterdziestu lat, Di Rosa jest punktem odniesienia w branży cukierniczej, oferując szeroką gamę produktów, które łączą włoską sztukę rzemieślniczą z pasją do jakości. Z ponad 200 artykułami gotowymi do eksportu na całym świecie, Di Rosa to nie tylko marka, ale gwarancja doskonałości i autentyczności. Nasza firma nie tylko dystrybuuje produkty wysokiej jakości, ale specjalizuje się również...
Francja, Malataverne
...czekolada MLECZNA (70%) (min. 32% kakao). Składniki: cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, pasta kakaowa, emulgator lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Czekolada BIAŁA (30%) (min. 28% kakao) składniki: cukier, masło kakaowe, MLEKO w proszku, emulgator lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
...Przepis tradycyjny - Unikalna sztuka Masz ochotę na czekoladę? Czekolada gorzka z figami i orzechami, czekolada gorzka z wiśniami Amarena, czekolada mleczna z pianką, czekolada biała marmurkowa z malinami, a może nasza specjalność - Baton Marsylski... Baton Marsylski ® to specjalność Czekoladni z Marsylii. Pralina "bez masła i śmietany" to czysta przyjemność, naturalna, chrupiąca, w stylu retro...