Włochy, Pergola
...Piec opalany drewnem, który robi różnicę, to…. SEDICINONI. Z komorą pieczenia rozwiniętą w szerokości, wszystkie przygotowywane potrawy są w zasięgu ręki, nie tracąc przestrzeni tradycyjnego pieca o szerokości 80. Dwie obecne wentylatory zapewniają optymalne i równomierne pieczenie dla wszystkich potraw. Starannie zaprojektowany, aby zaspokoić zarówno potrzeby kulinarne, jak i estetyczne, SEDICINONI łączy klasykę w wersji malowanej z nowoczesnością w wersji inox.
Turcja, Torbali/izmir
...Mięso i kiełbasa są przygotowywane za pomocą miksera, a następnie przenoszone windą i wrzucane do maszyny. Maszyna ma jednostkę chłodzącą, która zapewnia 4 stopnie Celsjusza dla świeżego mięsa, a temperatura ciepła jest kontrolowana przez PLC. Maszyna ma jednostkę próżniową, która zapewnia wnikanie kiełbasy w mięso. mieszalnik do mięsa mieszalniki do mięsa na sprzedaż mieszalnik do mięsa ebay...
...Płuca wołowe są często wykorzystywane w specjalistycznych przepisach i tradycyjnych potrawach, oferując unikalną teksturę i smak. Zazwyczaj przygotowywane poprzez wolne gotowanie lub duszenie, dobrze wchłaniają smaki i stanowią charakterystyczny dodatek do kulinarnych kreacji. W Direct Meat Service Sverige AB dbamy o to, aby każdy kawałek płuc wołowych był starannie przetworzony, aby zachować...
Francja, Castelnaudary
...Frytki z kaczki według przepisu périgourdine są przygotowywane na bazie mięsa kaczki, tłuszczu kaczego i miąższu czosnku, co zapewnia klasyczny i wyrazisty smak. Należy podawać na zimno dla lepszego smaku, najlepiej na tostach jako przystawkę lub w sałatce podczas posiłku.
Włochy, Martina Franca
...Caciocavallo Affumicato to ser o bogaty, gęsty i przyjemny smak, bardziej rustykalny w porównaniu do tradycyjnego caciocavallo. Kształty tego smacznego caciocavallo są przygotowywane poprzez poddanie ich prawdziwemu, szybkiemu i lekkiego wędzeniu z użyciem słomy z pszenicy miękkiej, ściśle na zimno. Smak jest wzbogacony aromatami i zapachami dymu, nadając temu serowi wyrafinowany i niepowtarzalny aromat przyprawowy.
Szwajcaria, Thusis
...Ekstra ostra to pikantna przyprawa ze Sri Lanki, dla tych, którzy lubią swoje dania wyraziste i wyjątkowo dynamiczne. Czysty smak curry ze Sri Lanki Nasze curry w proszku jest mielone i przygotowywane z świeżych, naturalnych składników bezpośrednio z Jaffny, Sri Lanka przez lokalne rodziny. Czyste curry jest również bogate w witaminy i minerały. Wegetariańskie i bez dodatków Do Pure Curry...
Wielka Brytania, Widdington
...Z dumą korzystamy tylko z najlepszych naturalnych składników w naszych suszonych na powietrzu chrupkach mięsnych. Nasz ręcznie wykonany proces zapewnia, że każda przekąska jest wolna od sztucznych dodatków i konserwantów, zachowując czyste, naturalne smaki mięsa. Nasze chrupki są starannie przygotowywane, z około 400 gramów świeżego mięsa używanego do stworzenia zaledwie 100 gramów gotowego...
Francja, Villeneuve Sur Lot
...Steki mielone są przygotowywane z wołowiny pochodzącej z rolnictwa ekologicznego, certyfikowanej w 100% jako mięso. Grube mielenie, które jak najbardziej szanuje strukturę mięsa. Waga: 10x4x100g...
Belgia, Beringen
...Nasza hurtowa oferta steków Rib Eye jest znana z intensywnego smaku. Nasze steki Rib Eye zawsze są pełne soczystego smaku. Zawsze świeżo przygotowywane przez naszych wykwalifikowanych rzeźników, mięso jest starannie krojone ręcznie, aby miało idealny rozmiar. Wszystkie nasze steki są tylko najwyższej jakości, co pozwala nam gwarantować najwyższe standardy. Nie szukaj dalej niż nasz premium stek...
Francja, Paris
...Gulasz z ciecierzycy to tradycyjne tunezyjskie danie, przygotowywane z cebuli, ciecierzycy i mięsa jagnięcego. Składniki: Czosnek Woda Przyprawy Oliwa z oliwek Sól...
Polska, Warszawa
... przetwórcami mięsa. Działając na skalę globalną, docieramy do lokalnych rynków w różnych zakątkach świata. Naszym niezaprzeczalnym atutem jest nasze doświadczenie logistyczne. Nieustannie rozwijamy wiedzę niezbędną do prawidłowego i bezproblemowego wysyłania naszych produktów. Jesteśmy otwarci na eksplorację nowych kierunków i odkrywanie innowacyjnych rozwiązań, ponieważ kochamy to, co robimy! Nasze...
Polska, Rzeszów
... świeże. Firma ma codziennie świeże, chrupiące pieczywo, wyselekcjonowane warzywa, mięsa i ryby oraz naturalne przyprawy. W ofercie posiadają również sałatki, tortille i zupy. Zamówienia przyjmowane są minimum 72 godziny przed imprezą. Minimalna ilość kanapek dekoracyjnych lub tartinek to 200 sztuk. Zawsze świeżo i zdrowo, w rozsądnych cenach i z dowozem na czas.
Francja, Lisieux
... partnerstwa z farmami na Ukrainie, gdzie nasze ślimaki są hodowane z największą starannością. Co roku zwiększamy naszą produkcję, aby sprostać rosnącemu zapotrzebowaniu. Ponadto aktywnie poszukujemy nowych partnerów w Unii Europejskiej, aby rozszerzyć naszą sieć. Nasze ślimaki Muller, ważące średnio od 8 do 10 gramów, są przygotowywane z szczególną uwagą. Po umyciu, osuszeniu i hibernacji w...
Belgia, Mouscron
... Nasza firma istnieje od 1997 roku, ale dopiero w 2005 roku, po przeniesieniu się do M.I.M., mogliśmy rozwijać się w kierunku produkcji i dystrybucji hurtowej oraz półhurtowej w Belgii. Jesteśmy bardzo wymagający, jeśli chodzi o smak i jakość naszych mięs przeznaczonych do produkcji szaszłyków. Oferujemy szeroką gamę mięs, w tym czerwone mięsa wołowe, jagnięce, cielęce i wieprzowe. Sprzedajemy również foie gras. Nasze mięsa są certyfikowane jako bio i eksportowane świeże. Nasza strefa działalności obejmuje całą Belgię i Francję.
Wielka Brytania, Essex
... naszych premierowych nadzień do kanapek, które są przygotowywane w naszej nowoczesnej kuchni, a nawet jakościowych produktów markowych, które sprzedajemy w bardzo konkurencyjnych cenach, to J.Buckland jest firmą dla Twojego biznesu. Dzięki naszej imponującej gamie towarów obsługujemy zróżnicowaną bazę klientów, od tradycyjnych rzeźników, piekarzy, kawiarni, modnych barów kanapkowych, delikatesów po...
Belgia, Veurne
Versmarkt Delvan to rodzinne przedsiębiorstwo zajmujące się przetwórstwem mięsa, zatrudniające około dwudziestu pięciu zmotywowanych pracowników. Firma codziennie dostarcza produkty do gastronomii i dużych kuchni. Klienci indywidualni mogą odwiedzić sklep firmowy, gdzie znajdą szeroki asortyment świeżych produktów. Świeże mięso, wędliny, sery, warzywa i owoce, grille, dania cateringowe, kanapki...
Hiszpania, Quart
Coopecarn to międzynarodowa firma z ponad 50-letnią historią. Znajduje się w pobliżu Barcelony, z dobrym dostępem do Francji. Firma specjalizuje się w produkcji marynowanego mięsa: wieprzowiny, wołowiny i drobiu. Rok 2008 był początkiem działalności w zakresie produktów marynowanych, a obecnie jest liderem na europejskim rynku produktów marynowanych. Jesteśmy strategicznie usytuowani w regionie...
Włochy, Orentano Castelfranco Di Sotto
Sklep Mila sas to rzemieślnicza firma zajmująca się przetwarzaniem mięsa, dziczyzny i dzikich zwierząt, obecna na terenie wzgórz CERBAIE w Toskanii od 1969 roku. Firma uczyniła z JAKOŚCI motto swojej działalności, produkując sosy, przyprawy i gulasze z lokalnych produktów pochodzących z rezerwatów i parków naturalnych we Włoszech. Wszystkie produkty są przygotowywane tak, jak kiedyś robiły to...
Francja, Le Plessis Robinson
Grand Caractère współpracuje z pasjonującymi hodowcami, aby wybrać najlepsze mięsa wołowe ras Black Angus, Hereford, Limousine bio, Aberdeen, Normande, Simmental, Wagyu itd. Są one przygotowywane i podkreślane przez doświadczonych rzeźników w warsztacie między Paryżem a Rungis, z poszanowaniem tradycji francuskiej rzeźni. Grand Caractère oferuje pakowanie w hurtowych, półhurtowych lub...
Włochy, Caraglio
...mąka pszenna "00", semolina z pszenicy durum, jaja i wyselekcjonowane mięsa. Są błyskawicznie mrożone i schładzane do temperatury -18°C, bez żadnych konserwantów, co gwarantuje autentyczny produkt o wysokiej jakości. Wśród nowości znajdziecie: mrożone sosy gotowe do użycia oraz mrożoną zupę warzywną gotową do użycia.
Hiszpania, Barcelona
BARBECUE NA WESELA. Autentyczna usługa cateringowa z mięsem z grilla. Wszystko przygotowywane na miejscu i na oczach gości. Różnorodność domowych przystawek. Grillowane mięsa, ryby, owoce morza i warzywa. Całe jagnięta na rożnie. Wszystko przygotowane przez profesjonalnych grillmasterów. Zapewniamy wszystko, co potrzebne do świętowania. Doradztwo i sugestie. 25-letnie doświadczenie oraz opinie naszych klientów potwierdzają nasze usługi. Poznaj nas.
Belgia, St-Pauwels
VB Saté, Twoje miejsce na świeżo przygotowane saté. Młody, dynamiczny zespół pod przewodnictwem Angelique jest gotowy każdego dnia, aby dostarczać doskonałe saté dla catererów i rzeźników. Głęboko mrożone saté są również dostarczane do hurtowników. Szybkie przygotowanie mięsa prosto z rzeźni w idealnych warunkach higienicznych to gwarancja jakości dla Twoich klientów.
Belgia, Gavere
Breydel to szynka i boczek, wytwarzane z czystego belgijskiego mięsa wieprzowego najwyższej jakości. Ręcznie przygotowywane z najdelikatniejszych przypraw i pieczone w tradycyjnym piecu. W ten sposób gwarantujemy Państwu (h)uczciwy smak Breydela. Szynka i boczek pieczone w piecu Breydel wyróżniają się spośród innych, ponieważ są pieczone w tradycyjnym piecu przez kilka godzin. Breydel dąży do...
Łotwa, Daugavpils
Belgia, Mouscron
Produkcja przekąsek mięsnych dla frytek. Wszystkie nasze produkty są w 100% wytwarzane w sposób rzemieślniczy. Nasze produkty są dostępne zarówno świeże, jak i mrożone: szaszłyki wieprzowe, szaszłyki wołowe, szaszłyki drobiowe, szaszłyki indycze, szaszłyki z udźca, szaszłyki prowansalskie, szaszłyki merguez, klopsiki w sosie pomidorowym, carbonnade wołowa, vol-au-vent.
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
Jesteśmy rodzinnym rzemieślniczym producentem wędlin, specjalizującym się w tradycyjnych i rzemieślniczych szynkach gotowanych, wysokiej jakości wędlinach i solankach, z wędzonym polędwiczkiem wołowym jako naszym hitem, kiełbasach o jakości rzeźniczej, produktach na zlecenie oraz produktach dostosowanych do potrzeb klienta i ekskluzywnych dla klienta. 31 lipca 2013 roku otrzymaliśmy certyfikat au...
Belgia, Koekelare
Referencja mięsna. Świeże produkty mięsne dla zdrowego i zróżnicowanego menu wysokiej jakości? Gastronomicznie mielone na miarę dla gastronomii i przekąsek, dużych kuchni i cateringu, przemysłu i handlu detalicznego? Dekeyser-Ossaer: codzienne dostawy, konkurencyjne ceny i dekady innowacji. Z uśmiechem.
Belgia, Marquin
Europa Cuisson to firma specjalizująca się w gotowaniu drobiu. Dzięki ponad dwudziestoletniemu doświadczeniu udało jej się opracować i dostosować szeroką gamę produktów gotowanych, aby sprostać najbardziej różnorodnym potrzebom przemysłu spożywczego i gastronomii na poziomie europejskim. W odpowiedzi na potrzeby swoich klientów, firma wykorzystała swoje doświadczenie w gotowaniu, aby zróżnicować s...
Belgia, Leeuw-Saint-Pierre
W Urbi de Groof wybierają mięso (wołowina, cielęcina, wieprzowina, jagnięcina, drób, dziczyzna, przygotowania). Mięso jest również krojone, przygotowywane, schładzane, mrożone, pakowane i etykietowane przez nich.
Popularne kraje dla tego hasła wyszukiwania

Aplikacja europages jest tutaj!

Skorzystaj z naszego ulepszonego wyszukiwania dostawców i twórz zapytania w drodze za pomocą nowej aplikacji europages dla kupujących.

Pobierz z App Store

App StoreGoogle Play