...FK 23 jest w całości wykonany ze stali nierdzewnej i charakteryzuje się najwyższej jakości konstrukcją. Ergonomiczne i skuteczne rozdrabnianie oraz porcjowanie świeżych i mrożonych produktów spożywczych.
Odpowiedni do świeżej ryby, jak i mrożonego mięsa
Produkty z kośćmi, takie jak golonka / osso buco oraz kości do zupy
Produkcja porcji o tej samej wadze, takich jak kotlety
Dzięki szerokiemu...
...ETD - 400 LT MASZYNA SPECYFIKACJE TECHNICZNE
Zaprojektowana z myślą o trwałości, wytrzymałości i estetyce.
Podwozie wykonane jest w całości z materiału 304 CrNi.
Nasza maszyna posiada jednolity zbiornik ze stali nierdzewnej.
System próżniowy
Maksymalne bezpieczeństwo
Automatyczny system receptur
Łatwa obsługa za pomocą cyfrowego ekranu dotykowego
Blachy kotła wykonane są w całości z materiału...
... odcinane podczas gotowania mięsa.
Te gatunki grzybów uzupełniają naturalne enzymy w wołowinie, co pomaga w jej dojrzewaniu i poprawia smak mięsa. Thamnidium (gatunek grzyba) jest szczególnie znany i produkuje enzymy kolagenolityczne, które znacząco przyczyniają się do delikatności i smaku suszonego mięsa.
Z powodu kosztownego procesu suszenia, przygotowane mięso do tej pory było dostępne tylko w elitarnych restauracjach i hotelach...
...Wejście do klasy FCA – dla zakresu kalibrów od 38 do 160 mm i do 125 cykli na minutę w trybie ciągłym
FCA 80 to solidna maszyna podstawowa z prostymi funkcjami, która jest łatwa w obsłudze. Dzięki czterem różnym rozprzestrzenieniom, maszyna do klipsowania oferuje maksymalną elastyczność. Automatyczny podwójny klips FCA 80 zamyka osłony kolagenowe do 80 mm, osłony włókniste do 100 mm i osłony plastikowe do 160 mm (w zależności od grubości materiału).
Zastrzeżenia dotyczące modyfikacji technicznych.