Ukraina, Pervomaysky
...Aby przygotować dodatek: wlej co najmniej 1 litr wody do garnka i doprowadź do wrzenia, włóż worek z mieszanką zbóż z warzywami, grzybami i ziołami, dodaj sól i gotuj na małym ogniu przez 20-25 minut, aż będzie gotowe. Wyciągnij worek, podnosząc go za uchwyt widelcem. Pozwól, aby woda odciekła. Otwórz worek, przecinając go nożyczkami. Przełóż zawartość worka na talerz, wymieszaj. W razie potrzeby dodaj olej roślinny lub masło.
... partnerem w zakresie smaku oraz nowoczesnych systemów funkcjonalnych dla przetwórstwa mięsnego, HoReCa i usług gastronomicznych, zarówno dla rzemiosła, jak i przemysłu. Hela została założona w 1905 roku. Dziś nasz zespół składa się z ponad 600 zaangażowanych i wykwalifikowanych pracowników z różnych dziedzin. Z 10 lokalizacjami na całym świecie dostarczamy nasze produkty do ponad 30 000 zadowolonych...
Francja, Fleurac
...91,30% naturalny. 96,28% pochodzenia naturalnego w sumie - Norma ISO 16128-1-2 Korzyści: Po podrażnieniu po goleniu, ten wielofunkcyjny lotion jest prawdziwym balsamem. Kluczowe składniki: aloes, kojące drzewo sandałowe i nagietek, olejek z drzewa herbacianego oczyszczający drobne problemy, nawilżająca i ochronna oliwa z oliwek, odżywczy masło shea, mięta i kamfora dla orzeźwiającego uczucia...
... miesięcy, Ser górski - pikantny, dojrzewający 18 miesięcy, Ser kwiatowy, Ser chili, Ser emmental, Mieszanka sera tartego, Ser z ziołami, Ser dyniowy, Ser jabłkowy, Ser śmietankowy, Specjalny ser pikantny, Ser mleczarza, Ser leśny, Premium masło mleczne, Premium ghee mleczne.