Hiszpania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
Początek tej firmy sięga 1923 roku, kiedy Vicente Llopis Espinos uruchomił działalność związaną z hiszpańskimi migdałami w Alicante. "Almendras Llopis", jak jest obecnie znana, została założona w 1974 roku, w momencie przeniesienia do Polígono Industrial de Canastell w San Vicente del Raspeig. W latach 80. zaczęła eksportować na rynki światowe, co trwa do dziś. A to dlatego, że posiadamy wysoki...
Francja, Wingles
...Czekoladowy bonbon z masą migdałową i pomarańczą 1080 g Ilość w kartonie: 1 Minimalna ilość zamówienia: 1 Typ minimalnej ilości zamówienia: Jednostka na karton SKU: BBC-14-P Kraj produkcji: Francja Przedsprzedaż: Tak Best-seller: Nie Personalizacja: Nie Waga (lbs): 2.38 Długość (cale): 9.21 Szerokość (cale): 6.81 Wysokość (cale): 2.76...
Belgia, Moen
...Cukiernia z masą marcepanową na spodzie z ciasta francuskiego, warstwą dżemu morelowego, a następnie pyszną masą marcepanową. Wykończona chrupiącą kratką z ciasta francuskiego. Dostępna również bez dodatku cukru. Dostępna również w wersji bio.
Francja, Champier
...Daktyle nadziewane zrobione z masy migdałowej i orzechów rzemieślniczych, bez barwników, bez konserwantów i bez dodatku cukru. Ładna pudełko z przezroczystą pokrywką zawierające łącznie 18 nadziewanych daktyli. 3 daktyle z masą migdałową i kakao 3 daktyle z masą migdałową i kokosem 3 daktyle z masą migdałową naturalną 3 daktyle z masą orzechową i kakao 3 daktyle z masą orzechową i kokosem 3...
Francja, Biguglia
...To dlatego, że kochamy migdały w każdej formie, szef stworzył pastę do smarowania... Stan: Nowy SKŁADNIKI: Migdały 43%, czekolada mleczna (masło kakaowe, masa kakaowa, lecytyna) Waga netto: 230 g Pochodzenie: Korsyka...
Francja, Bordeaux
...1 Salidou: karmel z solonym masłem - 1 korek z Pommeau de Bretagne w czekoladzie gorzkiej - 2 jaja mewy: masa migdałowa w czekoladzie mlecznej i cukrze - 1 karmel marmurkowy: z prażonymi migdałami i orzechami laskowymi w czekoladzie gorzkiej Można dostosować zawartość pudełka według własnych upodobań. Skontaktuj się z nami. Minimalna ilość: 40 pudełek...
...Marcepan, znany również jako marcepan, pojawił się w VIII wieku na Wschodzie, gdzie był słodyczami haremowymi, a następnie w XIII wieku został wprowadzony do Europy przez Persów. Krzyżowcy weneccy mieli odkryć jego sekret. Dwie prawdopodobne teorie pochodzenia są przedstawiane: Pierwsza sugeruje, że masa migdałowa pochodzi z północnego wybrzeża Morza Śródziemnego. W Italii znajdował się chleb...
Włochy, Trecastagni
Jesteśmy rodzinną firmą z siedzibą w Trecastagni (CT) na Sycylii, u stóp wulkanu Etna. Od pokoleń zajmujemy się produkcją konserw i specjalności spożywczych, wykorzystując tylko najlepsze lokalne składniki. Wierzymy w autentyczne i wysokiej jakości produkty, wytwarzane z poszanowaniem tradycji i środowiska. Starannie wybieramy nasze surowce, wszystkie pochodzą z lokalnego i zrównoważonego rolnictw...
Włochy, Bronte
Di Sano Group Srl powstała w Bronte, sycylijskim mieście słynącym z uprawy pistacji, w 2005 roku. Firma powstała w wyniku fuzji dwóch przedsiębiorstw: La Mediterranea, zajmującej się przetwarzaniem orzechów (łuskanie, selekcja i obieranie), oraz Verde dell’Etna, która zajmowała się przetwarzaniem orzechów w półprodukty, kremy i pesto. Nasz zakład, który zajmuje powierzchnię 1500 m², obsługuje klie...
Włochy, Nicosia
"Tesori di Sicilia" usytuowane w tej ziemi, która pozostała na marginesie systemu przemysłowego, zatrzymało typowość swojego terytorium w jego integralności, zachowując nieskażoną autentyczność i zapach swoich produktów. Z dawnych przepisów tradycji wiejskiej, przygotowywanych przez jeszcze szorstkie ręce z dokładną typowością, poprzez procesy 'krótkiego łańcucha' z wysokim poziomem kontroli produ...
Francja, Wissous
... nadziewane masą migdałową, owoce w czekoladzie itd... Nasz zespół handlowy, znający język francuski, angielski, arabski i hiszpański, jest do Państwa dyspozycji, aby doradzić i poinformować o sezonach, nowościach itd... Usługa dostawy: od poniedziałku do piątku, na terenie całej Francji i za granicą.
Francja, Paris
...Ambre et sucre, czekoladziarnia w Paryżu, oferuje swoje pyszne czekolady z praliną, ganachem i masą migdałową. W dziale słodyczy, smakosze znajdą regionalne specjały, które uwielbiają: calissons d'aix, pasty owocowe, chardony z likierem, florentiny, masy migdałowe. Wszystkie nasze smakołyki są starannie wybierane u najlepszych producentów. Dla smakoszy dbających o linię lub diabetyków, oferujemy...
Cukiernia lodziarnia nugat Punkt sprzedaży hurtowej...
Włochy, Catania
TYPOWE PRODUKTY SYCYLIJSKIE, NARODZONE Z SZTUKI KULINARNEJ GUGINI RAO, ROZWIJANE PRZEZ LATA TYLKO Z AUTENTYCZNYMI I SYCYLIJSKIMI PRODUKTAMI OD PISTACJI PO MIGDAŁY I WIŚNIE. Z NIECIERPLIWOŚCIĄ CZEKAJMY NA PAŃSTWA.
Rzemieślnicza wytwórnia specjalizująca się w produkcji pasty migdałowej, mini bignè i magnum, tartaletek oraz łódeczek z ciasta kruchego, typowych sycylijskich ciastek. Już eksportujemy do kilku krajów europejskich i z przyjemnością nawiążemy nowe relacje handlowe z zagranicą.
Moja firma produkuje makaron suchy, masło migdałowe oraz semoliny z pszenicy durum, wykorzystując wyłącznie metody produkcji ekologicznej z surowców najwyższej jakości. Gospodarstwo rolne znajduje się w Lombardii i zajmuje powierzchnię około 80 hektarów. Zatrudniamy 40 osób i działamy na 8 rynkach zagranicznych.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play