...Aby przygotować dodatek: wlej co najmniej 1 litr wody do garnka i doprowadź do wrzenia, włóż worek z mieszanką zbóż z warzywami, grzybami i ziołami, dodaj sól i gotuj na małym ogniu przez 20-25 minut, aż będzie gotowe.
Wyciągnij worek, podnosząc go za uchwyt widelcem. Pozwól, aby woda odciekła. Otwórz worek, przecinając go nożyczkami. Przełóż zawartość worka na talerz, wymieszaj. W razie potrzeby dodaj olej roślinny lub masło.
... partnerem w zakresie smaku oraz nowoczesnych systemów funkcjonalnych dla przetwórstwa mięsnego, HoReCa i usług gastronomicznych, zarówno dla rzemiosła, jak i przemysłu.
Hela została założona w 1905 roku. Dziś nasz zespół składa się z ponad 600 zaangażowanych i wykwalifikowanych pracowników z różnych dziedzin. Z 10 lokalizacjami na całym świecie dostarczamy nasze produkty do ponad 30 000 zadowolonych...
...91,30% naturalny. 96,28% pochodzenia naturalnego w sumie - Norma ISO 16128-1-2
Korzyści: Po podrażnieniu po goleniu, ten wielofunkcyjny lotion jest prawdziwym balsamem. Kluczowe składniki: aloes, kojące drzewo sandałowe i nagietek, olejek z drzewa herbacianego oczyszczający drobne problemy, nawilżająca i ochronna oliwa z oliwek, odżywczy masło shea, mięta i kamfora dla orzeźwiającego uczucia...
... miesięcy, Ser górski - pikantny, dojrzewający 18 miesięcy, Ser kwiatowy, Ser chili, Ser emmental, Mieszanka sera tartego, Ser zziołami, Ser dyniowy, Ser jabłkowy, Ser śmietankowy, Specjalny ser pikantny, Ser mleczarza, Ser leśny, Premium masło mleczne, Premium ghee mleczne.