Francja, Collégien
SPSI jest francuskim projektantem i producentem sprzętu dla piekarni i cukierni, znanym z innowacyjnych maszyn, w tym dresseuses/pocheuses, fonceuses à tartes oraz stołów wibracyjnych. Zaprojektowane i zmontowane we Francji, korzystają z etykiety Origine France Garantie, co jest gwarancją jakości i rzemieślniczego savoir-faire. Firma ma na celu odciążenie rzemieślników od powtarzalnych zadań, jedn...
...Wyjątkowy aromat wypełniony jest nutami dojrzałych owoców ogrodowych, zastępując jasne owoce tropikalne, które są wyczuwalne od pierwszego wdechu. Średnia struktura ukrywa dobrze zbalansowaną kwasowość oraz bogaty owocowy posmak. Idealnym połączeniem dla tego wina będą grillowane ryby lub młode miękkie sery z mleka krowiego, a także sałatki i przekąski na ich bazie. • Odmiana: 100% Chardonnay • Winnice: Mendoza • Analiza wina: Alc – 13.
...Na nieskażonych pastwiskach w głębi regionu Kampania hodowane są wyselekcjonowane krowy, których smaczne mleko posłuży do produkcji mozzarelli z mleka krowiego. Jest to bardzo świeży ser o elastycznej konsystencji, bardzo podobny do mozzarelli z mleka bawolego pod względem obróbki. Z wyglądu ma perłowo-biały kolor, a jego miękkie wnętrze odsłania cienkowarstwową strukturę. Mozzarella z mleka...
Od 1983 roku SenrasDairy oferuje wybór rzemieślniczych serów z mleka krów z rodzinnych gospodarstw rolnych. Starannie dobieramy paszę dla naszych zwierząt, aby uzyskać mleko wysokiej jakości i zaoferować sery o unikalnym i niepowtarzalnym smaku. Nasza oferta składa się z serów świeżych, dojrzewających przez 3 i 6 miesięcy, maślanych dojrzewających przez 1 miesiąc, serów miękkich z elastyczną skórk...
Francja, Auxerre
...Nez noty smakowe czerwonych i czarnych owoców, lekko waniliowe Akord potrawwino wędliny, czerwone mięso, ziemniaki, grzyby, twarde sery i ciemna czekolada Winifikacja dojrzewanie 1 rok w beczkach z francuskiego dębu (25% w nowych beczkach i 75% w beczkach rocznych) Oko: błyszcząca rubinowa czerwień Usta: miękkie taniny jako znak długowieczności Rada winiarza: podawać w temperaturze między 14 a...
...półtwarde i miękkie sery według uznania (od caciotte po Parmigiano Reggiano i Grana Padano). Wyposażony w: Specjalne ostrza do krojenia „rock”: dla wyników porównywalnych z krojeniem ręcznym (powierzchnia produktu pozostaje szorstka, podobnie jak przy krojeniu ręcznym, a produkt zachowuje swoje cechy organoleptyczne). Gładkie ostrza: do wszystkich rodzajów serów półtwardych i miękkich. Wyprodukowano zgodnie z regulacjami CE głębokość: 510 mm szerokość: 460 mm wysokość: 900 mm...
Francja, Creissels
Projektant i producent sprzętu dla serowarni, Roussel Inox realizuje Twoje wyposażenie z nieustanną uwagą na Twoje potrzeby.\nPosiadamy solidną wiedzę na temat Twojego zawodu serowara, udoskonaloną wśród profesjonalistów we Francji oraz na arenie międzynarodowej.\nChcesz odnowić swoje maszyny, zwiększyć swoją zdolność produkcyjną, stworzyć swoje warsztaty? Razem określimy dla każdego z urządzeń na...
Francja, Aboncourt-Gesincourt
...wprowadzając metton do cancoillotte oraz gruyère de France IGP. Dziś "Pâturages Comtois" jest również producentem cancoillotte. Spółdzielnia serowarska Hauts du Val de Saône przetwarza co roku 35 milionów litrów mleka na sery miękkie i sery twarde prasowane. Spółdzielnia eksportuje 75% swojej produkcji serów miękkich. Jej know-how pozwala na dostarczenie w bardzo krótkim czasie ponad 3 500 ton...
Holandia, Lopik
Kasi Food jest producentem produktów serowych oraz roślinnych serów na zamówienie dla swoich klientów B2B. W naszej ofercie znajdują się serki do smarowania, roślinne sery miękkie i twarde, świeże serki śmietankowe, kostki sera topionego, ser pasteryzowany, naturalne smaki nabiałowe (EMD) oraz półprodukty do produktów przekąskowych i wegetariańskich. Możemy różnicować nasze produkty pod względem...
... répondent à tous les goûts.", "Polish": "Zespół dziesięciu osób w serowarni Gros-Chêne produkuje ponad trzydzieści różnych serów na bazie surowego mleka ekologicznego owczego i krowiego oraz surowego mleka koziego (ekologicznego lub nie), zbieranego w gospodarstwach w regionie. Sery twarde, miękkie, prasowane, pleśniowe, z niebieską pleśnią czy świeże – rzemieślnicze wyroby odpowiadają na wszystkie gusta."}...
Belgia, Herve
Serowarnia Herve Société zdecydowała się na rozwój szerokiego know-how w zakresie produkcji serów. Miękkie sery z mytą lub kwitnącą skórką, sery niebieskie lub półtwarde, Jeśli połączy się te możliwości z różnymi formatami, teksturami, dostosowanym dojrzewaniem, oferowany jest szeroki wachlarz możliwości. Dzięki temu know-how w połączeniu z elastycznym narzędziem, serowarnia potrafi odpowiadać na...
Holandia, Alphen
DeJong Cheese produkuje od 1995 roku świeże i miękkie sery na bazie mleka krowiego i koziego. Zgodnie z tradycyjną recepturą wytwarzamy najsmaczniejsze świeże i miękkie sery w różnych smakach i wagach. Oferujemy szeroki asortyment w koncepcjach detalicznych i produktach dla gastronomii, w tym świeże sery śmietankowe i rolady serowe z koziego mleka, ser pokruszony, pyszne sery do smarowania oraz...
Belgia, Izegem
...), Warzywa gotowane (Kiedy mówimy o daniach gotowych, oczywiście myślimy o warzywach gotowanych), Surówki, Zimne przekąski, Włoskie i hiszpańskie wędliny, Ser (Deski serów, raclette, sery twarde, półtwarde, miękkie, niebieskie, świeże, kozie lub light). Ale także sosy, oleje i przyprawy, tapas i wędliny, makaron, kanapki i chleb z niespodzianką, napoje, kawa i cukier, chleb, dżemy i czekolady, ciastka, produkty bezcukrowe, nabiał i jogurt, orzechy, figi, daktyle, słodycze i w końcu różności.
Belgia, Brugge
Od 85 lat wybieramy najlepsze sery w całej Europie: sery AOC, sery z surowego mleka, specjały z rzemieślniczych serowarni, ekskluzywne produkty serowe bezpośrednio od rolnika, sery twarde, półtwarde i miękkie,... Z wyczuciem jakości i wyrafinowania nasi serowarzy potrafią skomponować najbardziej rozbudowany i wyselekcjonowany asortyment serów, od Irlandii po Włochy. Bezpośredni import...
Belgia, Sint-Andries
Od 85 lat wybieramy najlepsze sery w całej Europie: sery AOC, sery z surowego mleka, specjały z rzemieślniczych serowarni, ekskluzywne produkty serowe prosto od rolnika, sery twarde, półtwarde i miękkie,... Dzięki wyczuciu jakości i wyrafinowania, nasi serowarzy potrafią skomponować najbardziej rozbudowany i wyselekcjonowany asortyment serów, od Irlandii po Włochy. Bezpośredni import, optymalne...
Belgia, Nivelles
Grupa Belest specjalizuje się w serach i kieruje swoją ofertę do profesjonalistów z branży gastronomicznej (szkoły, domy opieki, szpitale, firmy, hotele, przemysł naftowy, catering lotniczy i kolejowy, parki rozrywki, firmy cateringowe,...). Oferuje różne rodzaje serów: sery topione, sery świeże, sery twarde i sery miękkie. Dystrybuuje następujące marki: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
Francja, Cleron
To właśnie ich sery miękkie, takie jak Morbier AOC oraz 12 odmian Raclette, budują renomę serowarni Jean Perrin. Firma wprowadza innowacje, prezentując pełną gamę serów miękkich oraz aromatyzowanych serów świeżych Val de Loué, pochodzących z naturalnego łańcucha dostaw lnu i szczególnie bogatych w kwasy omega-3. Nowości: Fondue Grill, Ecorce Grill: dwa sery miękkie, które można roztopić pod...
Wielka Brytania, Leighton Buzzard
... skondensowanego - Innowacyjne skoncentrowane mleko organiczne - Słodzone mleko skondensowane, aby sprostać zapotrzebowaniu na produkt wysokiej jakości w opakowaniu typu bag-in-box - Jogurt do użycia w smoothie owocowych Asortyment produktów: - Masło - Ser - Śmietana - Produkty fermentowane - Budyń - Mleko skondensowane - Organiczne - Proszki - Miękkie sery - Słodzone mleko skondensowane...
Włochy, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi specjalizuje się w dojrzewaniu i porcjowaniu serów włoskich i nie tylko. Jesteśmy w stanie dostarczyć kompletny pakiet serów: Grana Padano Dop i Parmigiano Reggiano Dop w różnych dojrzewaniach, porcjach i w postaci tartej. Wiele włoskich DOP: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, sery szwajcarskie, sery twarde, sery miękkie, sery kozie i owcze, Provoloni, sery młode, półtwarde i super dojrzewające.
Hiszpania, Sevilla
... - sery miękkie, - sery dojrzewające zarówno owcze, jak i kozie, - kremy serowe, a na koniec z morza mamy: anchois, pasztet z ryby centollo i anchois, sardynki, wszystko sprowadzane z Cantabrii, gdzie pozyskuje się najlepszą anchois na świecie. A nasze wyróżniające się produkty to te pochodzące z gęsi, takie jak: confit z gęsi, podroby gęsie, foie z gęsi, micuit.
Hiszpania, Granada
... poszanowaniem tradycji i starannym dbaniem o wszystkie etapy życia naszych serów, od produkcji aż po stół naszych klientów. Sery owcze, kozie i krowie, sery świeże, miękkie, dojrzewające, twarogi. Mamy ser, który pasuje do Twojego stołu, do Twojego biznesu.
CasaFadda 1886 realizując pomysł założycieli, produkuje na Sardynii nie tylko tradycyjne sery, ale także produkty szczególnie innowacyjne, ożywiając rynek i optymalizując potencjał sektora. Celem jest kwalifikacja i promocja jakościowych zasobów produkcji rolno-spożywczej typowych dla Sardynii. Produkuje ser pleśniowy i sery topione do pizzy, wytwarzane z mleka owczego, słodką ricottę owczą idealną do dekoracji cannoli, mieszane sery miękkie owczo-wieprzowe, oprócz tradycyjnych serów pecorino. Kontakt: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play