Włochy, Salerno
...Alicje świeże pochodzenia wyłącznie włoskiego (strefa FAO 37.1.2.3), przetwarzane w dniu zbioru i marynowane w occie winnym. Pakowane w oleju mieszanym, 20% oliwy z oliwek extra virgin, 80% oleju z nasion słonecznika z świeżymi aromatami. Pakowane w próżniowe pojemniki. Alicje (Engraulis encrasicolus), 80% oleju z nasion słonecznika, 20% oliwy extra virgin, ocet, przeciwutleniacz, wzmacniacz...
...MARYNOWANE ANCHOVIES: Wzbogacone mieszanką oleju słonecznikowego, octu, ostrej sosu paprykowego i soli. Jeden z najbardziej klasycznych, ale ukochanych smaków owoców morza, sardele są podawane w formie marynowanej, przynosząc swój unikalny smak na twoje stoły.
Turcja, Istanbul
...na koniec 2006 roku zdobyła pierwszą nagrodę w swoim sektorze. Wszystkie zakłady Kemal Balıkçılık działają w ramach planu HACCP. Ponadto, Kemal Balıkçılık udowodniła swoją wysoką jakość produktów, posiadając klasyfikację zatwierdzenia Wspólnoty Europejskiej. W ramach 8 zakładów działających w strukturze Kemal Balıkçılık przetwarzane są różnorodne produkty morskie i słodkowodne. Wśród naszej szerokiej gamy produktów główne pozycje to: świeży, tuńczyk błękitnopłetwy na żywo, mrożone, świeże nogi żab, marynowana sardela, mrożony śledź, mrożone filety sandacza, mrożone mięso muszli.
Hiszpania, Laredo
Ponad 50 lat ręcznego wytwarzania naszych filetów z anchois w oleju dało nam wystarczające doświadczenie, aby uzyskać produkt nieporównywalny. Jeśli dodamy do tego fakt, że nasze filety są wytwarzane wyłącznie z anchois pochodzących z Morza Kantabryjskiego, możemy sobie pozwolić na gwarancję obecności, tekstury i smaku, które tylko REZUMAR S.A. może zaoferować.
Hiszpania, Colindres-Cantabria
W Linda Playa zajmujemy się produkcją i sprzedażą anchois w solance. Odpowiadamy na potrzeby rynku krajowego i międzynarodowego. Wykonujemy rzemieślniczą produkcję anchois i solanek. Nasza siedziba znajduje się w Colindres, strategicznej lokalizacji w Kantabry.
Hiszpania, Astillero
Produkcja i eksport filetów anchois, marynowane anchois. Doskonała jakość. Specjalizacja w gastronomii i delikatesach. Kanał Horeca.
Włochy, Sciacca
... była również znana na rynku dzięki swojej wyjątkowej zdolności do innowacji. Firma Carlino s.r.l. produkuje filety z anchois w oleju, filety z sardynki w oleju, pastę z anchois, solone anchois, solone sardynki, marynowane filety z anchois oraz Colaturę. Używane ryby są znane ze swojego doskonałego smaku, świeżości i blasku, przetwarzane w chłodnych warunkach, aby zachować wartości odżywcze, jakościowe i organoleptyczne zgodnie z rygorystycznymi kontrolami naszego systemu jakości.

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców lub twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz ze sklepu App Store

App StoreGoogle Play