Włochy, Mesoraca
...Capocollo Calabrese uzyskuje się z obróbki górnej części karku wieprzowego oraz części barku. Mięso jest solone i starannie masowane ręcznie, a następnie pakowane w naturalne jelito i dojrzewa przez ponad 90 dni w kontrolowanej temperaturze i wilgotności. W trakcie solenia dodawane są przyprawy i zioła charakterystyczne dla kalabryjskiej receptury, w tym niezastąpiony mielony chili. Kategoria: Wędliny kalabryjskie WAGA: 500/550g Waga: 0.550 kg Składniki: Mięso wieprzowe, Sól, Aromaty naturalne i przyprawy Cukry: dextroza i sacharoza Przeciwutleniacze: E301 Konserwanty: E250-E252...

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play